2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kan ilacini kullaniyormusunuz.. ben 3 4 gun verdim sonra kakasinin rengi koyu yesil oldugu icin braktim.. iymi yaptim kotumu bilemedim vermeye devammi etsem yoksa ilerde kan testi yaptirip gerek varsani versem???
Demiri 4. ayda vermişlerdi. Ben dr sorduğumda 6. ayda tahlil yapıp kullanırız demişti. Sonra 4.5 aylıkken sünnet için yaptırdığımız tahlilde demirin düşük olduğunu görüp kullanmaya başladım. Dilersen hemen tahlil yaptırıp kullanmaya devam et.

Oğlum 3 gündür çok kötü hasta. Müthiş derecede balgamı var. Aynı zamanda öksürüyor. Ne gece ne gündüz dıüru dürüst uyuyor. 10 dkda bir uyanıyor. Ihlamur vermeye çalıştım ama içmedi. Drun verdiği bitkisel şurubu da zorla içiyor. Öksürünce sırtına hafifçe vuruyorum balgam çıksın diye. Odayı sıcak tutmuyorum. Havalandırıyorum. Burnunu açıyorum. Başka neler yapabilirim?

Ben yattığımız odaya buz küpü koyuyorum bir tabak içinde 10 tane falan nerdeyse hiç tıkanmıyor burnu aklında olsun

Cicibebenin içinde çok fazla şeker var. Önerilmiyor ben evde yapmayı düşünüyorum.
kan ilacini kullaniyormusunuz.. ben 3 4 gun verdim sonra kakasinin rengi koyu yesil oldugu icin braktim.. iymi yaptim kotumu bilemedim vermeye devammi etsem yoksa ilerde kan testi yaptirip gerek varsani versem???
Sağlık ocağının verdiğini bi hafta kullandım paraben olduğunu öğrendik bıraktım bu ay test yaptırıp ona göre gerekliyse ona göre vereceğim içeriği temiz olan bi tane

İse başladığımda bebeğim 7.ayini doldurmuş olacak.hatta 7.5 aylık olacak.annemleri ben de bu zaman kadar zor zaptettim ben evdeyken doya doya emsin diye .mamaya bile direndim mamayı da eşim çok istiyordu .sadece gece yatmadan veriyoruz .annem bakacagi için okadar rahat ve huzurlu hissediyorum ki ne yemiş ne yememis inanın hiç umrumda değil.cunku kafam hiç rahat değildi isimden nefret etmeye başlamıştım bakıcı mi babannemi ananemi kimin bakacağı belli değildi.belirsizlik ortadan kalktı.annemler 30dk mesefaede oturuyorlardı.simdi bizim yakinimizda bir eve taşinacaklar .annem emekli oldu geçen sene.cok huzurluyum.istediklerini versinler,sonsuz bir sevgi ile bakacaklarına eminim.

En azından 1 ay daha yanındasın çok şanslısın ben pazartesi başlıyorum

xra221
onerilmedigni bilmiyorum ama cevremde herkez veriyor genelde hem bizde cicibebeyle buyuduk pek sorun olcagni zanetmiyorum ama yine bi arastiririm.. ben saglik ocaginin verdigni degil baska aldim ama en mantiklisi test yaptirip ona gore kullanmak ama minis kolundan kan almalarna dayanamam nasil yaptircam bilmiyorum

Ya kızlar oğlum 5.5 aylık ve dönmüyor hâlâ. Anca poposunu çeviriyor, geri sırt üstü dönüyor..
Belki döndüğünü görmemişsindir. Oğlum dönüyor ama bazı bebekler gibi fırıl fırıl dönüp durmuyor. Kızım da 4 aylıkken dönmüştü. 7. aya kadar pek dönmedi. 5.5 aylık emeklemişti ama. Endişelenme bence. Parmağını ona uzatıp biraz destek olarak döndür. Sonra yardımı yavaş yavaş kesip tek başına dönmesini sağlarsın.

Selam güzel anneler epeydir giremiyorum malum çocuklardan.. bugün bi bakayım dedim herkes ek gidaya başlamış masallah...daha dün gibi hamilelikte konuştuğumuz günler ...zaman ne çabuk geçiyor ...benim kızımda 10 gün sonra altı aylık olucak ama ben neyi nasıl başlıycam hiç bilemiyorum...kızımda inek sütü alerjisi var dediler kakası sumuksuydu bir kaç defada kan gördüm götürdüm doktora inek sütü alerjisi den dedi bana diyet verdi ama pek düzelme olmadı kakasinda tahlilde yapılmadi küçük diye ...benim gibi aranızda bebeği inek sütü alerjisi olan varmı bu süreçte neler yaptınız nasıl anlaşıldı Ve ek gidaya nasıl geçtiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. ..

Ya kızlar oğlum 5.5 aylık ve dönmüyor hâlâ. Anca poposunu çeviriyor, geri sırt üstü dönüyor..

Valla benimki seninkinden nerdeyse bi ay ileri biliyorsun hala koydugumda aglamaktan baska bisi yapmiyor.cabalamiyor bile.sadece yuzustu koyduysam kafayi kaldirip saga sola bakip ulasacagi seyleri yokluyor sonra kucak icin agliyor.aylar once dönmustu isteyince de cok nadir donuyor ama tembel niyetlenmiyor bile.oturma konusunda ilerledik biz bide ayakta durmayi seviyor emeklemicek sanırım direkt yurucek

Benim kız balgamlı öksürmeye başladı, ne önerirsiniz? nefesini açması için soğan karanfil bırakacam odaya ama balgamı napacam?

Çok geçmiş olsun cnm henüz balgam tecrübe etmedim bilmiyorum ama umarım kısa sürede iyileşir benim kızım da hasta olmak üzere
Teşekkürler inşallah kuzucuğunuz hasta olmazz.. biz zaten 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorduk yeni geçti çok şükür şimdi de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…