• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlara hamilelerden dua istiyorum lütfen bu ay olsun yumurtlama gunlerindeyim şuan dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah sen ve isteyen herkes bu ay hamilelik haberini alır ve sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirir canım:dua:,çok kafana takıp stres olma akışına bırak,Güzel haberler verirsin hemencecik inşallah :)

Güncel liste. :)
  1. agataburina:nazar:
  2. arzuercann:nazar:
  3. ausencia:nazar:
  4. aysenuremrah:nazar:
  5. dusunceli kizz:nazar:
  6. elifnisam24:nazar:
  7. flower3516:nazar:
  8. fnd_50:nazar:
  9. huzurmutluluktur:nazar:
  10. loves all of you:nazar:
  11. myhsa:nazar:
  12. seten2611:nazar:
  13. sezenorhan:nazar:

hadi bakalım , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız günler nasip etsin :KK200:

Merhaba kızlara hamilelerden dua istiyorum lütfen bu ay olsun yumurtlama gunlerindeyim şuan dualarınıza ihtiyacım var

Rabbim gönlüne göre olanı hakkında hayırlı eylesin ve ömrüne nasip eylesin canım :KK200:

2 gün geçti nihayet ... 81.4 den 157.9 a çıkmış hcg .... folik asit başlandı ... pazartesi bir test daha ... nasipse de 6 ekim e randevu verdi ... keseyi görmek için :KK68:
yaaa işte bu kadar :) hayırlı olsun yeniden,güzel bı hamilelik gecirirsin inşallah. Doktor da boşuna evham yapmis:KK12: Ben de kan verecem bugün bakalım kaç olacak

yaaa işte bu kadar :) hayırlı olsun yeniden,güzel bı hamilelik gecirirsin inşallah. Doktor da boşuna evham yapmis:KK12: Ben de kan verecem bugün bakalım kaç olacak

senden de güzel haberler gelecek inşallah ... güzel paylaşımlarla burdayız nasipse ... sabah bulantıları ...aş ermeleri ... dur bakalım neleri konuşacağız :KK48:

Kızlar bana yardmci olun bat bugun test yapmadm bir gun gecerse yaparm dye hep. Sol kasgmda agri var normlde iki tarafli olurdu ama sol kasgmda agri bastrdgmda acyr adette olmadm bole yasayn var mi trk tarafli arada bir agri giryr zor duruyrm:KK34:

Cok sevndm cnm tebrk ederm seni:KK37:

teşekkürler canım çok ...:KK200:

Kızlar bana yardmci olun bat bugun test yapmadm bir gun gecerse yaparm dye hep. Sol kasgmda agri var normlde iki tarafli olurdu ama sol kasgmda agri bastrdgmda acyr adette olmadm bole yasayn var mi trk tarafli arada bir agri giryr zor duruyrm:KK34:

canım yaklaşık 3 aydır , korunmayı bırakıp nyetlendiğimiz için her ay tetikte bekledim ..bekledikçe de bir şeyler okudum .
tek taraflı kasık ağrısı için yerleşme krampı denir genelde .

yarın mı alacaksın test ?

teşekkürler canım çok ...:KK200:

canım yaklaşık 3 aydır , korunmayı bırakıp nyetlendiğimiz için her ay tetikte bekledim ..bekledikçe de bir şeyler okudum .
tek taraflı kasık ağrısı için yerleşme krampı denir genelde .

yarın mı alacaksın test ?
Ayy ins oledir cnm ilk defa bole oluyr birde hissedyrm sanki icimde ama kendmi umitlendrmk istemyrm anlcn hep sol tarafmda agri var bugun bat olmazsm yarn sabahtn yapcm ins ckar:)

Hadi bakalım , Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin .
Yaz bize de hemen
Tabi yazarm cnm sen suan hamilesn ya brsy sorcm sennde cok dık idrara ckma oluyr mu durmadn ckyrm baski yapyr snra sol kasgma vuruyr agri:( aksam durmadn ckmaktn bir hal oldm ya:-)

Tabi yazarm cnm sen suan hamilesn ya brsy sorcm sennde cok dık idrara ckma oluyr mu durmadn ckyrm baski yapyr snra sol kasgma vuruyr agri:KK43: aksam durmadn ckmaktn bir hal oldm ya:-)

canım ben normalde de çok sık çıkarım .... uzun bir dönem diyette idim , 35 kilo verdim ..oradan alışkanlık çok su içmek ...ve ömrüm wc de geçer . ama bi baskı hissi ile varmış gibi tuvalet ihtiyacı , gebelikte çok sık görülür .
yaaa bebekler orada sağlıklı olsun da varsın biz wc den çıkmayalım :KK48:

canım ben normalde de çok sık çıkarım .... uzun bir dönem diyette idim , 35 kilo verdim ..oradan alışkanlık çok su içmek ...ve ömrüm wc de geçer . ama bi baskı hissi ile varmış gibi tuvalet ihtiyacı , gebelikte çok sık görülür .
yaaa bebekler orada sağlıklı olsun da varsın biz wc den çıkmayalım :KK48:
dan sonr
Ayy kiz bana cok moral oldun cddym bir yıldan sonra olursa mucizem olur bana gercektn bende iste ilk defa bole durmadan wc ye gdyrm sastm kaldm yani masallh cnm sana:)

dan sonr
Ayy kiz bana cok moral oldun cddym bir yıldan sonra olursa mucizem olur bana gercektn bende iste ilk defa bole durmadan wc ye gdyrm sastm kaldm yani masallh cnm sana:)

güzel olacak inşallah her şey :KK200:

benim de az moralim dipte idi , bana da Myhsa Myhsa moral oldu dün ... böyle böyle kocaman bir haziran anne ailesi olacağız inşallah

güzel olacak inşallah her şey :KK200:

benim de az moralim dipte idi , bana da Myhsa Myhsa moral oldu dün ... böyle böyle kocaman bir haziran anne ailesi olacağız inşallah
evet daha neler neler yaşayacağız ve en sonunda minicik bebeklerimizi kucağımiza aldigimizdaki sevinçlerini de yaşayacağız inşallah :) kan verdim 2 saat sonra çıkacak bakalım

evet daha neler neler yaşayacağız ve en sonunda minicik bebeklerimizi kucağımiza aldigimizdaki sevinçlerini de yaşayacağız inşallah :) kan verdim 2 saat sonra çıkacak bakalım

hadi inşallah senden de güzel artışlar duyalım canıım :KK200:

Back