- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.021
Evet. Daha az sıkıntı yapıyormuş bebişlerde. 60 tl idi ben almadım. Doktor ferrum vermişti onu aldım. 3 gündür bir sorun olmadı şükürSidefer demir ilacı mi ?
Insallah doner ya bn döndürüyorm ogrensin diye Youtubede var videolara bakabilirsn cnm :)Maşallah canım darısı başımıza bizimki 6 ay 3 günlük bekliyoruz bizde dönmesini
Anlıyorum canım zoroglumdan bimiyorum, onu uyutmak çok zordu , hiç birşey işlemiyordu yanına yatmak hariç, eğer kalkarsak uyanıyordu sanırım bazı bebeklere hiç birşey islemiyor
O zaman alerjisi olabilir canım.. Çok zor cidden.. Ben 1.5 ay süt, peynir, yoğurt tüketmedim.. Zaten hamilelikte eşim yoktu iyi beslenemedim, doğumdan sonra takviye almadım.. Üstüne bunları da yemeyince iyice kalsiyum filan yerlerde herhalde.. Bizim kan testine kendim baktım alerji değeri sınırın üzerinde.. Sınır 29 bizim 43.4.. Bizde de alerji var ama neye? Allah yardımcımız olsun
Bende farklı farklı alayım diyorum ama korkuyorum.. Cesaret edemiyorum.. Aldığım rapor, tek doktor, tanıdık ayarladı.. O da Kasım on beşte bitecek.. Yıllıkları da bitirdim ben 20 gün.. Benim yıllık zaten 20 gün.. Benimde geçen sene hamileliğe gitmişti.. Şubat ayında hamile kalıp Nisan ayında kürtaj olmuştum .
Ayarlamışsın raporu, gözün aydın canım
Evet canım..
Nasıl yapacağız uyku işini hiç bilemiyorum yaa..
Keşke yatsa sıpa :) iki zorlayıp üçüncüye ağlıyor..
Yok canım, 4. Ay tamamlanınca yazıyor tüm doktorlar.. Bazıları yedinci ay gibi test yapıp başlamak istiyor tabi.. Benim doktor başlayalım, 9.ayda test yapar ona göre karar veririz dedi . İtiraz etmedim.. Çünkü bende de demir eksikliği var.. Doktor doğumdan sonra her gün iki tane iç dedi ama ben toplasan 10 tane anca içmişimdir.. Zaten alerji doktoru kan testi istemişti, doktor sonucu görmedi ama anladığım kadarıyla oğlumda da eksik demir..
Bende bir gazla denedim ama olmadı maalesef.. Galiba bizim önce gaz ve alerji durumunu aşmamız lazım
Aynı benşm oğlan :) diyorum komşular gelip, ne işkence ettiğimi soracaklar..
Aslında prospektüsünde 4-10 yaş çocuklar için diyor ve damlası 10 damla.. Onu görünce bende şaşırdım.. 3-5 damla mı versem acaba dedim ama karar veremedim.. Burada yazan arkadaşlara da doktorları genelde kilosu kadar dedi yanılmıyorsam.. 5 damla kullanırım gibi bir iki ay.
Aynı ben.. Dokuzda zorla yatırdım oğlanı.. Onda kalktı, emdi emmedi geri yattı.. Şimdi yine emiyor.. Emeceğinden değil, burada daha sakin.. Yatakta yatamıyor.. Birde sürekli kulağını kaşıyor, uykuda bile. . Ya kulağı ağrıyor ya da dişBende blmiom cnm.herseye karsi cok isteksizim cok bitkinim.disari cikmak bile istemiyorum keyfim yok kndime bakamaz oldum
Zor bir süreç gerçekten canım. Önce annenin kendini hazır hissetmesi lazım, anne sakin ve kararlı olursa bu iş kolay oluyor. B3n oğlumda bu kadar kararlı değildim, ağlıyor diye tedirgin oluyordum. Yok diyorsun olmayacak ama kızımda kararlı ve sakindimUyku egitimi vermek istiyorum ogluma ama sanirim aglamasina dayanamicam yaa
Benim bebeğim çok erkenci çıktı sanırım 3 buçuk aylıkken yüz üstü yatarken dönmeye başladı bir hafta sonra oyun halısında komple dönmeye başladı ve 3 buçuk aylıkken alttaki ön dişini çıkardı şuan 4 ay 7 günlüğüz üst dişler çıkacak iştahımız azaldı bayaKızlar merhaba günaydın uzun zamandır giremiyordum siteye özlemişim:) Nasılsınız bebişleriniz nasıl dönebiliyor mu. Biz 6 aylık olduk ama henüz dönemiyoruz. Erken doğduk ondan sanırım.
Aynı ben.. Dokuzda zorla yatırdım oğlanı.. Onda kalktı, emdi emmedi geri yattı.. Şimdi yine emiyor.. Emeceğinden değil, burada daha sakin.. Yatakta yatamıyor.. Birde sürekli kulağını kaşıyor, uykuda bile. . Ya kulağı ağrıyor ya da diş
Bence erken doğmasıyla çok alakası yok.benimki de dönmüyor.gördüğüm kadarıyla zamanında doğup dönemeyen baya var Burda.Evet canım 35+3 te doğdu bebeğim. Benimki kız. Dönemiyor daha.
Canım süt ürünlerine mi alerjisi var ?Bize demir ilacı verilmedi. Araştırdığım kadarıyla ferro sanol saft parabensiz ama türkiyede yok birde nutrigen ferromixin şase parabensiz. 5.ay kontrolde soracağım doktoruna çığlık atarak bu saatte zorla uyuttum bakalım ne tepki verecek bizim cadı. Doktor alerji testini yorumladı diyeti genişletmeme gerek yokmuş reflüsü için ilac verecekmiş haftaiçi kızı annemlere bırakıp gideceğim bakalım. A aeengineer aslında doğru değil ama hamilelikte ve sonrasında başıma gelmeyen kalmadığı için herhangi bir soruşturma durumunda 50 tane belge çıkarırım tedavilere dair bildiğin defolu oldum o derece
Canım bu diyete kusmasından dolayı mı başlamıştınız? Alerji testi dediğin gaita mı? Kan bakmışlar mıydı?Bize demir ilacı verilmedi. Araştırdığım kadarıyla ferro sanol saft parabensiz ama türkiyede yok birde nutrigen ferromixin şase parabensiz. 5.ay kontrolde soracağım doktoruna çığlık atarak bu saatte zorla uyuttum bakalım ne tepki verecek bizim cadı. Doktor alerji testini yorumladı diyeti genişletmeme gerek yokmuş reflüsü için ilac verecekmiş haftaiçi kızı annemlere bırakıp gideceğim bakalım. A aeengineer aslında doğru değil ama hamilelikte ve sonrasında başıma gelmeyen kalmadığı için herhangi bir soruşturma durumunda 50 tane belge çıkarırım tedavilere dair bildiğin defolu oldum o derece
Beş buçuktan beri uyanık.. Zaten gece her saat kalktı.. Şimdi ayağımda sallıyorum, eli kolu kıpır kıpır.. Nasıl yorulmuyor anlamıyorum.. Emmiyor da.. Dün de başında hafif ateş vardı.. Diş mi acaba? Diş değilse diş döneminde çekeceğim var demektirEvet ya benim oglumunda eli kulaginda bu ara surekli.bende smdi yatirdim bakalim birazdan uyanirbliom
Valla benimde zamanında doğdu.. 22 sinde 4 ay bitti.. Bizde dönmüyoruz.. Yüz üstü ilk iki ay duruyordu da sonra sinir olmaya başladı.. Yapmayınca unutturdum galiba.. Ama baya hareketli.. Mama sandalyesini kurduk dün.. Çünkü üzerimizde kendini sağa-sola, öne-geriye atıyordu, süreli zıplıyordu, artık tutamıyorduk.. Bu sefer sandalyede yapmaya başladı.. Videosunu çektik, annem kıracak neredeyse diyor :) oyun halısında da yatmıyor.. Oturtursam 10 dk duruyor.. Oyuncaklara sinirleniyor, ağzına alamayınca :)Bebeğim 40+1de doğdu .donmuyor .25inde 4aylik oldu.kafasini çok çabuk ttuttu.yuzustu durmayı çok seviyor hiç rahatsız olmuyor.donmeye calismiyor bile.ben zorluyorum.artik ne zaman dönerse.ben oturmasını bekliyorum dört gözle.oturmak oyun oynamak istiyor.
Evet canım süt yoğurt peynir şimdilik, sanırım bu doktorada devam edeceğim. Ek gıda için çocuk doktoruna güvenmiyorumCanım süt ürünlerine mi alerjisi var ?
Aynı bizimki bebeyatmaz iş görürmü acaba ya, bu arada aile hekimliği Allaha emanet kan damlası falan vermediler. Salı gastroentrolojiye gideceğim ona sorayım ne diyecekValla benimde zamanında doğdu.. 22 sinde 4 ay bitti.. Bizde dönmüyoruz.. Yüz üstü ilk iki ay duruyordu da sonra sinir olmaya başladı.. Yapmayınca unutturdum galiba.. Ama baya hareketli.. Mama sandalyesini kurduk dün.. Çünkü üzerimizde kendini sağa-sola, öne-geriye atıyordu, süreli zıplıyordu, artık tutamıyorduk.. Bu sefer sandalyede yapmaya başladı.. Videosunu çektik, annem kıracak neredeyse diyor :) oyun halısında da yatmıyor.. Oturtursam 10 dk duruyor.. Oyuncaklara sinirleniyor, ağzına alamayınca :)
Benimkide 4.5 ayluk 1 aydır emiyor neredeyse aynen bize de saldırıyor bazen öyle sesler geliyorki emerken benim hoşuma gidiyor kötü olarak bakanlar da var damakları kaşınıyor ne yapsın bi de sakinliyor emince emerek uyuyor biz babasıyla yatırınca elini emmeye geçti birazdan uyur diyoruz.uyuyunca da kendi bırakıyor genelde.ya da ben çekiyorumBenim bebegim 4 bucuk aylik oldu cok elini emiyor ya sizinkiler de oyle mi butun parmaklarini sokuyo uyanir uyanmaz agzina. Kucaga aldigimiz da bizimkileri de yalamak icin egiliyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?