2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen birinin kalbini kıracağım ama ne zaman :/

Canım besin sonuna kontrol yazıp beş daha verebiliyorlar

Canım biber de baya kalsiyum varmış kalsiyum içeren farklı şeylere yönelip vitamin desteği alabilirsin

Ya aslında bebeği olan bayan doktorlar anlayışlı bu konuda.senin tanıdık hemşire ya da sekreter yok mu yardımcı olacak
Benim doktorumda çocuklu ve bayandı şans aslında tanıdık 2 hemşire bir hastame danışmasında görevli arkadaşım var. Raporların sorun çıkarttığını söylüyorlar

Kızlar tıp merkezleri heyet raporu veriyor 30 gün 700.800 arası değişiyor fiyatı

Benim doktorumda çocuklu ve bayandı şans aslında tanıdık 2 hemşire bir hastame danışmasında görevli arkadaşım var. Raporların sorun çıkarttığını söylüyorlar
Öyle söylüyorlar da sürekli almıyorsun ki hiç inandırıcı değil . Burada da bi iki doktor a rapor yüzünden soruşturma açılmış ama altından Bisey çıkmıyor ki yine göreve devam

Bu arada hamileliği bi ozlemeyen benim galiba kendimi inanılmaz çirkin hissediyordum bi fotoğrafım var o da beş aylık son zamanlarda çekmedim hiç. Acayip odemli bi gebeydim nefes almak bile son zamanlarda zordu ddoğsun artikkk diyordum . Hamileliği özlemek ne mümkün karnıma vurduğu tekmeler hariç :)

Annem eskiden böyle değildi. Ilk 40 günü o olmasa atlatamazdım ama değişti anlamadım. Korkuyor kızdan zaptedemiyorum diyor
Aslında seni rahatlatmalı.. Sen işe başlayacaksın.. Benimki de çok zor bir bebek, iki ay annem yanımda idi.. Yorgunluğumu görünce; sen dışarı çık bir kafeye git, kuaföre git, kendine gel, sabah çık akşam gel ben gözüm gibi bakarım, gözümü saniye ayırmam, lavaboya bile gitmem, hiç merak etme derdi.. Birkaç kez çıktım, daha otobüse binmeden ne yapıyor diye yazmaya başlıyordum, eve gelince kapıdan dinliyordum bensiz ağlıyor mu diye.. Annelikte yarı delilik galiba.. Seni rahatlatsa iyi olur..
Süt izni zamanı 2 gibi eve geleceksin, yarım gün size gelse iyi olur.. Olur da olur yani

Canım biber de baya kalsiyum varmış kalsiyum içeren farklı şeylere yönelip vitamin desteği alabilirsin
Öyle mi bol biber yiyeyim o zaman canım, sağolasın.. Zaten hamilelikte diş etlerim dişlerimden ayrılmıştı.. Üstüne bu durum.. Kendimi baya kötü hissediyorum

Bende özlemiyorum ya bol kaygılı geçti o dönem sürekli bir risk olduğundan diken üstündeydim hatırlamak istemiyorum o yüzden

Kafeyi geçtim doktora gitmeme izin verse yeterdi. Söz verdi ama 30 kasımdan sonra sinemaya gideceğim şafak sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…