- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.121
Ben saçımı kestirdim ama gene fayda etmedi cnmBelli bir film hedefin var mı ? :)
Ben canım yaa.. İnanılmaz dökülüyor.. İki aydır kestiraceğim diyorum.. Eşim beni çocukla yalnız bırakma diyor.. Hep topluyorum.. Saç lastiğini çıkarmaya korkuyorum.. İnanılmaz saç geliyor.. Evin her yeri saç.. Sürekli makinelemek durumunda kalıyorum.. Herhangi bir destekte almıyorum..
Hadi gözünüz aydın canım.. Darısı, kolaylıkla diğer dişlere inşallah..
Bizimkide çok sık kalkıyor bugün yine 8 mi 9 mu kalktık.. Şimdi kendini yoluyor :) demek bizim de diş yakın.. Bizde de emme isteği yok.. Gündüz hiç emmiyor.. Kendimi çok kötü hissediyorum..
Aminn canım amin.. Çok sevindim.. Rabbim şifasını versin inşallah.. Hiçbir bebek, çocuk hastalanmasın.. Aynen sen diyete de devam et.. Bazen kanda çıkmıyormuş.. İnşallah öyle birşey yoktur ama dikkatli olmakta yarar var.. Bu dönemde ki kalsiyum ihtiyacınız içim birşey verdi mi peki?
Annemle aynı sağlık ocağına bağlıyızAile Hekimliği analık durumu olduğu için veriyoruz dedi bana.bence kendi dr un vermiyorsa annemde kalıyorum vs deyip başka bir aile hekimine başvurup alabilirsin gibi bi fikir geldi aklıma ama
Benimki insan değil bence konuşma kabızı pisliğin tekiAile hekiminle bi konuş derdini anlat bence,onlar da insan anlayış gösterir diye düşünüyorum
Ben de kestim hem de 2 kez.ama yanlar açıldı resmen çok dökülüyor her gün süpürge açıyorum evdeKestirdiğim halde dehşet dökülüyor benimde saçım
Ven süpüremiyorum ev berbat halde esimde bu hafta dışarı çıktık diye yaydı. Kız uyumazsa ilgi istiyo uyursa çıt çıksa uyanıyorBen de kestim hem de 2 kez.ama yanlar açıldı resmen çok dökülüyor her gün süpürge açıyorum evde
Süpürge sesini seviyor bizimki ben süpürürken beni izliyor.o uyanıkken başka iş yapamıyorum ben de uyuduğunda diğerlerini yapmaya çalışıyorum ama en fazla 20 -30 dk uyuyor gündüz uykularını.olduğu kadar artık çocuklu ev çok da temiz olamıyor maalesefVen süpüremiyorum ev berbat halde esimde bu hafta dışarı çıktık diye yaydı. Kız uyumazsa ilgi istiyo uyursa çıt çıksa uyanıyor
amin canım inşallah teşekkür ederim. insanlar bebek ziyareti konusunda çok aceleci davranıyorlar. ben çok bebek ziyaretine 40'ı çıkmadan gittiğimi biliyorum. toplu olarak gidildiğinden seslenmiyordum ama bence de biraz zaman verilmeli. evini toplaması ikramlık hazırlaması vs o halde eminim çok zordur. dediğin gibi ben de mesaj atayım. teşekkür ederim bilgiler için insan başına gelmeyince bilemiyorArama ama mesaj at canım.. Anca kendine gelir zaten.. Beni de ısrarla ararlardı, gerilirdim.. Birde babamı, annemi, eşimi arayıp ulaşamadık derlerdi.. Allah kadına 40 gün lohusasın demiş, kendini toparlaması, anneliğe alışması için mühlet vermiş, bu insanlara ne oluyor da diyordum bende..
Sarılık olmasın diye iki saatte bir gece gündüz emziriyorsun, uykun olmuyor.. Zaten ilk gebelik ise süt 4-5 günde anca gelebiliyor.. Dikişin, ağrın var.. Evde birde sevmediğin insan var ise tamam zaten.. Üstüne telefon, korkunç . Benim telefonum hep sessizde mesela.. Anneme bile 2-3 gün sonra döndüğüm oluyor.. Dediğim gibi mesajını at.. Ziyarete epey sonra demişsin, iyi olur, lohusalık dönemi geçmiş olur.. Ben hastaneden çıkar çıkmaz eve yığıldı insanlar. Gelenlerde eşimin iş arkadaşları.. Onların yanında oturmak.. Çocuğu insanların içine çıkarmak Vs.. Geriliyor insan.. Sende sağlıkla kavuş inşallah
amin canım inşallah teşekkür ederim. insanlar bebek ziyareti konusunda çok aceleci davranıyorlar. ben çok bebek ziyaretine 40'ı çıkmadan gittiğimi biliyorum. toplu olarak gidildiğinden seslenmiyordum ama bence de biraz zaman verilmeli. evini toplaması ikramlık hazırlaması vs o halde eminim çok zordur. dediğin gibi ben de mesaj atayım. teşekkür ederim bilgiler için insan başına gelmeyince bilemiyor
doğrudur ben öyle yapayım. zaten iyi haberini eşinden almıştım. usulen bir geçmiş olsun diyeyim. ya da hayırlı olsun diyeyim.Bacim sen msjini at ben ameliyattan ciktim kendimde degildm ama telefonumu elimi alp msjlara cevap vermistim.arayanlari acmadim kimisini de acmisim hatirlamiyorum.sevdiginden msj fln bekliyor insan cok geciktirme ama arama rahatsiz etme yeni anneyi bebegi uyuyordur zor uyutmustur kendisi de dinleniyordur agrilari vardir konusacak laf anlatacak dermani yoktur
Canım biber yanlış yazmışım ya o c vitamininden zengindiAslında seni rahatlatmalı.. Sen işe başlayacaksın.. Benimki de çok zor bir bebek, iki ay annem yanımda idi.. Yorgunluğumu görünce; sen dışarı çık bir kafeye git, kuaföre git, kendine gel, sabah çık akşam gel ben gözüm gibi bakarım, gözümü saniye ayırmam, lavaboya bile gitmem, hiç merak etme derdi.. Birkaç kez çıktım, daha otobüse binmeden ne yapıyor diye yazmaya başlıyordum, eve gelince kapıdan dinliyordum bensiz ağlıyor mu diye.. Annelikte yarı delilik galiba.. Seni rahatlatsa iyi olur..
Süt izni zamanı 2 gibi eve geleceksin, yarım gün size gelse iyi olur.. Olur da olur yani
Öyle mi bol biber yiyeyim o zaman canım, sağolasın.. Zaten hamilelikte diş etlerim dişlerimden ayrılmıştı.. Üstüne bu durum.. Kendimi baya kötü hissediyorum
Benim de çok dökülüyor her yerde saçım var sagolsun kızım da çekiyorKızlar kel kalcam sanırım saç dökülmem durmadı hiç ön taraflar açıldı korkmaya başladım doktora mı gitsem herkes normal dedi Doğumdan sonra ama resmen avuç avuç geliyor elime
Sadece sarısı veriliyor başta haslayabilirsin . Bi de ilk aylar üç ara öğün bir çay bardağını geçmeyecek şekilde olmalıymış ek gıda bi doktorun yazısından okudum ben daha başlamadımKizlar kimler burada????ek gidaya gecen amneler gun icinde neler veriyorsunuz kuzulara.bizde gectik ek gidaya.5bucuk ayligiz.doktorumuz baslayalim dedi.sebze corbasi ve meyve puresi veriom smdilik gunde 1er kere.sizler neler veriyosunuz?kahvaltiyla yogurdada baslicam yakinda.yumurtayi nasil vericez ya bu arada fikir vericek varmi???
Canım bizim bbi arkadaşa da aile hekimi vermem demiş o da verenler var demiş ki benimki beş gün verdi bana bakacak kimse yok çok küçük deddedim o da aile hekimimi değiştireceğim deyince rapor yazmayı kabul etmiş böyle Bisey mi denesen acabaAnnemle aynı sağlık ocağına bağlıyız
Söyledim ki rapor vermiyorum diyemi değiştireceksin dedi. Evet sırf gıcıklığına dedim zaten değiştireceğim ya sinir oluyorum o adamaCanım bizim bbi arkadaşa da aile hekimi vermem demiş o da verenler var demiş ki benimki beş gün verdi bana bakacak kimse yok çok küçük deddedim o da aile hekimimi değiştireceğim deyince rapor yazmayı kabul etmiş böyle Bisey mi denesen acaba
Ya canım.. Baya geniş diyet yapacağım, alerji için.. Bu yazdıklarının hiçbirini yiyemeyeceğimCanım biber yanlış yazmışım ya o c vitamininden zengindikafa nereye gittiyse. Ama badem kefir mercimek fasulye lahana karnabahar incir bunlarda kalsiyum var Osman mufyuoglunun yazısında okudum
Aile hekimini değiştirmeyi duyunca neden yazmış? Ne gibi bir etkisi var ki ?Canım bizim bbi arkadaşa da aile hekimi vermem demiş o da verenler var demiş ki benimki beş gün verdi bana bakacak kimse yok çok küçük deddedim o da aile hekimimi değiştireceğim deyince rapor yazmayı kabul etmiş böyle Bisey mi denesen acaba
Aynı durum bende de var ben de korkuyorumKızlar kel kalcam sanırım saç dökülmem durmadı hiç ön taraflar açıldı korkmaya başladım doktora mı gitsem herkes normal dedi Doğumdan sonra ama resmen avuç avuç geliyor elime
Dün çok enteresan bi şey öğrendim bebeklerde sırt dikeni diye bi baksana YouTube a. Öyle bi şey mi var acaba sizinkinde.Hamak ölçülerinde yatak yaptırdım canım yemedi velet bizimki rahatsız yatmayı seviyor
Hadi ya bunlarda süt yok ama neden etki ediyor acaba ? Etki ediyor galiba bu hasta seni neden değiştirdi diye sorguluyorlarmisYa canım.. Baya geniş diyet yapacağım, alerji için.. Bu yazdıklarının hiçbirini yiyemeyeceğim
Aile hekimini değiştirmeyi duyunca neden yazmış? Ne gibi bir etkisi var ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?