• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hayırlı olsun canım,içini ferah tut,olumsuz düşünüp stres olma :) güzel haberler alıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ne güzel bir deger masallah cnm bence keyfini cikar allahin izniyle yolunda gider hersey tebrik ederim :) allah saglikla kucakladigin günleri de göstersin ins :)
Ahhh ne pimpirikliyim değil mi o_O inşallah hep birlikte sağ Salim kucaklarız bebişlerimizi :anne:

Merhaba :) doktor 30 Eylül’de çağırdı ama daha iyi bir hekim buldum 2 Ekim’de gideceğim inşaallah. Sen gittin mi? :)
Bende yarın gideceğim inşallah pazartesi değerim 800 dü perşembeye gözükür diye düşünüyorum 1500u geçer beklemeyi çok istiyorum aslında bebekle keseyi aynı anda göreyim diye ebe arkadaşlarım hep öyle tavsiye etti ama dayanamıyorum

Kızlar bide bişey soracağım size ilk öğrendiğimde değerim 35 di sonra ikişer gün arayla yapılan testler
102
317
804 sabahları hep aynı saate aynı hastanede yaptırdım 3 katına artması problem değildir demi bilgisi olan var mı?

Kızlar bide bişey soracağım size ilk öğrendiğimde değerim 35 di sonra ikişer gün arayla yapılan testler
102
317
804 sabahları hep aynı saate aynı hastanede yaptırdım 3 katına artması problem değildir demi bilgisi olan var mı?
yok canım en az 2 kat artması lazım, 3 kat da artsa düzenli arttıktan sonra sıkıntı yok

Bende yarın gideceğim inşallah pazartesi değerim 800 dü perşembeye gözükür diye düşünüyorum 1500u geçer beklemeyi çok istiyorum aslında bebekle keseyi aynı anda göreyim diye ebe arkadaşlarım hep öyle tavsiye etti ama dayanamıyorum

Vallahi haklısın insan duramıyor :). Benim geçen hafta pzt 18’inde yani 52 küsürdü değer, cuma 329 küsür. Şu an kaç oldu bilmiyorum ama ben de hemen görmek istiyorum şahsen :) gittiğimde belki bebeği de görürüm öyle düşünüp sakinleşiyorum ;)

tum haziran anneleri umarim bebeklerine saglikla kavusur ;)ben regl oldugum icin bu gruptan ayriliyorum. bir ihtimal yeni dongude gebe kalirsam, sezeryan kesin oldugu icin hazirani sonundan yakalarim ;)

Kızlar sizin de yer yer adet krampına benzer durumlarınız oluyor mu? Çok feci bir ağrı vs. değil ama karnın altında yer yer ağrı oluyor.

aminn , sen de güzel haberleri verirsin en kısa zamanda inşallah :)
Batına kac gun vardi canim yaptirdiginda? Hayirli olsun insaLALAH. benimki de seninki gibi yenicik daha inanamiyorum 16 aydir ugrasiyorduk hala soktayim hala korkuyorum gercekten benimle mi diye Rabbime emanet mucizemmm

Batına kac gun vardi canim yaptirdiginda? Hayirli olsun insaLALAH. benimki de seninki gibi yenicik daha inanamiyorum 16 aydir ugrasiyorduk hala soktayim hala korkuyorum gercekten benimle mi diye Rabbime emanet mucizemmm
Bata 5 gün kala yaptırdım canim,18 çıktı HCG,bı dahada yaptırmadım c.tesi yenileyecem bakalım :) içini ferah tut,güzel olacak herşey inşallah

Back