- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.141
Ben bgn baya araştırdım vitaminlerin hepsini aldırcam içmeye başlıycam saçıma da hemen Hindistan cevizi yağı sürdüm biraz bakım olsun diyeAynı durum bende de var ben de korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bgn baya araştırdım vitaminlerin hepsini aldırcam içmeye başlıycam saçıma da hemen Hindistan cevizi yağı sürdüm biraz bakım olsun diyeAynı durum bende de var ben de korkuyorum
İlginç hiç dikkat etmedim daha önce uyansın bakarım banyoda daha çabuk anlasılıyormus bugün 3 kez banyo yaptırdım bilsem dikkat ederdimDün çok enteresan bi şey öğrendim bebeklerde sırt dikeni diye bi baksana YouTube a. Öyle bi şey mi var acaba sizinkinde.
Canım biz de 4 gündür başladık. Sen biraz acele mi ettin ne? İlk hafta 1 çay kaşığı yumurta ve yoğurtla başla dedi. 2 . hafta sebze püresi 3. hafta meyve püresi ve tek çeşit meyve ya da sebze ile başlanacak. 4. Hafta sa kombinasyonlar yapılacak. Yoğurt içine meyve püresi ya da iki sebze karışımı gibi... bizim kız çok mutlu valla. Bence hiç hoşnut değildi emmektenKizlar kimler burada????ek gidaya gecen amneler gun icinde neler veriyorsunuz kuzulara.bizde gectik ek gidaya.5bucuk ayligiz.doktorumuz baslayalim dedi.sebze corbasi ve meyve puresi veriom smdilik gunde 1er kere.sizler neler veriyosunuz?kahvaltiyla yogurdada baslicam yakinda.yumurtayi nasil vericez ya bu arada fikir vericek varmi???
Canım diyeti genişleteceğim.. Oğlumda süt ürünlerini kesmem rağmen, döküntü de başladı.. Gaz, huzursuzluk hiç geçmedi.. Su gibi lala yapıyor ama zorlanarak yapıyorHadi ya bunlarda süt yok ama neden etki ediyor acaba ? Etki ediyor galiba bu hasta seni neden değiştirdi diye sorguluyorlarmis
Canım bilinçsiz fazla vitamin kullanımı böbrek ve karaciğeri yorar dikkatli olBen bgn baya araştırdım vitaminlerin hepsini aldırcam içmeye başlıycam saçıma da hemen Hindistan cevizi yağı sürdüm biraz bakım olsun diye
Canım günde üç kez banyo mu yapıyorsun neden iyi mi geliyor ? Havalar baya sogudugu için ben üç günde bire düşürdüm banyoyuİlginç hiç dikkat etmedim daha önce uyansın bakarım banyoda daha çabuk anlasılıyormus bugün 3 kez banyo yaptırdım bilsem dikkat ederdim
Yok kuzum bugün ekstra oldu tepesine kadar kakasını yaptı bez dayanmadı dayanamadım temizlenmeyince her seferinde yıkadım. İlkinde saçını da yıkamıştım diğerlerinde sadece vücudunu yıkadımCanım günde üç kez banyo mu yapıyorsun neden iyi mi geliyor ? Havalar baya sogudugu için ben üç günde bire düşürdüm banyoyu
Ben d vitamini demir alıyorumBen bgn baya araştırdım vitaminlerin hepsini aldırcam içmeye başlıycam saçıma da hemen Hindistan cevizi yağı sürdüm biraz bakım olsun diye
Ay tatlım o yaaYok kuzum bugün ekstra oldu tepesine kadar kakasını yaptı bez dayanmadı dayanamadım temizlenmeyince her seferinde yıkadım. İlkinde saçını da yıkamıştım diğerlerinde sadece vücudunu yıkadım
Ya neden uyumaz bir bebek? Hâlâ anlayamıyorum yaa.. Gece boyu oturuyoruz gündüz oturuyoruz.. Uyanacak diye evde çıt çıkarmıyoruz.. Yoruldum valla
Ayrıca inanılmaz sort ağrısı çekiyorum.. Emzirirken bir yere yaslanmadığım ve oğlum hep kucak istediği için galiba..
Sürekli ağlıyor benim kızım, uykusu var ama uyumayı reddediyor. Kucakta gezerken bile etrafina bağırarak geziyor. Bu sabah 5 te uyandı. 6 ye kadar emdi sabah 9 dan beri çığlık atıyor. Binadakiler ayağa kalkmıştır bi ara alıp annemlere götürmeyi düşündüm ama ne onu ne kendimi hazırlamaya halim yok. Şuraya ses kaydedebilsem nasıl birşeyden bahsettiğimi anlardınız. Ağlarken zaten çığlık atıyor ama normalde dururkende çığlık atıyorAllah yardımcın olsun valla. Ben bikaç gündür huzursuz geceleri uyuyamıyor diye bitkin düştüm seni vekronik_unutkan ı düşüneiyorum aklıma direk siz geldiniz. Bizim ki galiba rota aşısından huzursuzlaştı o olduktan sonra uyumadı iki gündür.
Emzirirken kesinlkle yaslan canım, arkana yastık koy belini rahat ettir öyle emzirmeye başla. Benimkide hiç kucaktan memeden inmedi ilk 4 ay ben hep sırtıma yastık koydum yoksa ağrım olurdu kesin.
Peki uyumayıp napıyor sürekli emmek mi istiyor ağlıyormu. Ayağında sallayarak mı uyutuyorsun?
Valla herkes aşıdan sonra Vs diye ayırt ediyor ama bizimkiler hep huysuz.. Aşıdan sonra diye sadece ateşi ayırt ediyorum.. Ya mız mız ya ağlıyor.. Güldürmeye çalışıyorum, suratıma bakıp güler gibi yapıp, içli içli ağlıyor. İnsan şaşıyor.. Kendimi yetersiz hissediyorum.. Oyun halısını önümüze çekiyoruz, asla yatmaz içinde, kucağımda oturarak oyuncaklara baksın diyorum.. İyi ise en fazla 10 dk.. Değilse çığlık çığlığa.. Otomatik salıncakta yatsın diyorum.. Önüne oyuncak asıyorum.. Direk kalkmaya çalışıyor, almazsam ağlıyor.. Kucağımda gezdiriyorum, ağlıyor.. Gerçekten şaştım.. Yüzünde, poposunda döküntü çıktı.. Üç gündür yine kaka yapamıyor.. İlaçlar işe yaramıyor.. Süt ürünleri ve yumurtayı kestim, düzelsin diye, olmadı.. Şimdi herşeyi keseceğim.. Kendimi suçlayıp duruyorum.. Bambaşka bir psikoloji içerisine soktu beni..Allah yardımcın olsun valla. Ben bikaç gündür huzursuz geceleri uyuyamıyor diye bitkin düştüm seni vekronik_unutkan ı düşüneiyorum aklıma direk siz geldiniz. Bizim ki galiba rota aşısından huzursuzlaştı o olduktan sonra uyumadı iki gündür.
Emzirirken kesinlkle yaslan canım, arkana yastık koy belini rahat ettir öyle emzirmeye başla. Benimkide hiç kucaktan memeden inmedi ilk 4 ay ben hep sırtıma yastık koydum yoksa ağrım olurdu kesin.
Peki uyumayıp napıyor sürekli emmek mi istiyor ağlıyormu. Ayağında sallayarak mı uyutuyorsun?
Valla herkes aşıdan sonra Vs diye ayırt ediyor ama bizimkiler hep huysuz.. Aşıdan sonra diye sadece ateşi ayırt ediyorum.. Ya mız mız ya ağlıyor.. Güldürmeye çalışıyorum, suratıma bakıp güler gibi yapıp, içli içli ağlıyor. İnsan şaşıyor.. Kendimi yetersiz hissediyorum.. Oyun halısını önümüze çekiyoruz, asla yatmaz içinde, kucağımda oturarak oyuncaklara baksın diyorum.. İyi ise en fazla 10 dk.. Değilse çığlık çığlığa.. Otomatik salıncakta yatsın diyorum.. Önüne oyuncak asıyorum.. Direk kalkmaya çalışıyor, almazsam ağlıyor.. Kucağımda gezdiriyorum, ağlıyor.. Gerçekten şaştım.. Yüzünde, poposunda döküntü çıktı.. Üç gündür yine kaka yapamıyor.. İlaçlar işe yaramıyor.. Süt ürünleri ve yumurtayı kestim, düzelsin diye, olmadı.. Şimdi herşeyi keseceğim.. Kendimi suçlayıp duruyorum.. Bambaşka bir psikoloji içerisine soktu beni..
Emzirirken de yaslanmaya dahi vaktim yok.. Gündüz zaten almıyor memeyi.. Anca ayakta oynatarak vermeye çalışıyorum.. Emmeye başlayınca, oturursam bırakıyor emmeyi.. Gece bir nebze iyi ama onda da yatak odasında yer olmadığından yatağı ayak tarafımızda.. Yataktan eğilip alıp, tekrar başa geçmeye üşeniyorum.. Yarım saate al koy yapmaktan canım çıkıyor.. Ben çekmesem memede durur sabaha kadar, emzik gibi kullanıyor.. Cidden şaştım kaldım.. İşe başla iyi gelir diyorlar.. Gece bu uykusuzluk ile nasıl işe gideceğim.. Bu çocuğu kimse durduramaz.. İki dk babasına verdim, ağır bu diyor, ayağa kalkmıyor, çocuk ağlıyor ama adamın umrunda değil.. Lavabodan bile çıkıp alıyorum elinden.. Gündüz ayakta uyutuyorum.. Dışardan bir ses gelse açar gözleri, evin içinde eşimin parmak çıtlatmasına hatta derinden aldığı nefese bile sinirleniyorum.. Çünkü hemen uyanıyor.. Doktora göre birşeyi yok ama..
Allah sağlık, sıhhat versin ama ben çok yoruldum..
Evetİkinizin de aynı gün müydü![]()
Canım çok zor işin valla anne sütünden mi böyle huysuz acaba bizimkinde dişleri çıkardı ama halen hursuz gece 11 defa uyandı benim de hiç Halim kalmıyorValla herkes aşıdan sonra Vs diye ayırt ediyor ama bizimkiler hep huysuz.. Aşıdan sonra diye sadece ateşi ayırt ediyorum.. Ya mız mız ya ağlıyor.. Güldürmeye çalışıyorum, suratıma bakıp güler gibi yapıp, içli içli ağlıyor. İnsan şaşıyor.. Kendimi yetersiz hissediyorum.. Oyun halısını önümüze çekiyoruz, asla yatmaz içinde, kucağımda oturarak oyuncaklara baksın diyorum.. İyi ise en fazla 10 dk.. Değilse çığlık çığlığa.. Otomatik salıncakta yatsın diyorum.. Önüne oyuncak asıyorum.. Direk kalkmaya çalışıyor, almazsam ağlıyor.. Kucağımda gezdiriyorum, ağlıyor.. Gerçekten şaştım.. Yüzünde, poposunda döküntü çıktı.. Üç gündür yine kaka yapamıyor.. İlaçlar işe yaramıyor.. Süt ürünleri ve yumurtayı kestim, düzelsin diye, olmadı.. Şimdi herşeyi keseceğim.. Kendimi suçlayıp duruyorum.. Bambaşka bir psikoloji içerisine soktu beni..
Emzirirken de yaslanmaya dahi vaktim yok.. Gündüz zaten almıyor memeyi.. Anca ayakta oynatarak vermeye çalışıyorum.. Emmeye başlayınca, oturursam bırakıyor emmeyi.. Gece bir nebze iyi ama onda da yatak odasında yer olmadığından yatağı ayak tarafımızda.. Yataktan eğilip alıp, tekrar başa geçmeye üşeniyorum.. Yarım saate al koy yapmaktan canım çıkıyor.. Ben çekmesem memede durur sabaha kadar, emzik gibi kullanıyor.. Cidden şaştım kaldım.. İşe başla iyi gelir diyorlar.. Gece bu uykusuzluk ile nasıl işe gideceğim.. Bu çocuğu kimse durduramaz.. İki dk babasına verdim, ağır bu diyor, ayağa kalkmıyor, çocuk ağlıyor ama adamın umrunda değil.. Lavabodan bile çıkıp alıyorum elinden.. Gündüz ayakta uyutuyorum.. Dışardan bir ses gelse açar gözleri, evin içinde eşimin parmak çıtlatmasına hatta derinden aldığı nefese bile sinirleniyorum.. Çünkü hemen uyanıyor.. Doktora göre birşeyi yok ama..
Allah sağlık, sıhhat versin ama ben çok yoruldum..
Evethatta bi arkadaş daha vardı aynı gün onun bebeğide bizimkiler gibiydi nerelerde bilmiyorum
Gerçekten insan çok çaresiz kalıyor canım.. Herkes bir çocukla niye gelmiyorsun, gitmiyorsun, telefonu açmıyorsun diyor da, öyle değil.. Şöyle iki saat uyanmadan uyusa keşke diyorum.. İnşallah yakındır dediğin gibi..Gerçekten çok zor senin içinde bebek içinde. Eğer sağlıklı ise böyle kabul edicen o zaman. Elbet geçecek düzelecek umarım yakındır o günler sizin için. Benim bebeğim gazı olunca kaka yapamıyınca böyle huzursuz ama gaz ilacı da kullanıyorum diyorsun.
Pasiflora diye bitkisel bir yatıştırıcı var, nette araştırırken bir kadının yorumunu okumuştum 2 aylık bebeğime verebilirmiyim çok zor durumdayım diye. O an çok kızmıştım kadına bitkisel bile olsa neden uyuşturuyorsun çocuğu diye ama şimdi hak vermeye başladım valla.
Kız bide ben suni sancı ile doğurdum.. Cuma da mübarek gün ama.. :)
Bilmiyorum ki canım yaa.. Kilo alımı iyi sütten şüphelenmedik hiç.. Hatta doktor alerji bile demedi, kilo alımı iyi diye.. Aynı bizimkiler gibi demek... Çok zor cidden.. En çok bebeklerimiz için zor.. Allah yardımcımız olsun..Canım çok zor işin valla anne sütünden mi böyle huysuz acaba bizimkinde dişleri çıkardı ama halen hursuz gece 11 defa uyandı benim de hiç Halim kalmıyor