- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.201
Yok gercekten size karsi olsun diye birsey yazmadim inanin ben daha cok evhamliyimdir yani acaba soyle olut mu acaba boyle olur mu acaba brbegim iyi mi hatta suan bulantim vs hicbisey yok normal mi diye sorguluyorum :) ama rahat olalim ya da birbirimizi rahatlatalim diye yazmak istedim kesinlikle kotu niyetle degil. Benim de ilk gebeligim :) buarada antibiyotik geciyor mudur süteay neye guvenip ne yiyip ne icecez marketten alsak icinde ne var ne katiyolar hangi katki maddesi var ona guvrnemiyosun inek sutu aliyosun boyle muallakta kaliyosun Allah yardimcimiz olsun
Bana dr sabahları dedi ama bende bulantı dolayısıyla aksamları içiyorum fark eder mi acaba
Merhab yas 33 ilk bebegim sat 23 eylul tahmini dogum 30 haziran ve Amasyahayırlı
InsaALLAH RABBim gonlune göre verir hayirlisi olsun hakkinda. Aynen koruyan Rabbim korur. Eger yasamak varsa nasibinde ne yaparsak yapalim yaşar. Ama ömrü yoksa ne kadar dikkat edersek edelim bos. O yuzfen biraz da dua edip Rabbe teslim olmak lazim. Ol diyen de O, olduran da O, alan da O veren de O.. hakkimizda hayirlisi olsun canim benimBilmiyorum ki belki gecmiyordur bile,her dr farkli sey soyluyor.mesela cocuk dr.u benim oglum icin muhakkak gunluk sutten mayalamami soylemisti,ama bazilari illa ki acik sut diyor. Herkes kalbinin sesini dinlesin daha mantikli
Zaten bunlar cok kucuk seyler dedigin gibi, hamileligim seyrini ve bebegin durumunu degistirmez ki.
Benim ikinci hamilelik ama ctesi bos gebelik olup olmadigi anlasilacak,belki aranizdan ayrilirim
Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
InsaALLAH RABBim gonlune göre verir hayirlisi olsun hakkinda. Aynen koruyan Rabbim korur. Eger yasamak varsa nasibinde ne yaparsak yapalim yaşar. Ama ömrü yoksa ne kadar dikkat edersek edelim bos. O yuzfen biraz da dua edip Rabbe teslim olmak lazim. Ol diyen de O, olduran da O, alan da O veren de O.. hakkimizda hayirlisi olsun canim benim
Günlerimiz aynı canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimizMerhab yas 33 ilk bebegim sat 23 eylul tahmini dogum 30 haziran ve Amasya
Herkeste bulantı olması sart değil sanslısınız yerinizde olmayı cok isterdimBiri bana da lutfen cevap yazabilri mi:) bulanti vs biseyim yok bu normal mi? :)
Bende de bulanti yok canim herkeste olmayabiliyor veya belki de ilerleyen haftalarda yasiycaz bilemiyorum ama endiselenme sansliyiz ki yok bulantiBiri bana da lutfen cevap yazabilri mi:) bulanti vs biseyim yok bu normal mi? :)
Bilmiyorum ki belki gecmiyordur bile,her dr farkli sey soyluyor.mesela cocuk dr.u benim oglum icin muhakkak gunluk sutten mayalamami soylemisti,ama bazilari illa ki acik sut diyor. Herkes kalbinin sesini dinlesin daha mantikli
Zaten bunlar cok kucuk seyler dedigin gibi, hamileligim seyrini ve bebegin durumunu degistirmez ki.
Benim ikinci hamilelik ama ctesi bos gebelik olup olmadigi anlasilacak,belki aranizdan ayrilirim
Bende bulanti agri sizi kusma hic bisry yok sanki hic hamile degilim gibi yani sadece yorgunluk var. Bu normal mi ya? Olsa bi dert olmasa bi dert :)
Ausencia canım beni eklermişim listeye dün öğrendi şükür geliyo bebişim ikinci olacak inşallah 24 eylül sat tahmini Doğum tarihi 29 haziran inşallah
Merhab yas 33 ilk bebegim sat 23 eylul tahmini dogum 30 haziran ve Amasya
Merhaba, beni de ekler misin listeye, yaş 30, 2.bebek,sat 9 Eylül, tahmini doğum 16 Haziran
Ausencia merhaba listede kalp atışı duyuldu olarak değiştirirmisin canm tşk ederim şimdiden
Canım buralardayım okuyorum hergun ama öyle bı halsizlik ve yogunluk var ki,yazmak kısmet olmadı. Ama bugün evdeyim dinlenip kendime gelecem inşallah
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canımBnde yarin kontrole gidicem kizlarr Dua edin :) ilk kontrolum olucak ve ilk gebeligim :)
Cok teşekkür ederim canim benim cok rahatlafim inan evet en son gittigimizde normaldi hersey. Bu pazartesi birdaha kontrol var. Rabbim hepimize hayirlisi ile saglikla kavustursun minik mucizelerineGönlünü ferah tut lütfen arkadaşım ... Biraz birbirinizin günü ... gözüken kesesi ... duyulan kalbi ile de kıyaslayınca daha da üzülüyorsunuz ama inan 1 günde o kadar büyüyor ve gelişiyor ki bebek ... yani 1 gün fark çok önemli.
Sende cmt.güzel haberlerle geleceksin inşallah
Canım normal tabii ki de ... dr takibinde her şey normal çıkıyorsa ... oy Allahıma şükür ...Rabbim yüzüme güldü de bulantı kusma vermedi diye düşün ...
Gebelik belirtileri denilen bi çok şey bende de yok .... ama bulantımmmmm
Sende ferah tut gönlünü şu güzel günlerin tadını çıkar
Senin kacinci hafta canim biz galiba 8 olduk evet bazilari.yasamayabiliyormus ama ne bilim iste insan acaba diyor. Ama haklisin Rabbim hayirlisini versin :)Bende de bulanti yok canim herkeste olmayabiliyor veya belki de ilerleyen haftalarda yasiycaz bilemiyorum ama endiselenme sansliyiz ki yok bulanti
Ya süt olayı çok karışık. Geçen sefer doktorum, pastörize süt iç mi dedi içme mi dedi hatırlayamıyorum. Çok kesin söylemişti herşeyi. Ama hatırlayamıyorum işte. Şimdiki doktora sordum, farketmez dedi. Bende yarım yağlı süt içtim, bu hafta, kahvaltıda. Bilen bir arkadaş bilgilendirse iyi olur aslında
Kızlar neler yiyip içiyorsunuz bir kaç şey tavsiye eder misiniz ben biraz tecrübesizim
Demek ki gerçekten şişkinliği o sebep oluyormuş. Folik asiti akşam içmeye başladığımdan itibaren şişkinliğim geçti. Ama sebep başka birşey mi çözemiyordum. Çok teşekkür ederimbenim doktorum şişlik yaptığı için akşamları içmemi söyledi akşamları tok karnımla içiyorum o şişliği uykudayken geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?