- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.081
He he ben beni aramasınlar diye whatsapp durumuna aramazsanız açmıyorum diye kırılmazsınız nasıl fikir ama? YazmıştımIlk günler ağrılı oluyor. Beş alti gün falan iyi olabilir
Vajen vulva enflamasyonu diye teşhis girmiş banaDoğum yaptıran doktor ne diyerek veriyor canım? Benim doktor prensipli 1 hafta bile vermem der bence
Aynen birinin kalbini kıracağım ama ne zaman :/Ay canım sizin inciler çıktı mı? Maşallah.. Benimkide şimdiden acayip sıkıyor ve kafasını nereye çevirse, memeyi bırakmıyor ağzından.. Diyorum dişin olsa ne yaparsın.. Annemde diş olsun, anlasın, canının yanmasına gülüp daha çok yapacak diyor :)
Benim oğlumda ikinci ay olmadan başladı elini emmeye.. Çoğunlukla iki elini birden sokuyor ağzına.. Öğürüyor filan.. 3. Aydan beri de bizim ellere saldırıyor.. Özellikle babasının eşini kapıyor, ağzına götürüp, emiyor.. Diş yeri kaşınıyor galiba..
İyi de 5 aylık kız bebeği en düşük 5 kg en yüksek 8.5 kg olurmul grafiğe göre.. Senin kız gayet iyi.. Grafiğe bakılırsa yaklaşık %75 ile gidiyor, maşallah.. Kendileri ne doğurdular acaba.. Boşver canım.. Doktoru da ayına göre kilolu diyor de :)
Düğüne de gitmedim.. Kulaklarına zararı olur diye düşünüyorum
Ya aslında bebeği olan bayan doktorlar anlayışlı bu konuda.senin tanıdık hemşire ya da sekreter yok mu yardımcı olacak5 gün rapora 130 baydım ben bugün sadece muayene kaydı açtım muayenede olmadım ah ah çaresizlik
OrjinalmisHe he ben beni aramasınlar diye whatsapp durumuna aramazsanız açmıyorum diye kırılmazsınız nasıl fikir ama? Yazmıştım
Canım besin sonuna kontrol yazıp beş daha verebiliyorlarRapor patladı 5 5 başhekim onaylamıyormuş, sadece 5 alabildim yine bulmam lazım ama bulamıyorum. Sabah sinirden ağladım. Hava buz gibi çocuk gece uyumadı anneme sen gel dedim. Yatıyormuş kalkamazmış sen getir dedi uyuyan çocuğu uyandırıp çığlık kıyamet giydirdim götürdüm ordada çok ağlamış işim bitince kalmadım direkt eve geldim çok sinirliyim
Canım biber de baya kalsiyum varmış kalsiyum içeren farklı şeylere yönelip vitamin desteği alabilirsinAynı benim oğlan.. Kanlı kakadan sonra siz yazınca alerji olabilir dedim.. Sizden önce ne gazdan, ne huzursuzluktan, ne mukustan anlamamıştımdoktor da normal deyip sadece gaz ilaçlarını değiştirdiği için hiç anlamadım tabi.. Benim süt ürünlerini kesmem rağmen geçmedi sıkıntısı.. Galiba yumurta akına alerjisi var.. Şimdi bir de yüzünde döküntüler olmaya başladı..
Kan da da haklısın.. Çıkmayabiliyor.. Çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyor ama bizde çıktı.. Çıktı da neye alerjisi var?? Ayrıca bu test için 3 tüp kan aldılar. Oğlum şimdiye kadar 5 tüp kan verdi.. Çok zor cidden.. Kolundan aldılar hep..
Süt ürünleri tüketmediğin için senin ve bebeğin kalsiyum ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz peki?
Benim doktorumda çocuklu ve bayandı şans aslında tanıdık 2 hemşire bir hastame danışmasında görevli arkadaşım var. Raporların sorun çıkarttığını söylüyorlarYa aslında bebeği olan bayan doktorlar anlayışlı bu konuda.senin tanıdık hemşire ya da sekreter yok mu yardımcı olacak
Yok ısrarla başhekim onaylamıyor dediler. Doktor versede onaylanmıyormus.Canım besin sonuna kontrol yazıp beş daha verebiliyorlar
Kızlar tıp merkezleri heyet raporu veriyor 30 gün 700.800 arası değişiyor fiyatıRapor patladı 5 5 başhekim onaylamıyormuş, sadece 5 alabildim yine bulmam lazım ama bulamıyorum. Sabah sinirden ağladım. Hava buz gibi çocuk gece uyumadı anneme sen gel dedim. Yatıyormuş kalkamazmış sen getir dedi uyuyan çocuğu uyandırıp çığlık kıyamet giydirdim götürdüm ordada çok ağlamış işim bitince kalmadım direkt eve geldim çok sinirliyim
Evet yabancı seçiyor ani seslerden de korkuyorBaşta sese ve insanlara böyle tepki vermiyordu değişmiş
Öyle söylüyorlar da sürekli almıyorsun ki hiç inandırıcı değil . Burada da bi iki doktor a rapor yüzünden soruşturma açılmış ama altından Bisey çıkmıyor ki yine göreve devamBenim doktorumda çocuklu ve bayandı şans aslında tanıdık 2 hemşire bir hastame danışmasında görevli arkadaşım var. Raporların sorun çıkarttığını söylüyorlar
H&m uyku tulumları güzelKızlar uyku tulumu tavsiye eder misiniz bekliyorum
Ben h&m kullanıyorum torba tulum 6 aya kadar onu kullanacağım. 6 dan sonrası için woolnat torba tulum aldım biraz tuzluydu fiyatı. H&m yi 90 a aldımKızlar uyku tulumu tavsiye eder misiniz bekliyorum
Aslında seni rahatlatmalı.. Sen işe başlayacaksın.. Benimki de çok zor bir bebek, iki ay annem yanımda idi.. Yorgunluğumu görünce; sen dışarı çık bir kafeye git, kuaföre git, kendine gel, sabah çık akşam gel ben gözüm gibi bakarım, gözümü saniye ayırmam, lavaboya bile gitmem, hiç merak etme derdi.. Birkaç kez çıktım, daha otobüse binmeden ne yapıyor diye yazmaya başlıyordum, eve gelince kapıdan dinliyordum bensiz ağlıyor mu diye.. Annelikte yarı delilik galiba.. Seni rahatlatsa iyi olur..Annem eskiden böyle değildi. Ilk 40 günü o olmasa atlatamazdım ama değişti anlamadım. Korkuyor kızdan zaptedemiyorum diyor
Öyle mi bol biber yiyeyim o zaman canım, sağolasın.. Zaten hamilelikte diş etlerim dişlerimden ayrılmıştı.. Üstüne bu durum.. Kendimi baya kötü hissediyorumCanım biber de baya kalsiyum varmış kalsiyum içeren farklı şeylere yönelip vitamin desteği alabilirsin
Bende özlemiyorum ya bol kaygılı geçti o dönem sürekli bir risk olduğundan diken üstündeydim hatırlamak istemiyorum o yüzdenBu arada hamileliği bi ozlemeyen benim galiba kendimi inanılmaz çirkin hissediyordum bi fotoğrafım var o da beş aylık son zamanlarda çekmedim hiç. Acayip odemli bi gebeydim nefes almak bile son zamanlarda zordu ddoğsun artikkk diyordum . Hamileliği özlemek ne mümkün karnıma vurduğu tekmeler hariç :)
Kafeyi geçtim doktora gitmeme izin verse yeterdi. Söz verdi ama 30 kasımdan sonra sinemaya gideceğim şafak sayıyorumAslında seni rahatlatmalı.. Sen işe başlayacaksın.. Benimki de çok zor bir bebek, iki ay annem yanımda idi.. Yorgunluğumu görünce; sen dışarı çık bir kafeye git, kuaföre git, kendine gel, sabah çık akşam gel ben gözüm gibi bakarım, gözümü saniye ayırmam, lavaboya bile gitmem, hiç merak etme derdi.. Birkaç kez çıktım, daha otobüse binmeden ne yapıyor diye yazmaya başlıyordum, eve gelince kapıdan dinliyordum bensiz ağlıyor mu diye.. Annelikte yarı delilik galiba.. Seni rahatlatsa iyi olur..
Süt izni zamanı 2 gibi eve geleceksin, yarım gün size gelse iyi olur.. Olur da olur yani
Öyle mi bol biber yiyeyim o zaman canım, sağolasın.. Zaten hamilelikte diş etlerim dişlerimden ayrılmıştı.. Üstüne bu durum.. Kendimi baya kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?