2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ne kadar doğru yazmışsın deterjan mevzusuna gelince öğrendiğimden beri elimi hiçbirşeye sürmüyorum çok zor geliyor ama içim içimi yesede bebeğim daha önemli diyor oturuyorum

Meraba kızlar, biraz stresli bi hafta geçirdim pek takip edemedim. Benim değerlerim başalngıçta düşüktü ama bugün allahıma şükürler olsun yükselmiş.
11 ekim : 18,03
13 ekim : 30,41
20 ekim : 600,21 çıktı. Doktor haftaya perşembe ultrasona gel dedi. Bilen arkadaşalr yardımcı olabilir mi normal dimi değer

Ilacsiz mi dustu canim bende p.tesi ogleden sonra ki randevumu iptal edip sali sabahina aldim 5+1 haftalik olacagim. Tsh degerim 5, acaba saliya kadar daha fazla yukselir de bir problemle karsilasir miyim? Korkuyorum
Evet canım ilaçsız düştü. İlaç başlasalar dahi hiç tedirgin olma zaten vücutta olan bir hormon verilecek olan ilaç bebeğine zarar vermez aksine faydası olur tespitim doğru ise tuzdaki iyot oranını ayarladığında daha hızlı düşebilir değerin böylece ilacında bıraktırılabilir

Çok geçmiş olsun zor yolculuk sizin bir kat daha zor olacak sanırım mükafat da fazla olur inşallah

Kusmalar basladimi sizde bnde henuz belirti yok yarin kontrole gidicem. .kalp atislarini duyarim heralde ayrica benide eklersen listeye sevinirim. Sat 10 eylul 2. Gebelk kese goruldu

canım ilk sayfadaki mesajda bir tablo ar oradaki bilgilerin hepsini bana iletirsen ekleyeyim hemen ..

Aman aman masallah :))) kusmaktn nefret ederm :) ayrica kiloma dikkt etmeme gerk yk zten kucuk tosun gibiyim :)) cocuk peşinden kosarken zayiflrm ya :))))

bak gör çok almazsın zaten..ilkinde bende kilolu hamile kaldım az kaldım kilo

Bulanıyor ama kusmuyorum bazen çok bulantı baş ağrısı yapıyor bende biraz zorluyorum çıksın diye... Olsundu bu yolda Buda güzel

aynen canım şu ara her şey olsundu zaten .... ev dağınık olsundu ... ütü birikmiş olsundu

Çok çok güzel yükselmiş güçlü bebiş

canım evet yanılmıyorsam dinimizde ayva ile ilgili bir hadis vardı .
annem bende çok yemiş mesela ..kendimden de biliyorum yani

Bnmde ayni sekilde belim araliksiz agrio gece yatamiom oturamiom insallah gecer :/
İnş geçer canım.düsünüyorum da bizim ne kadar belirtimiz var böyle.ayaklarım buz gibi hic ısinmiyor.kasık ağrısı hep var.kabizlık hiç gecmiyor.bazı kadınlar belirtisiz tamamliyor.bizim her yerimiz ağrıyor

Kilolu olunca kilo alacak biyerde olmuo herlde :)) farketmez ya cok kilo almayayim tabi ama en kotu sisko anne olurum

Canım ya bende öyleyim de Hocam diyor ki progesteron etkisi azalınca geçecekmiş şişlikler oda on ikinci haftada plesanta (eşi) beslenmeyi devralınca azalıyor bir ay var hadi bakalım

bu bilgi ne güzeeeeel geldi canım yaaaa

Aminnnn canım inşallah tüm güzel haberler hep bizimle olur .
Holter kilo var diye mi takıldı sadece yoksa bir rhatsızlığın var mıydı kalple ilgili ?

çoook çook güzel artmış canım .... harika ... hayırlı olsun

Canim ya cok sagol Allah razi olsun insallah bir sikinti cikmadan doguruveririz bu bebeleri ikinci de rahat olucam diyordum yine hep tedirginim :)

Bnm de saydiklrnn hepsi vr sanki hamileligin ilerleyen zamanlari bnde anlamadm bnm ilk hamilelgm dhami agir ondan hic bilemiorm

Benimde eşim yapıyor midem bulanıyor deyince neden acaba hamile olmayasın diye . Kardeşlerim de yeğenim diye göbeğimi seviyorlar bilmiyorlar ki neyi sevdiklerini
Hahaha onceden esimle hep sakalasirdik aaaa elini masaya koydun yoksa hamilemisin aaaa soyle baktim yoksa hamilemiyim diye :))) cok sukurrr artik gercktn hamileym sindide elimi masaya bile koydurmuo ayyy dur hamilesin sn bn koyarm diyo hahahaah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…