• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar herkese merhaba.. sat 26 ağustostu daha önce yazmıştım önce 815 daha sonra hastanede net sayı bir yerden sonra çıkmadığı için >1000 yazıyor. Dün doktora gittik şükür keseyi gördük 5-6 haftalık dedi doktor çok da net gördük keseyi ama ben 4+5 deyim şuanda adet tarihime göre önden mi gidiyor yani :KK64::KK64:

Kızlar herkese merhaba.. sat 26 ağustostu daha önce yazmıştım önce 815 daha sonra hastanede net sayı bir yerden sonra çıkmadığı için >1000 yazıyor. Dün doktora gittik şükür keseyi gördük 5-6 haftalık dedi doktor çok da net gördük keseyi ama ben 4+5 deyim şuanda adet tarihime göre önden mi gidiyor yani :KK64::KK64:

Canım 4+5 5.hafta içi oluyor önden gitme yok. Normalde 6 haftada yani 5+ larda bakıyorlar ama girdiğin makinenin özelliğine ya da doktorun görme yeteneğine göre de değişir. Geçmiş olsun darısı bize ben de pzt gideceğim. Benim de SAT 25 ağustos :)

Canım 4+5 5.hafta içi oluyor önden gitme yok. Normalde 6 haftada yani 5+ larda bakıyorlar ama girdiğin makinenin özelliğine ya da doktorun görme yeteneğine göre de değişir. Geçmiş olsun darısı bize ben de pzt gideceğim. Benim de SAT 25 ağustos :)

Sanırım makine iyiydi çünkü ben bile direkt gördüm Allah’a şükür:nazar: inşaallah canım siz de görürsünüz minik keseciği :KK36: aynıyız seninle ozaman desene :KK39:

Gözünüz aydın çok sevindim, benim de sat 26 ağustos, pazartesi doktora gideceğim. Darısı başımıza inşallah.. kalp atımı için doktor tarih verdi mi?

Bende varım benıde eklermisin :-)
Canimm senle cok yakiniz. Benim de 7 haziran görünüyor dogum tarihi. 4 arti 1 bugun. Kese icin haftaya carsamba gidecegim ALLAHim insaALLAH hayirli haberler aliriz kesemiz gorulur kalp sesini duyariz ve saglikli bebislerimiz olur aminnn. Sen naptin gittin mi doktora. Kan olcumlerin filan nasil beta hcg

Merhaba kızlara hamilelerden dua istiyorum lütfen bu ay olsun yumurtlama gunlerindeyim şuan dualarınıza ihtiyacım var
Seni cok cok iyi anliyorum. Şuan ezan okunuyor burda. Okunan ezanlar hurmetine Rabbim sana ve anne olmak isteyen herkese hayirli zamanda hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insaALLAH

sonuc ne cikti canim. yukselmis mi

evet canım 81 den 157 ye ..hamdolsun

Kizlaaar kan tahlili 118 çıktı :)

:KK68::KK68::KK68::KK68:

hadi bakalım bir dahakine misli misli artmış olsun

Maşallah, gün geçtikçe daha daha artsın hepimizinki :)

Aminnnnnnnnnnnnnnn:KK68:

ilk hamileligimde eşime eve ultrason cihazı alalım demiştim,durmadan goresim geliyordu :) sabretmeyi de öğretiyorlar bize :KK49:

bende hep , hadi özledim çok , dr a gidelim derdim eşime ... eşim de yahu çocuk orda mı ? burda karnında derdi :KK48:

Seni cok cok iyi anliyorum. Şuan ezan okunuyor burda. Okunan ezanlar hurmetine Rabbim sana ve anne olmak isteyen herkese hayirli zamanda hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insaALLAH

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK68:

81 ... 157 derken az gelmişti bana da ..şimdi oğlumun ilk beta hcg sonucunu buldum 5+1 de gitmişim ... 750 çıkmış .

eee şuan çarptım hesapladım yine 5+1 (salı günü) nasipse bu rakama geliyor aşağı yukarı ... şu zamanda 2 gün önce ki , sonra ki gebelik için bile çok şey farkediyor

Sanırım makine iyiydi çünkü ben bile direkt gördüm Allah’a şükür:nazar: inşaallah canım siz de görürsünüz minik keseciği :KK36: aynıyız seninle ozaman desene :KK39:

Maşaallah kuzum Rabbim daim etsin. Sıkı sıkı tutunsun annesine :). Aynen benzer zamanlar inş.

Hamişler size sorum var hepimiz hemen hemen 5. hafta içindeyiz, siz kimlere söylediniz mesela?
herkese :))) ya dedim ki keseyi görüp kalp atışını duymadan kimseye soylemeyeyim diyordum ama yok ben dayanamadım içim içimi yiyor :KK48: söyledim gitti valla,ohhh rahatladım. Hem naz yapacam daha herkes bilsin de ona göre davransinlar:dondurma:

Back