2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Soliyim cnm :) biz surekli uyandigimiz icin bize gun her yarim satte bi basliyoda ondan:) yat kalk yat kalk yerine yatir geri uyansin bitik hale geliyorum.oyuzden bizim kalkmamiz ogleni buluyo bazen 10da kalkiyoruz.emzirip kahvalti ettir uyuyo 1 saat yada yarim saat uyanir sora corbasini icirrim uyudugu yarim saat.bugun bak 14.20de uyudu 16.47de kalkti. Aksamda 20 dk uyudu sate bakmadim.ve simdi 11de uyudu hala salliuorum ayamda.yani okadar saat uyumamasi beni uzuyor.:KK43: merak ettim sizlerde kac saat uyanik kaliyor bebisler
Günde 3 kez 2 saat arayla 40 dk falan ancak uyuyo benimki 7,30 da güne başlıyor akşam8 de uyutmaya başlıyorum düşün işte 10 saat falan uyanık bizimki de

Kızlar biraz konu dışı olucak ama benim cumartesi elektrik süpürgem bozuldu acil lazım almam gerek bebekli ve çocuklu ev düşünün.arastirma yapıp hemen almam gerek.sizlerde bana yardımcı olun lütfen memnun kaldığınız süpürge ve tavsiye ettiğiniz ne var
Fakir veyron turbo kullanıyorum çok memnunum 3 kişiye daha aldırdım herkes memnun

Kızlar biraz konu dışı olucak ama benim cumartesi elektrik süpürgem bozuldu acil lazım almam gerek bebekli ve çocuklu ev düşünün.arastirma yapıp hemen almam gerek.sizlerde bana yardımcı olun lütfen memnun kaldığınız süpürge ve tavsiye ettiğiniz ne var
Ben de Philips maraton kullanıyorum çok memnunum.ama birçok modeli var ben alalı baya oldu

Günde 3 kez 2 saat arayla 40 dk falan ancak uyuyo benimki 7,30 da güne başlıyor akşam8 de uyutmaya başlıyorum düşün işte 10 saat falan uyanık bizimki de

Siz gene iyimissiniz cnm;) biz gun icinde anca 1uyku yapiyoruz yada bazen 2.bazen 1 saat uyur bazen yarim saat.biz gune gec basladigimiz icin saat 8de uyumuyo tabi haliyle.gece anca

sagol canim benim sizede gecmis olsun. Ben hasta olduklarin oturu uyumadiklarini dusunyorum .Allahim hastalik vermesin onlara cok zor.İlac icirmesi igne vurdurmasi serumu hepsi cok uzyo kuzulari canim demi.Hasta olduklarindan uyuyamiyolar dalamiyolar canim bence bide Sizde dişler ne durumda canim.

Aynen cnm bencede hastaligin etkisi wardir.ama benim oglan bastan beri direnir uykuya.hele bu ara iyce hareketlendi basini kaldiriyo ayamda sallarken.bizde hala dis yok cnm.9.aya gircez ayin 18inde dis mis yok;)

Șu uyku duzenini oturtturan arkadaslar bize destek olsun lutfen biri yazmis 4 den sonra uyumak gece uykusunu caliyor diye. Bugün deneyecegim uyutmayacagim bakalim her on yirmi dakkada kalkmaktan gece usandim artik takat kalmadi
Önce bir düzen kurmak lazım canım , bebekler için 3n iyisi sabah erken saatlerde yani 9 dan önce uyanmak ve gün içerisinde 3 saatte 1 bebeği uyutmak. En son ki uyku saat 4 e en geç 5 e kadar olabilir , sonrası da akşam 8 de akşam uykusu. Akşam uykusundan önce beslenme bez değişimi, pijama gibi rutinler uykuya geçişi kolaylaştırır.

Aynen cnm bencede hastaligin etkisi wardir.ama benim oglan bastan beri direnir uykuya.hele bu ara iyce hareketlendi basini kaldiriyo ayamda sallarken.bizde hala dis yok cnm.9.aya gircez ayin 18inde dis mis yok:KK66:
oww kuzum benim seninki buyuktu demi :KK66:erken dogmustu yawrum ya olsun annesi elbet çikcak :KK76:

Canım geceler bizim de öyle annem evdeyse sabah 8 gibi uyandırsın bu dediklerimi yapsınbide 4 ten sonra uyutmamaya çalış mümkünse çok işe yarıyor 4 gündür maiallah geceye kalmadan uyuyor büyüme hormonu 11 sen sonra salgılanıyormuş o sırada derin uykuda olmaları lazım mış bebekler için çok önemli inşlah başarılı olur sizde de
Çok güzel uyıyordı. Gaz problemi falan yaşamadık. Hatta uyumaktan emmiyordu o derece. Ben saat kurup emzirmeye kalkardım. ama 2-3 haftadır berbat haldeyiz. Deniyorum. İnş yola girer.

Kızlar herkeslere merhaba ! hasta olanlar iyileşmiştir inşallah.gece uykuları bizim de aynı 2653(3738 kez uyanıyoruz.ben şey sorucam bebeği emeklemeye başlayan var mı?benimki almak istediği oyuncağa ulaşmaya çabalıyor ama geri geri gidiyor sonra sinirleniyor uzaklaştıkça
7 buçuk aylığız tam değil ama emekliyor. Önce geri gitti. Arkadan elinle ayaklarına destek ver hemen toparlıyorlar

kızlar adet olanlara sorum ben bugun ayaktayken hissettim lavaboya gittim kahvemsi karısık kan lekele geldi simdi tık yok az az leke war sadece :KK43: olmuycammi adet
Canim methaba bnim ablam da ilk ole olmustu Süt koruyor diyoyolar bi sonraki aya tam olmustu adet...Baslangici bole oluyomuz bazilarinda Sanirim sndekide ole Nasil korunuyosnz bu arada bira özel oldu ama kusura bakma:/ yani spiralde yapabiliyor o yuzden

Merhaba , forumda bakarken gördüm. Tedavi süreci nasıl oldu acaba benim bebeğim de aynı durumda , bende dayanamıyorum günde bir emzirebiliyorum
Çok az emzirmiyormusun canım valla kuzum hastane çalışanı belki bilmiyorum ama doğduğu gibi küveze gitti yok şekeri düştü dediler tuttular sonra enfeksiyon çıktı bu sefer labatuar hatası dendi 3 kere test yapıldı normal çıktı kızıma zamanında mama verilmiş olsaydı belki sarılık olmazdı emzirmeye gittiğim de hiç ye hasta bi bebek gibi durmuyordu biz eşimle hep para tuzağı siye düşündük devletten ne alırlarsa kârdır diye şimdi maşallahı var hiç üzme kendini ama benim iflahım kesilmişti üç saatte bir hastaneye gidip uykusuz uykusuz ağrılı bir şekilde emziriyordum

Back