- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.101
Baktım sitede bulamadım torba tulum istemiyorum benH&m uyku tulumları güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım sitede bulamadım torba tulum istemiyorum benH&m uyku tulumları güzel
Sagol canım ama torba tulum istemiyorum rahat edemez diye düşünüyırymBen h&m kullanıyorum torba tulum 6 aya kadar onu kullanacağım. 6 dan sonrası için woolnat torba tulum aldım biraz tuzluydu fiyatı. H&m yi 90 a aldım
HhKızlar tıp merkezleri heyet raporu veriyor 30 gün 700.800 arası değişiyor fiyatı
Bizimiide pek olmuyorr bi iki kere oldu samanla alisirlar ama bn kendim donduruyorm oyun oyynarknnBakıyorum cnm arada döndürmeye çalışıyorum ama kendi kendine dönemiyor daha.
Ben de hiç ama hiç özlemedimBu arada hamileliği bi ozlemeyen benim galiba kendimi inanılmaz çirkin hissediyordum bi fotoğrafım var o da beş aylık son zamanlarda çekmedim hiç. Acayip odemli bi gebeydim nefes almak bile son zamanlarda zordu ddoğsun artikkk diyordum . Hamileliği özlemek ne mümkün karnıma vurduğu tekmeler hariç :)
Bu arada hamileliği bi ozlemeyen benim galiba kendimi inanılmaz çirkin hissediyordum bi fotoğrafım var o da beş aylık son zamanlarda çekmedim hiç. Acayip odemli bi gebeydim nefes almak bile son zamanlarda zordu ddoğsun artikkk diyordum . Hamileliği özlemek ne mümkün karnıma vurduğu tekmeler hariç :)
Ay canım sizin inciler çıktı mı? Maşallah.. Benimkide şimdiden acayip sıkıyor ve kafasını nereye çevirse, memeyi bırakmıyor ağzından.. Diyorum dişin olsa ne yaparsın.. Annemde diş olsun, anlasın, canının yanmasına gülüp daha çok yapacak diyor :)
Benim oğlumda ikinci ay olmadan başladı elini emmeye.. Çoğunlukla iki elini birden sokuyor ağzına.. Öğürüyor filan.. 3. Aydan beri de bizim ellere saldırıyor.. Özellikle babasının eşini kapıyor, ağzına götürüp, emiyor.. Diş yeri kaşınıyor galiba..
İyi de 5 aylık kız bebeği en düşük 5 kg en yüksek 8.5 kg olurmul grafiğe göre.. Senin kız gayet iyi.. Grafiğe bakılırsa yaklaşık %75 ile gidiyor, maşallah.. Kendileri ne doğurdular acaba.. Boşver canım.. Doktoru da ayına göre kilolu diyor de :)
Düğüne de gitmedim.. Kulaklarına zararı olur diye düşünüyorum
Off benim de çok fena, hamileyken harikaydı ışıl ışıl gür, sağlıklıydi ama şimdi b3rbat . Saçımı topluyorum hep ama tokayi çıkardım mi o lastiğe tutam tutam saç takılıyorKızlar kel kalcam sanırım saç dökülmem durmadı hiç ön taraflar açıldı korkmaya başladım doktora mı gitsem herkes normal dedi Doğumdan sonra ama resmen avuç avuç geliyor elime
Cnm hiç belli olmuyor bazen günde 10 dakika uyuduğu oluyor bazen 2 saat uyku yetiyor. Gece de 2 kere falan kalkıyoruz 10 gibi uyuyor.
Canım merhaba biz bugün test yaptırdık. Test temiz cıktı cok sevindim ama anlamadım da bizim kız neden böle. Doktor cok hassas dedi. Yinede bir ay süt ve ürünleri yasak. Bol kıyafetler giyecekmis, bezi geniş olacakmış. Bazı kremler falan verdi. Kızımda benim gibi. Azıcık yüzüne toz geldi hemen yaralar cıktı. Bakalım bi sürede böle gitsin. Allah çocuklarımıza şifa versin bir an önceO zaman alerjisi olabilir canım.. Çok zor cidden.. Ben 1.5 ay süt, peynir, yoğurt tüketmedim.. Zaten hamilelikte eşim yoktu iyi beslenemedim, doğumdan sonra takviye almadım.. Üstüne bunları da yemeyince iyice kalsiyum filan yerlerde herhalde.. Bizim kan testine kendim baktım alerji değeri sınırın üzerinde.. Sınır 29 bizim 43.4.. Bizde de alerji var ama neye? Allah yardımcımız olsun
Bende farklı farklı alayım diyorum ama korkuyorum.. Cesaret edemiyorum.. Aldığım rapor, tek doktor, tanıdık ayarladı.. O da Kasım on beşte bitecek.. Yıllıkları da bitirdim ben 20 gün.. Benim yıllık zaten 20 gün.. Benimde geçen sene hamileliğe gitmişti.. Şubat ayında hamile kalıp Nisan ayında kürtaj olmuştum .
Ayarlamışsın raporu, gözün aydın canım
Evet canım..
Nasıl yapacağız uyku işini hiç bilemiyorum yaa..
Keşke yatsa sıpa :) iki zorlayıp üçüncüye ağlıyor..
Yok canım, 4. Ay tamamlanınca yazıyor tüm doktorlar.. Bazıları yedinci ay gibi test yapıp başlamak istiyor tabi.. Benim doktor başlayalım, 9.ayda test yapar ona göre karar veririz dedi . İtiraz etmedim.. Çünkü bende de demir eksikliği var.. Doktor doğumdan sonra her gün iki tane iç dedi ama ben toplasan 10 tane anca içmişimdir.. Zaten alerji doktoru kan testi istemişti, doktor sonucu görmedi ama anladığım kadarıyla oğlumda da eksik demir..
Bende bir gazla denedim ama olmadı maalesef.. Galiba bizim önce gaz ve alerji durumunu aşmamız lazım
Aynı benşm oğlan :) diyorum komşular gelip, ne işkence ettiğimi soracaklar..
Aslında prospektüsünde 4-10 yaş çocuklar için diyor ve damlası 10 damla.. Onu görünce bende şaşırdım.. 3-5 damla mı versem acaba dedim ama karar veremedim.. Burada yazan arkadaşlara da doktorları genelde kilosu kadar dedi yanılmıyorsam.. 5 damla kullanırım gibi bir iki ay.
Belli bir film hedefin var mı ? :)Kafeyi geçtim doktora gitmeme izin verse yeterdi. Söz verdi ama 30 kasımdan sonra sinemaya gideceğim şafak sayıyorum![]()
Ben canım yaa.. İnanılmaz dökülüyor.. İki aydır kestiraceğim diyorum.. Eşim beni çocukla yalnız bırakma diyor.. Hep topluyorum.. Saç lastiğini çıkarmaya korkuyorum.. İnanılmaz saç geliyor.. Evin her yeri saç.. Sürekli makinelemek durumunda kalıyorum.. Herhangi bir destekte almıyorum..Kızlar kel kalcam sanırım saç dökülmem durmadı hiç ön taraflar açıldı korkmaya başladım doktora mı gitsem herkes normal dedi Doğumdan sonra ama resmen avuç avuç geliyor elime
Hadi gözünüz aydın canım.. Darısı, kolaylıkla diğer dişlere inşallah..Cikti canim ya alttan bir disi:)) daha minicik ama yetiyor.benim de son zamanlarda oyle daha cok yapmaya baslamsti basini baska tarafa cevirirken dişini sıkıp memeyi birakmiyordu kisa sure sonra disi cikti sipamin.valla oyun haline cevirirse yandim smdi bile ucu yara oldu cok sık emdi memeye duskunlugu artti dis cikarma doneminde ve hala aliskanlik oldu devam gece uyku yok belli bi saatten sonra özellikle yarim saate bir uyanip beni yoklar gibi emiyor
Aminn canım amin.. Çok sevindim.. Rabbim şifasını versin inşallah.. Hiçbir bebek, çocuk hastalanmasın.. Aynen sen diyete de devam et.. Bazen kanda çıkmıyormuş.. İnşallah öyle birşey yoktur ama dikkatli olmakta yarar var.. Bu dönemde ki kalsiyum ihtiyacınız içim birşey verdi mi peki?Canım merhaba biz bugün test yaptırdık. Test temiz cıktı cok sevindim ama anlamadım da bizim kız neden böle. Doktor cok hassas dedi. Yinede bir ay süt ve ürünleri yasak. Bol kıyafetler giyecekmis, bezi geniş olacakmış. Bazı kremler falan verdi. Kızımda benim gibi. Azıcık yüzüne toz geldi hemen yaralar cıktı. Bakalım bi sürede böle gitsin. Allah çocuklarımıza şifa versin bir an önce
ooo o kadar yaniAğrılarimi hastaneden çıktıktan sonra çok hissettim ama aynı zamanda bebeği de sarilik olmasın diye 2saatte bir kaldır emzir memeler ağrır biryandan zaten ilk 10-15 gün hayal meyal hafızamda.arayanlara da mesajla dönmüştüm genelde.konusmak bile zor geliyordu
Ben de böyle düşünüyordum 2.si ile arada 6.5 yaş var.kızım çok yalnız olduğunu kardeş istediğini söylediğinde çok üzülüp cesaret bulabildim canım.hakkınızda hayırlısı olsunYaşım 32 ve 2. Çocuğu kesinlikle düşünemiyorum. Muhtemelen aklımı yitiririm
Aile Hekimliği analık durumu olduğu için veriyoruz dedi bana.bence kendi dr un vermiyorsa annemde kalıyorum vs deyip başka bir aile hekimine başvurup alabilirsin gibi bi fikir geldi aklıma ama1 gün bile vermem dedi prensibine aykırıymış prensibine tükürdüğüm aile hekimide vermiyor
Kronik annesi ile 10 dklik mesafede oturuyormuş.. Başka bir ilçe bile olsa zor ihtimal gibi geliyor bana.. Başka şehir olsa, o hepten zor.. İş yerleri şehir dışından alınan raporu saymıyor.. En azından benşm iş yerim öyle..Aile Hekimliği analık durumu olduğu için veriyoruz dedi bana.bence kendi dr un vermiyorsa annemde kalıyorum vs deyip başka bir aile hekimine başvurup alabilirsin gibi bi fikir geldi aklıma ama![]()
Arama ama mesaj at canım.. Anca kendine gelir zaten.. Beni de ısrarla ararlardı, gerilirdim.. Birde babamı, annemi, eşimi arayıp ulaşamadık derlerdi.. Allah kadına 40 gün lohusasın demiş, kendini toparlaması, anneliğe alışması için mühlet vermiş, bu insanlara ne oluyor da diyordum bende..ooo o kadar yanineyse ben de aramıyım epey bir süre sonra zaten ziyaretine de gidicez.
Aile hekiminle bi konuş derdini anlat bence,onlar da insan anlayış gösterir diye düşünüyorumKronik annesi ile 10 dklik mesafede oturuyormuş.. Başka bir ilçe bile olsa zor ihtimal gibi geliyor bana.. Başka şehir olsa, o hepten zor.. İş yerleri şehir dışından alınan raporu saymıyor.. En azından benşm iş yerim öyle..
Acaba aile hekimim bana rapor verir mi ki ya? Ben analık izninden sonra rapor bulamadığım için üç hafta yıllık izin kullandım.. Sonra rapor aldım, bundan bile korkuyorum sorun olur diye
Aynen ya hamileyken tek tel dökülmüyordu çok üzülüyorumOff benim de çok fena, hamileyken harikaydı ışıl ışıl gür, sağlıklıydi ama şimdi b3rbat . Saçımı topluyorum hep ama tokayi çıkardım mi o lastiğe tutam tutam saç takılıyorvitaminlerimi kullanmaya devam ediyorum ama fayda yok , geçer insallah