2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cocugu kendi odasına geciren var mi? Emzirirken nasıl yapiyorsunuz? Emzirme koltuklari oluyor. Onu alsam gereksiz mi? Odada kanepe tarzi oturacak bir sey yok
Sayesinde salonda yatıyoruz. Yatak odasındaki yatakta yatmayalı 4.5 ay oldu. Odasına yada düz bir zeminde yatmaya birgün geçermi merak ediyorum. Su an tek yöntemim hamak uyku eğitimleri bana hayal ürünü geliyor

Kızlar merhaba günaydın uzun zamandır giremiyordum siteye özlemişim:) Nasılsınız bebişleriniz nasıl dönebiliyor mu. Biz 6 aylık olduk ama henüz dönemiyoruz. Erken doğduk ondan sanırım.
Senin bebeğine yakın R rune ve lolita555 var galiba :) bizim cücük kolu altta kalınca sinirlenip bağırmaya başlıyor. Tam tur dönmeyi beceremedi daha

Sayesinde salonda yatıyoruz. Yatak odasındaki yatakta yatmayalı 4.5 ay oldu. Odasına yada düz bir zeminde yatmaya birgün geçermi merak ediyorum. Su an tek yöntemim hamak uyku eğitimleri bana hayal ürünü geliyor
Hamagin alt zemine ince dikdörtgen kontraplaklardan koysaniz... Onun uzerine de battaniye tarzi bir seyle düz yatak tabani olur. Bunu size uzun süredir diyeyim diyordum da simdiye kismetmis en azindan yatakta olduğu gibi daha rahat yatma imkanı da olur..hamaktan da kopmamis olur. Belki düz zemine alışır

Öyle başka ilaç yaz dedim yazmadı .iki günde bir veriyorum ama 6.ayda değiştireceğim.yediğimiz yiyeceklerden de paraben illa oluyor dikkat ediyorum paketli yememeye ama yine de oluyordu r

Hamak ölçülerinde yatak yaptırdım canım yemedi velet bizimki rahatsız yatmayı seviyor

Bizim hep aynı canım.. Dokuzda yatıyor.. Onda kalkmaya başlıyor.. Dün gece 10, 11, 12.30-1.30-2.30-3.30 da kalktı.. En son 4.30'dan sonra uyumadı.. Hep aynı.. Gündüzde 30_40 dk uyuyor 2-3 kez.. Şöyle iki saat uyusa gece bende dinleneceğim ya da gündüz 2-3 saat uyusa ev ile ilgileneceğim ama yok.. Valla nasıl dayanıyor anlamıyorum.. Şaşıp kalıyorum.. Adım atacak gücüm kalmadı artık bacaklarımda..
Doktor kadın doğum doktoru mu canım? Onlar hangi nedenle verir ki raporu? Birde bu kadar farklı farklı bölümlerden rapor almak sıkıntı olmaz değil mi? Ben önden izinleri bitirdim, şimdi bir ay raporluyum.. Sende önden raporları alıyorsun, yıllıklar Aralık ayında mı kullanacaktın?

Bizimde kan sonuçları çıkmış.. Bir çok değer düşük ve yüksek çıkmış.. Birkaçı normal değerde.. Canım sıkıldı baya.. Total IgE yani alerjiyi belirten değer üst sınır 29 iken 43.4 çıkmış.. Yumurta akı için alerji de class 1.. Birşeye daha class 1.. Boşuna süt, peynir yememişim.. Onlara alerji çıkmadı.. Yumurta protein diye günde iki tane yiyordum.. Yazık oldu çocuğuma.. Bakalım doktor randevusu da taa ayın 16 sında.. Çatlamasam iyi

Öyle başka ilaç yaz dedim yazmadı .iki günde bir veriyorum ama 6.ayda değiştireceğim.yediğimiz yiyeceklerden de paraben illa oluyor dikkat ediyorum paketli yememeye ama yine de oluyordu r
Aynen canım maalesef.. Ama onlar daha çok küçük oldukları için kıyamıyor da insan.. Sidefer'i burada birçok doktor yazdı aslında.. Ama tabi sen annesin en doğrusunu bilirsin..

Bilmiyorum belki ıkındıgı icin geliyodur. Ben ne olur ne olmaz süt ürünlerini kestim. Yaraları bariz iyilesti. Kakada da kan yok gibi bir haftada bunlar oldu. Herhalde alerji benim kız

Doğum sonrası bi sorun gibi gösterir belki, benim 2 rapor dvt içindi onu inceleseler tedavimi görürler zaten bir tanesi bel ağrısı biriside mide içindi hepsinden tedavi gördüm altı boş değil birşey çıkaramazlar. Sen 1 ay heyetmi aldın yıllık iznim cok yok 19 gün genelde tüp bebekte harcadım. 1 önceki yılda diger bebekte gitti aktaramadım o yüzden. 2 hafta rapor bulursam arkasına alacağım hemen o zaman dönüşüm 10 aralık oluyor

Bizimkinden de ara ara baya ses geliyor ama her gün değil

Sidefer demir ilacı mi ?

Cocugu kendi odasına geciren var mi? Emzirirken nasıl yapiyorsunuz? Emzirme koltuklari oluyor. Onu alsam gereksiz mi? Odada kanepe tarzi oturacak bir sey yok
Ben bebeğimi odasında doğduğu günden beri yatiriyorum yatak odam hemen dibi cocuk odasının. sesini cit dese duyuyorum vücut alışkan babamızda hemen duyar ablasıyla aynı odada yatıyor.
Uyandığında hemen gidip beşikten alıp yatağıma getirip emziriyorum.
Memede uyutup yatiriyorum.besigine
Bizim düzenimiz bu sekil

Kızlar merhaba günaydın uzun zamandır giremiyordum siteye özlemişim:) Nasılsınız bebişleriniz nasıl dönebiliyor mu. Biz 6 aylık olduk ama henüz dönemiyoruz. Erken doğduk ondan sanırım.

Evet bnimii dun ilk defa dondu tek basina 5 aylik olucaz 5 gun sonraa

Selam cnm.seninde 35.haftada dogmustu dimi bebegin?erkek mi kizmiydi?evet oglumda donemiyor kendi ama tesebbusler basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…