• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yerleşme kanamasıda olabilir canım dua et bol bol

üstüne görme dedikleri yani yerleşme kanaması olabilir. Kırmızı renk değilse çok telaş yapma,iki gün sonra tekrarla inşallah yükselecektir.

Canm uzak dinlen yorma kendni ins iyi haberler alrsn

InsaALLAH bebeklerimiz bize tutunur. ALLAH gonlumuze gore versin hayirlisyla. Peki progestan vs vermedi mi

Teşekkürler her birinize . Bu nasıl bir bekleyiş . Nasipse benim 2.evladım olacak . 8 sene aradan sonra.
O dönem bile isteye düşünmedik bebek(sağlık sorunları)
Şimdi Rabbim nasip ederse artık oğlumun bi kardeşi olsun istedik , en çokta oğlum istiyordu.

Dua ediyorum ... hepimiz birbirimize bol bol edelim . Ve fnd_50 fnd_50 hayır canım vermedi.
Yarın için beta hcg testine yeniden çağırdı sadece.

Ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım .
Çok iyi hatırlıyorum , not aldığım günlüğüm vardı.
09 ocak sat tı ve 12 şubatta öğrendim gebeliğimi. Ultrasonda keseyi de göstermişti dr.

Şimdi de geçen süre aynı . 28 Ağustos Sat tarihim . Ama ultrasonda bakmadı da ... görünmez henüz dedi .

Tüm gün uyuyorum resmen , zaman geçsin yarın olsun diye

20170927_201157.jpg

Dün yaptığım idrar testi sonucu.

20170927_200908.jpg

Bu da dün kan testi sonucu .

Kanama azalsa da devam lekeye döndü iyice .

Kalbim pır pır . Hamilesinnnn demesini beklerken dr un ... bekle bakalım ... iki sonra yükselirse değer demesi ...
Neyse ...
Rabbim hayırlısını nasip etsin her birimize .

Eki Görüntüle 2049822
Dün yaptığım idrar testi sonucu.

Eki Görüntüle 2049823
Bu da dün kan testi sonucu .

Kanama azalsa da devam lekeye döndü iyice .

Kalbim pır pır . Hamilesinnnn demesini beklerken dr un ... bekle bakalım ... iki sonra yükselirse değer demesi ...
Neyse ...
Rabbim hayırlısını nasip etsin her birimize .
valla test sonuçlarını benimkinden yüksek ben karamsarlığa kapilmiyorum :) 2 gün önce 18 çıkmıştı olcturmedim bı daha. Bazı doktorlarda fazla pimpirikli olabiliyor,sen hiç stres olma canım :) güzel düşün güzel olsun

valla test sonuçlarını benimkinden yüksek ben karamsarlığa kapilmiyorum :) 2 gün önce 18 çıkmıştı olcturmedim bı daha. Bazı doktorlarda fazla pimpirikli olabiliyor,sen hiç stres olma canım :) güzel düşün güzel olsun

Yahu 8 senede ne çok şey değişmiş dedik eşimle :) ne bileyim test pozitifse pozitiftir ... gerisi tabii ki de nasip kısmet ama .

Böyle hamileyimmm diye sevinmemek tuhaf geldi bize.

Yarın erkenden gideceğiz . Yaşlarınız kaç biliyorum geçmişi okuyorum şimdi yavaş yavaş ... eşimle ben 40 a ramak kaldık:)

Arkadaşlarımdan babaanne olan var:) biz uzun bi aradan sonra büyük heyecanlar içindeyiz şu an :KK200:

Güzel haberler paylaşacağız burada inşallah.

Yahu 8 senede ne çok şey değişmiş dedik eşimle :) ne bileyim test pozitifse pozitiftir ... gerisi tabii ki de nasip kısmet ama .

Böyle hamileyimmm diye sevinmemek tuhaf geldi bize.

Yarın erkenden gideceğiz . Yaşlarınız kaç biliyorum geçmişi okuyorum şimdi yavaş yavaş ... eşimle ben 40 a ramak kaldık:)

Arkadaşlarımdan babaanne olan var:) biz uzun bi aradan sonra büyük heyecanlar içindeyiz şu an :KK200:

Güzel haberler paylaşacağız burada inşallah.
Benimde 35e 3 ay kaldı :) 2. bebeğim olacak inşallah, seninki baya çift çizgi benimki daha silik seninkinden,tadını çıkar boşver. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :KK200:

Eklentiler

• 20170926_173920.jpg
    20170926_173920.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 78
Benimde 35e 3 ay kaldı :) 2. bebeğim olacak inşallah, seninki baya çift çizgi benimki daha silik seninkinden,tadını çıkar boşver. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :KK200:

Gördüm geçmişte testini :)
Ama senin bat a göre normal canım .
Benim de normal yahu :)
Ahhh bu doktorlar .
38.5 bende yaş , 8 yaşında da bir oğlum var
.

İyi akşamlar kızlar bende doktordan geliyorum ilk defa kan testi yaptırdım sonuç :516 çıktı doktor olumlu konuştu.Hepinize mutlu haberler diliyorum .Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Tahmini doğum tarihimiz aynı seninle .
Geçmiş sayfaları henüz okumadım.
Sende durum ne canım ?
henuz beklemedeyim canim. onumuzdeki hafta kontrole gidecegim. keseyi gormeyi merakla bekliyorum. bu arada bugun midem fazlasiyla bulandi. basim dondu.duvarlara tutuna tutuna lavaboya gittim. simdiden baslamasi normal mi

henuz beklemedeyim canim. onumuzdeki hafta kontrole gidecegim. keseyi gormeyi merakla bekliyorum. bu arada bugun midem fazlasiyla bulandi. basim dondu.duvarlara tutuna tutuna lavaboya gittim. simdiden baslamasi normal mi

Bu sabah bende baş dönmesi vardı

Psikolojik mi gerçek mi bilemedim .5.hafta itibarıyla bulantı,baş dönmesi beklenen belirtiler ...

Şu an kan tahlili verdim bende , hastanede bekliyorum sonucu.
Inşallah beklenen yükselme olmuştur.

Bende yarın gideceğim inşallah pazartesi değerim 800 dü perşembeye gözükür diye düşünüyorum 1500u geçer beklemeyi çok istiyorum aslında bebekle keseyi aynı anda göreyim diye ebe arkadaşlarım hep öyle tavsiye etti ama dayanamıyorum

Canım nabersin? Gittin mi doktora? :)

Şöyle bir çetele tuttum şu an grubumuzda 12 hamişimiz var. Sayamadığım varsa ek yapalım. Biri ben olmak üzere;

1. dusunceli kizz
2. agataburina
3. myhsa
4. flower3516
5. elifnisam24
6. sezenorhan
7. loves all of you
8. aysenuremrah
9. fnd_50
10. ausencia
11. seten2611

Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin. Süreçlerimiz güzel geçsin, sağlıkla kucaklarımız dolsun. İsteyenlere de tez vakitte Rabbim nasip etsin. AMİN.

Şöyle bir çetele tuttum şu an grubumuzda 12 hamişimiz var. Sayamadığım varsa ek yapalım. Biri ben olmak üzere;

1. dusunceli kizz
2. agataburina
3. myhsa
4. flower3516
5. elifnisam24
6. sezenorhan
7. loves all of you
8. aysenuremrah
9. fnd_50
10. ausencia
11. seten2611

Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin. Süreçlerimiz güzel geçsin, sağlıkla kucaklarımız dolsun. İsteyenlere de tez vakitte Rabbim nasip etsin. AMİN.
Bende varım benıde eklermisin (:

Back