2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben saçımı kestirdim ama gene fayda etmedi cnm

Ven süpüremiyorum ev berbat halde esimde bu hafta dışarı çıktık diye yaydı. Kız uyumazsa ilgi istiyo uyursa çıt çıksa uyanıyor
Süpürge sesini seviyor bizimki ben süpürürken beni izliyor.o uyanıkken başka iş yapamıyorum ben de uyuduğunda diğerlerini yapmaya çalışıyorum ama en fazla 20 -30 dk uyuyor gündüz uykularını.olduğu kadar artık çocuklu ev çok da temiz olamıyor maalesef

amin canım inşallah teşekkür ederim. insanlar bebek ziyareti konusunda çok aceleci davranıyorlar. ben çok bebek ziyaretine 40'ı çıkmadan gittiğimi biliyorum. toplu olarak gidildiğinden seslenmiyordum ama bence de biraz zaman verilmeli. evini toplaması ikramlık hazırlaması vs o halde eminim çok zordur. dediğin gibi ben de mesaj atayım. teşekkür ederim bilgiler için insan başına gelmeyince bilemiyor

Bide dogumdan sonra israrla arayip arayıp sütün geliyor mu geldi mi gelecek mi aman emzir sarilik olmasin diyip duran akraba bozuntulari var artik telefonu acmamaya baslamstim ki bu sefer msjla ayni seyleri sormaya devam etti.geriliyorum aramasin sormasin diyordum süt konusunda zaten hassasim hep ayni soruyu sormasinin mantigi ne ben bilmiyorum sanki anne sutunun ne kadar onemli oldugunu en buyuk derdim sut ile boyun agrimdi o zamanlar bide bu tacizcilerle ugrastim aciyordum bide ben telefonlari bi sure sonra aliniyorlardi cunku bi arayan bi daha ariyordu hele akraba bozuntulari deli ediyor beni bak hatirladim yine sinirlendim

Bacim sen msjini at ben ameliyattan ciktim kendimde degildm ama telefonumu elimi alp msjlara cevap vermistim.arayanlari acmadim kimisini de acmisim hatirlamiyorum.sevdiginden msj fln bekliyor insan cok geciktirme ama arama rahatsiz etme yeni anneyi bebegi uyuyordur zor uyutmustur kendisi de dinleniyordur agrilari vardir konusacak laf anlatacak dermani yoktur

doğrudur ben öyle yapayım. zaten iyi haberini eşinden almıştım. usulen bir geçmiş olsun diyeyim. ya da hayırlı olsun diyeyim.
ben bile daha ilk aylarda olduğumdan can sıkıntısı, keyifsizlikten kimseyle konuşmak istemiyorum. doğum yapınca 1 ay telefona bakmam galiba:))

Canım biber yanlış yazmışım ya o c vitamininden zengindi kafa nereye gittiyse. Ama badem kefir mercimek fasulye lahana karnabahar incir bunlarda kalsiyum var Osman mufyuoglunun yazısında okudum

Kızlar kel kalcam sanırım saç dökülmem durmadı hiç ön taraflar açıldı korkmaya başladım doktora mı gitsem herkes normal dedi Doğumdan sonra ama resmen avuç avuç geliyor elime
Benim de çok dökülüyor her yerde saçım var sagolsun kızım da çekiyor

Sadece sarısı veriliyor başta haslayabilirsin . Bi de ilk aylar üç ara öğün bir çay bardağını geçmeyecek şekilde olmalıymış ek gıda bi doktorun yazısından okudum ben daha başlamadım

Annemle aynı sağlık ocağına bağlıyız
Canım bizim bbi arkadaşa da aile hekimi vermem demiş o da verenler var demiş ki benimki beş gün verdi bana bakacak kimse yok çok küçük deddedim o da aile hekimimi değiştireceğim deyince rapor yazmayı kabul etmiş böyle Bisey mi denesen acaba

Söyledim ki rapor vermiyorum diyemi değiştireceksin dedi. Evet sırf gıcıklığına dedim zaten değiştireceğim ya sinir oluyorum o adama

Canım biber yanlış yazmışım ya o c vitamininden zengindi kafa nereye gittiyse. Ama badem kefir mercimek fasulye lahana karnabahar incir bunlarda kalsiyum var Osman mufyuoglunun yazısında okudum
Ya canım.. Baya geniş diyet yapacağım, alerji için.. Bu yazdıklarının hiçbirini yiyemeyeceğim

Aile hekimini değiştirmeyi duyunca neden yazmış? Ne gibi bir etkisi var ki ?

Ya canım.. Baya geniş diyet yapacağım, alerji için.. Bu yazdıklarının hiçbirini yiyemeyeceğim

Aile hekimini değiştirmeyi duyunca neden yazmış? Ne gibi bir etkisi var ki ?
Hadi ya bunlarda süt yok ama neden etki ediyor acaba ? Etki ediyor galiba bu hasta seni neden değiştirdi diye sorguluyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…