- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.161
Alla alla çok enteresan :)))Evethatta bi arkadaş daha vardı aynı gün onun bebeğide bizimkiler gibiydi nerelerde bilmiyorum
Benimde bebeğim sadece anne sütü alıyor.yesil kaka yapıyordu sonra mukuslu yapmaya başladı ishal olmuş meğerse kilo alımı durdu ve kusma başladı muhahkk gaita testi yaptır aman ihmal etmeArkadaslar merhaba sadece anne sutu alan bir bebegim var 19 haziran dogumlu bayadir yesil kaka yapiyor normaldir dedim ama bu siralar biraz sumuksu bir hal aldi bu durumu yasayanlar oldu mu ya da bilgisi olanlar var mi
Göz altı morluk derken nasıl yani.Kızlar bebeklerinizin gözlerinin altı morluk var mı bizimki hala geçmedi
Yaa olabilir, nedense l harfi ile başlayan isimleri karıştırıyorum..A aeengineer yok lady değildi sanki I Iyoch nerelerdesin senin bebeğin ne durumda 22 hazirandı dimi doğum tarihi ?
Bizim yaa.. Bir gözünde daha fazla.. Hiç doktora da sormadım.. Diğer şikatelerden unutup çıkıyorum her ay.. Sen sordun mu canım?Kızlar bebeklerinizin gözlerinin altı morluk var mı bizimki hala geçmedi
Canım bayadır yeşil ise ishaldir, yüksek ihtimalle.. Bizde de birkaç kez yeşil olmuştu.. Ard arda değil, ara ara idi.. Doktor yediklerine göre değişir demişti.. Seninki ard arda ise yeşil kaka ishal oluyor genelde..Arkadaslar merhaba sadece anne sutu alan bir bebegim var 19 haziran dogumlu bayadir yesil kaka yapiyor normaldir dedim ama bu siralar biraz sumuksu bir hal aldi bu durumu yasayanlar oldu mu ya da bilgisi olanlar var mi
Benimde bebeğim sadece anne sütü alıyor.yesil kaka yapıyordu sonra mukuslu yapmaya başladı ishal olmuş meğerse kilo alımı durdu ve kusma başladı muhahkk gaita testi yaptır aman ihmal etme
Göz altı çukur mor damarlar varGöz altı morluk derken nasıl yani.
Yok ben de sormadım normal diye düşünüyordum ama şimdi sıkıntı etmeye başladım gittiğimde soracamYaa olabilir, nedense l harfi ile başlayan isimleri karıştırıyorum..
Bizim yaa.. Bir gözünde daha fazla.. Hiç doktora da sormadım.. Diğer şikatelerden unutup çıkıyorum her ay.. Sen sordun mu canım?
Bizim öyleydi kan yoksa kakada ateş kusma yoksa korkma günde 6 7 kere yapıyordu test yaptır sonuçlar temizse sıkıntı etme düzelirArkadaslar merhaba sadece anne sutu alan bir bebegim var 19 haziran dogumlu bayadir yesil kaka yapiyor normaldir dedim ama bu siralar biraz sumuksu bir hal aldi bu durumu yasayanlar oldu mu ya da bilgisi olanlar var mi
Kalsiyum ve d vitamini verdi. Zaten bir iki aya alerji gececek dedi. Ne yapalım bir ay disimizi sıkalım.Belli bir film hedefin var mı ? :)
Ben canım yaa.. İnanılmaz dökülüyor.. İki aydır kestiraceğim diyorum.. Eşim beni çocukla yalnız bırakma diyor.. Hep topluyorum.. Saç lastiğini çıkarmaya korkuyorum.. İnanılmaz saç geliyor.. Evin her yeri saç.. Sürekli makinelemek durumunda kalıyorum.. Herhangi bir destekte almıyorum..
Hadi gözünüz aydın canım.. Darısı, kolaylıkla diğer dişlere inşallah..
Bizimkide çok sık kalkıyor bugün yine 8 mi 9 mu kalktık.. Şimdi kendini yoluyor :) demek bizim de diş yakın.. Bizde de emme isteği yok.. Gündüz hiç emmiyor.. Kendimi çok kötü hissediyorum..
Aminn canım amin.. Çok sevindim.. Rabbim şifasını versin inşallah.. Hiçbir bebek, çocuk hastalanmasın.. Aynen sen diyete de devam et.. Bazen kanda çıkmıyormuş.. İnşallah öyle birşey yoktur ama dikkatli olmakta yarar var.. Bu dönemde ki kalsiyum ihtiyacınız içim birşey verdi mi peki?
Benim kızda var. Burnunun üstünde ve hafif göz altında. Babasınında öleymis gecmis.Kızlar bebeklerinizin gözlerinin altı morluk var mı bizimki hala geçmedi
Kız benim oğlan en fazla 5 dk emiyor..Bir de ön sütü çok alırsa yeşil olurmuş. Bir memeyi en az 20 dk emzirmek lazım, yağlı süt en son geldiği için.
Yaa, nasıl geçecekmiş bir iki aya? Ek gıdaya geçince mi geçer diyorKalsiyum ve d vitamini verdi. Zaten bir iki aya alerji gececek dedi. Ne yapalım bir ay disimizi sıkalım.
Kız benim oğlan en fazla 5 dk emiyor..
Yaa, nasıl geçecekmiş bir iki aya? Ek gıdaya geçince
6 aydan sonra geciyormuş. Öle dedi. Bir iki aya bisey kalmaz dedi. Zaten en alerjik bebek bile iyilesiyomus. Biraz zaman gerekiyormuş. Vücudu kandırıyormussun.Kız benim oğlan en fazla 5 dk emiyor..
Yaa, nasıl geçecekmiş bir iki aya? Ek gıdaya geçince mi geçer diyor
Biz deeeeeeeeeeeeKızlar bebeğini mama sandalyesine oturtan var mı aranızda? Biz artık mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?