- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.981
Aman yaa benim adetlerim zaten bol kanamali gecer bide oyle olursa yandim korkuyrum ben de adet olmaktan hele cumartesi dugun var bu ara olmayim mumkunse:)) boyle coook rahatim
İnan hiç alakası yokAl bndende o kadar adet olmammakk cok guzel bisiiiiBnde hep sancili olurum ilk iki gun insllah sancisiz olurum bundan sonra :/
İnan hiç alakası yok
Ablamda çok sancılı adet olurdu
İki çocuğu var gene sancısı oluyor
Benim ilk hamileliğimde doktor benğin kalp atışını duyamadığı için allttan muayene etmek zorunda kaldı. Rahmin sırtına yapışık resmen dedi. Adet sancın olmuyormuydu dedi. Çok olırdu. Yataktann kalkamazdım. Doğumdan sonra Rahim kendini toplasa da eskisi kadar geriye gitmez dedi. Ağrın azalcak dedi ve öyle de oldu. İkinciden sonra da hiç kalmadı diyebilirim. Geçmeyen de var ama bana doktorun açıklaması mantıklı gelmişti. Geçti hiç hissetmiyorum olduğumu. Bazen belim ağrır o kadar. İki doğumum da belden uyuşmalı 2 fıtık bir de kayma var belimde o kadar da ağrısın demi.Yaaa dmee biraz umidim vardi oda gitti :/
bnde daha olamadim okdar zman sonra bi bomba bekliyorum amaKizlar hala adet olmayanlar varmi ???ben olmadim daha :/
Al bndende o kadar adet olmammakk cok guzel bisiiiiBnde hep sancili olurum ilk iki gun insllah sancisiz olurum bundan sonra :/
Benim ilk hamileliğimde doktor benğin kalp atışını duyamadığı için allttan muayene etmek zorunda kaldı. Rahmin sırtına yapışık resmen dedi. Adet sancın olmuyormuydu dedi. Çok olırdu. Yataktann kalkamazdım. Doğumdan sonra Rahim kendini toplasa da eskisi kadar geriye gitmez dedi. Ağrın azalcak dedi ve öyle de oldu. İkinciden sonra da hiç kalmadı diyebilirim. Geçmeyen de var ama bana doktorun açıklaması mantıklı gelmişti. Geçti hiç hissetmiyorum olduğumu. Bazen belim ağrır o kadar. İki doğumum da belden uyuşmalı 2 fıtık bir de kayma var belimde o kadar da ağrısın demi.
Dimi kafasi carparak hafizasi gidenin tekrar kafasini çarpıp yerine gelmesi gibi bizimki de belki normal insanlarinki gibi olur artik:))
bende guwenmiyorummmEşin kendine guveniyorsa sorun yok ama bn esim ole desebile bn guvenemiyorm
Evet bebek muhallebide diye vitmadan hazır toz satılıyor sen pişiriyorsun canim
yok canim hamilelik suphesi oldugunu dusunmek bile istemiyorum ikinci cocugum cok korkarim sezeryan yerim hala hassas allahim olmayanlara wersin. bende bilindik markalardan aldim ama kullanmadik fazla. Adet olmus olsam bi iki kez falan hamile miyim diye dusuncem ama dogumdan beri ilk kez boyle bisey oldu cok tereddutte kaldim simdi. esime diyim aldirim test napayim korku geldi
kuzum nolsun dun az kahve ve kirmizi renk karisik kanamam oldu daha da yok kaynanam bi dahaki aya adet olursun sutun koruyor dedi annem olmadiqi icin annem gibi herseyimi sorarim cekinmem. Bugunde epey kafaya taktim yerlesme kanamasi olabilir diyolar ama ben ilk kez kanama yasadim dogumdan sonra bole lekelenme falan olamaz mi ;( kafam bildigin corba oldu korkuyorum esim gec geldi isleri yogun testte aldiramadim hatta kizdi biraz bebek falan yok ben hep tedbirliyim 4 sene boyle korunduk sukur bisey olmadi simdi de olmaz dedi kuzum ne diyim simdiNoldu cnm ?evet ya benimde sezeryan yerim hala hassas tam dokular kaynamadimi ne dir
kuzum nolsun dun az kahve ve kirmizi renk karisik kanamam oldu daha da yok kaynanam bi dahaki aya adet olursun sutun koruyor dedi annem olmadiqi icin annem gibi herseyimi sorarim cekinmem. Bugunde epey kafaya taktim yerlesme kanamasi olabilir diyolar ama ben ilk kez kanama yasadim dogumdan sonra bole lekelenme falan olamaz mi ;( kafam bildigin corba oldu korkuyorum esim gec geldi isleri yogun testte aldiramadim hatta kizdi biraz bebek falan yok ben hep tedbirliyim 4 sene boyle korunduk sukur bisey olmadi simdi de olmaz dedi kuzum ne diyim simdi
öyle yapcam balim bakalim rabbim ewlatlarimin yuzune baksin.Simdi baska bebek istemiyorum yinede allahimjn gucune gitmesin ne verirse kabulum ama cok erkenOlur olmazmi hic lekelenme cok normal bence.korunuyorsaniz gebelige yorma hemen sende cnm.yarin aldir bi test yap
öyle yapcam balim bakalim rabbim ewlatlarimin yuzune baksin.Simdi baska bebek istemiyorum yinede allahimjn gucune gitmesin ne verirse kabulum ama cok erken
iki cocuk var havada soguk ikiside hasta yoksa dururmuyum canim yarin kocanin isten gelmesini bekliycem o gelirken alirYap testini rahatla.olmadi saglik ocagina git kan ver baktir emin ol
Ben kızımda İkea Antilop kullandım. Hala sağlam. Oğluma da onu kullanıyorum. Temizlemek çok rahat. Bence pahalı bir şeye gerek yok . Arkadaşım Chicco'nun pahalı bir modelini almıştı. Temizlik, taşıma vs. gibi nedenlerle zorlandı ve İkea alıp rahatladığını söyledi.Kizlar mama sandalyesi olarak hangi markayi onerirsiniz???alanlar hangi markalari aldiniz memnun musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?