- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.981
Sayesinde salonda yatıyoruz. Yatak odasındaki yatakta yatmayalı 4.5 ay oldu. Odasına yada düz bir zeminde yatmaya birgün geçermi merak ediyorum. Su an tek yöntemim hamak uyku eğitimleri bana hayal ürünü geliyorCocugu kendi odasına geciren var mi? Emzirirken nasıl yapiyorsunuz? Emzirme koltuklari oluyor. Onu alsam gereksiz mi? Odada kanepe tarzi oturacak bir sey yok
Senin bebeğine yakın R rune veKızlar merhaba günaydın uzun zamandır giremiyordum siteye özlemişim:) Nasılsınız bebişleriniz nasıl dönebiliyor mu. Biz 6 aylık olduk ama henüz dönemiyoruz. Erken doğduk ondan sanırım.
Hamagin alt zemine ince dikdörtgen kontraplaklardan koysaniz... Onun uzerine de battaniye tarzi bir seyle düz yatak tabani olur. Bunu size uzun süredir diyeyim diyordum da simdiye kismetmisSayesinde salonda yatıyoruz. Yatak odasındaki yatakta yatmayalı 4.5 ay oldu. Odasına yada düz bir zeminde yatmaya birgün geçermi merak ediyorum. Su an tek yöntemim hamak uyku eğitimleri bana hayal ürünü geliyor
Öyle başka ilaç yaz dedim yazmadı .iki günde bir veriyorum ama 6.ayda değiştireceğim.yediğimiz yiyeceklerden de paraben illa oluyor dikkat ediyorum paketli yememeye ama yine de oluyordu rYa aynı yaa.. Bizimki de bacaklarını yere kadar büküp yükseliyor.. İki kişi zor banyo yaptırıyoruz.. Zıp zıp kolum kopuyor.. Şöyle sakince kendi başıma yatayım yok.. Hadi kendine yatmıyorsun, otomatik salıncakta da yatmıyor.. Oyun halısında da.. Çocuk hiçbirşeyi kullanmıyor.. Yürüteç zararlı diyorlar ama almayı düşünüyorum.. Kendine öne atıp, zıplamayı çok seviyor.. Kucakta bile sağa, sola atılıyor.. Babası iki üç kez düşürdü mesela
Valla paraben zararı ile ilgili makaleleri ilaç firmaları yapmamıştır diye düşünüyorum.. Paraben içeren ürünü ben yüzüme sürmem mesela güvenipte.. Yine, evet bizim sağlık Bakanlığı veriyorsa güvenilirdir diyemiyorum ben.. Kim neyi kontrol ediyor da? Yıllarca kullanılan bir çok ilaç hakkında sonradan kaldırılma kararı alındı.. Bunların satış iznini kim veriyor, kontrolünü kim yapıyordu? Gaz ilacı bile mahvetti bebeklerimizi..
Tabi senin doktorun gibi birkaç doktor daha paraben zararlı değil diyor.. Ama zararlı diyenler de var.. İhtimali bile, bebeğim söz konusu ise göz ardı edemem.. Dediğim gibi parabenli duş jelini kendime kullanmam, bebeğime de.. Hele ilacını hiç içirmem.. Birde iki tür paraben var.. İçeriği daha temiz, az olan ürün kullanmak daha iyi gibi..
Rabbim korusun yavrularımızı..
Hamak ölçülerinde yatak yaptırdım canım yemedi velet bizimki rahatsız yatmayı seviyorHamagin alt zemine ince dikdörtgen kontraplaklardan koysaniz... Onun uzerine de battaniye tarzi bir seyle düz yatak tabani olur. Bunu size uzun süredir diyeyim diyordum da simdiye kismetmisen azindan yatakta olduğu gibi daha rahat yatma imkanı da olur..hamaktan da kopmamis olur. Belki düz zemine alışır
Kendini hep güvende hissetmek istiyor olabilir. Anne karnındaki gibi dar alan olsun istiyor o zamanHamak ölçülerinde yatak yaptırdım canım yemedi velet bizimki rahatsız yatmayı seviyor
Bizim hep aynı canım.. Dokuzda yatıyor.. Onda kalkmaya başlıyor.. Dün gece 10, 11, 12.30-1.30-2.30-3.30 da kalktı.. En son 4.30'dan sonra uyumadı.. Hep aynı.. Gündüzde 30_40 dk uyuyor 2-3 kez.. Şöyle iki saat uyusa gece bende dinleneceğim ya da gündüz 2-3 saat uyusa ev ile ilgileneceğim ama yok.. Valla nasıl dayanıyor anlamıyorum.. Şaşıp kalıyorum.. Adım atacak gücüm kalmadı artık bacaklarımda..Gece uykusuna kaçta geçiyor ? Bizim kız dün gece 1 de uyudu sabah 6.10 uyandı 7 ye kadar emdi uyudu 9 da tekrar kalktı. Şu an yarım saat oldu uyuyalı bende başında kahvaltı ediyorum. Çok komik birşey keşfettim sol taraf karın boşluğunda birikiyor gazı uyku sonrasında ağlayarak uyandığında o noktaya baskı yaparsak 1 dk boyunca seri olarak gaz çıkarıyorgece uyandığında da emerken aynı noktaya baskı yaparsam bi yandan gazı çıkıyor tekrar sancıya uyanmıyor. Babası doktora gitti çok merak ediyorum ne diyecek, öğleden sonrada ilk kürtajımı yapan doktora kızı el öptürmeye götüreceğiz. Bu hamileligimde de sık sık görüş almak için gitmiştim. Durumu anlatıp 2 hafta rapor verebilirmi parça parça 5 şeklinde diye rica edeceğiz insallah veririm der ya
Aynen canım maalesef.. Ama onlar daha çok küçük oldukları için kıyamıyor da insan.. Sidefer'i burada birçok doktor yazdı aslında.. Ama tabi sen annesin en doğrusunu bilirsin..Öyle başka ilaç yaz dedim yazmadı .iki günde bir veriyorum ama 6.ayda değiştireceğim.yediğimiz yiyeceklerden de paraben illa oluyor dikkat ediyorum paketli yememeye ama yine de oluyordu r
Ay canım bende alerjen damlatacaklar sanıyorum sadece.. Netten baktım, dediğin gibi çiziyorlar birde.. Kolu da olmaz, sırtına yaparlar bebeğimin.. Dayanamam yaa.. Zaten babası, olur bebeklerde böyle hastaneye gitmeyelim, kan alırlarsa konuşmam demişti.. Üstüne üç tüp kan aldılar.. Gerildi iyice dün.. Hayatta onu yaptırmaz da doktora nasıl diyeceğim, özel değil ne de olsa :) ters tepmez inş.. Kakasını da 11.30 gibi yaptı, hemen hazırlanıp çıktık ama yoldayız hâlâ.. Muhtemelen öğle arasına da kaldık.. Zaten hemen götürsem de bunlar kim bilir ne zaman analiz ederler.. Bir haftaya kadar getir, buzdolabında sakla diyenden ne çıkar ki? Nette buzdolabına koymayın yazıyor, şaştım valla.. Yine verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.. İyi ki varsınız
Amin canım inşallah.. Bizim kan arada geliyordu.. Sizde devamlı ise zor yaa.. Acaba ıkınmaktan kılcal damarda mı sıkıntı oldu?
Benimmmmm.. Yüz üstü kıyameti koparıyor.. Sırt üstü iken bacakları toplayıp yana kırılıyor ama poposunu atamıyor bir türlü, tembel :)
Doğum sonrası bi sorun gibi gösterir belki, benim 2 rapor dvt içindi onu inceleseler tedavimi görürler zaten bir tanesi bel ağrısı biriside mide içindi hepsinden tedavi gördüm altı boş değil birşey çıkaramazlar. Sen 1 ay heyetmi aldın yıllık iznim cok yok 19 gün genelde tüp bebekte harcadım. 1 önceki yılda diger bebekte gitti aktaramadım o yüzden. 2 hafta rapor bulursam arkasına alacağım hemen o zaman dönüşüm 10 aralık oluyorBizim hep aynı canım.. Dokuzda yatıyor.. Onda kalkmaya başlıyor.. Dün gece 10, 11, 12.30-1.30-2.30-3.30 da kalktı.. En son 4.30'dan sonra uyumadı.. Hep aynı.. Gündüzde 30_40 dk uyuyor 2-3 kez.. Şöyle iki saat uyusa gece bende dinleneceğim ya da gündüz 2-3 saat uyusa ev ile ilgileneceğim ama yok.. Valla nasıl dayanıyor anlamıyorum.. Şaşıp kalıyorum.. Adım atacak gücüm kalmadı artık bacaklarımda..
Doktor kadın doğum doktoru mu canım? Onlar hangi nedenle verir ki raporu? Birde bu kadar farklı farklı bölümlerden rapor almak sıkıntı olmaz değil mi? Ben önden izinleri bitirdim, şimdi bir ay raporluyum.. Sende önden raporları alıyorsun, yıllıklar Aralık ayında mı kullanacaktın?
Bizimde kan sonuçları çıkmış.. Bir çok değer düşük ve yüksek çıkmış.. Birkaçı normal değerde.. Canım sıkıldı baya.. Total IgE yani alerjiyi belirten değer üst sınır 29 iken 43.4 çıkmış.. Yumurta akı için alerji de class 1.. Birşeye daha class 1.. Boşuna süt, peynir yememişim.. Onlara alerji çıkmadı.. Yumurta protein diye günde iki tane yiyordum.. Yazık oldu çocuğuma.. Bakalım doktor randevusu da taa ayın 16 sında.. Çatlamasam iyi
Aynen canım maalesef.. Ama onlar daha çok küçük oldukları için kıyamıyor da insan.. Sidefer'i burada birçok doktor yazdı aslında.. Ama tabi sen annesin en doğrusunu bilirsin..
Bizimkinden de ara ara baya ses geliyor ama her gün değilİshal olduğunu nasıl anladın benim oğlan da karnı gurul gurul gece de saat başı uyanıyo çoğu zman ama gündüz çok neşeli nerdeyse hiç ağlamıyo, sadece anne sütü aldığı için olur gurultu demişti doktoru bi de gazı devam ediyo ondan ses var diyodum ben
Sidefer demir ilacı mi ?Bizim hep aynı canım.. Dokuzda yatıyor.. Onda kalkmaya başlıyor.. Dün gece 10, 11, 12.30-1.30-2.30-3.30 da kalktı.. En son 4.30'dan sonra uyumadı.. Hep aynı.. Gündüzde 30_40 dk uyuyor 2-3 kez.. Şöyle iki saat uyusa gece bende dinleneceğim ya da gündüz 2-3 saat uyusa ev ile ilgileneceğim ama yok.. Valla nasıl dayanıyor anlamıyorum.. Şaşıp kalıyorum.. Adım atacak gücüm kalmadı artık bacaklarımda..
Doktor kadın doğum doktoru mu canım? Onlar hangi nedenle verir ki raporu? Birde bu kadar farklı farklı bölümlerden rapor almak sıkıntı olmaz değil mi? Ben önden izinleri bitirdim, şimdi bir ay raporluyum.. Sende önden raporları alıyorsun, yıllıklar Aralık ayında mı kullanacaktın?
Bizimde kan sonuçları çıkmış.. Bir çok değer düşük ve yüksek çıkmış.. Birkaçı normal değerde.. Canım sıkıldı baya.. Total IgE yani alerjiyi belirten değer üst sınır 29 iken 43.4 çıkmış.. Yumurta akı için alerji de class 1.. Birşeye daha class 1.. Boşuna süt, peynir yememişim.. Onlara alerji çıkmadı.. Yumurta protein diye günde iki tane yiyordum.. Yazık oldu çocuğuma.. Bakalım doktor randevusu da taa ayın 16 sında.. Çatlamasam iyi
Aynen canım maalesef.. Ama onlar daha çok küçük oldukları için kıyamıyor da insan.. Sidefer'i burada birçok doktor yazdı aslında.. Ama tabi sen annesin en doğrusunu bilirsin..
Ben bebeğimi odasında doğduğu günden beri yatiriyorum yatak odam hemen dibi cocuk odasının. sesini cit dese duyuyorum vücut alışkan babamızda hemen duyar ablasıyla aynı odada yatıyor.Cocugu kendi odasına geciren var mi? Emzirirken nasıl yapiyorsunuz? Emzirme koltuklari oluyor. Onu alsam gereksiz mi? Odada kanepe tarzi oturacak bir sey yok
Kızlar merhaba günaydın uzun zamandır giremiyordum siteye özlemişim:) Nasılsınız bebişleriniz nasıl dönebiliyor mu. Biz 6 aylık olduk ama henüz dönemiyoruz. Erken doğduk ondan sanırım.
4 ay 12 gün :)O da olacak inşallahSenin bebeğin ne kadarlık:)
Ya bir bebek neden uyumaz yaa? 7-8 kez kalktık, 4.30'dan sonra uyumadık.. Çıldıracağım artık yaa.. Bende, gece 2-3 kez kalktı diyebilecek miyim yaa??
Kızlar merhaba günaydın uzun zamandır giremiyordum siteye özlemişim:) Nasılsınız bebişleriniz nasıl dönebiliyor mu. Biz 6 aylık olduk ama henüz dönemiyoruz. Erken doğduk ondan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?