• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
inanın durum bu asla mutfak kapısında içeri giremıyosun kapıyı kapatıp altına carsaf tepıyodum:KK43: asla su dahı ıcemıyosun ılac ıcmek ıcın bıle su ıcemıyosun banyo yapmana ne hal kalıyor nede su kokusunu duymaya tahammül tabı vucuda su gırmedıgı ıcın cısını yapamıyosun ve resmen oran yanıyo. Gunlerce dıs fırcalayamadım gun yeterkı bıtsın dıe aksam 8 de yataga yattım. Saatler gecsın dıe yalvarırdım bır gun ıcınde asla bısey yemememe ragmen 12 kere cıkarıp bayıldıgımı bılıyorum :KK20: sanırım bu yazılanları okuyunca bulantı olmasın dıie dua edıcekler ola bılır :KK25: ve ben bunları haftaya kısmetse tekrar yasamaya baslarım :mad:

Merhaba kızlar bugün doktora gittim. Şükürler olsun hamileyim ama Sat 24 kasım hesaplarıma göre 8 haftalık ama doktor 6+3 ya da 6+6 haftalık tam net görünmüyor kesede dedi. Kalbi çok güzel atıyor dedi. Sizce bu kadar geri gelmesi normal mi? Bir De belimin sol tarafı felaket ağrıyor ağrı aynı zamanda sol kasığıma vuruyor. Daha önce bir düşüğüm var sağlıksız gebelikti. Şimdi korkuyorum.
Hayırlı olsun bebişin benimle aynı zamanlarda benim de sat 27 kasım bana da dün 6+1 dedi olabilliyor kafana takma seninle aynı zamanlarda Doğum yapacaz ozaman

Peki senin bel ağırın var mı?
Guzelım bel agrısı ınan bütün gebelerde vardır kızımda cok olmustu uzanıp kalıyodum ama hıc bır sorunum yoktu annem mesel bana gebe ıken cok belının agrıdıgını soyler hatırlar bende anneme benzedım sanırım suankı gebelıgımde yıne agrıyo kasıgıma bı agrı gıdıyo Merak etme ınan bu dogal olagan bı surec Iyı dusun ıyı hısset ıyı olucak emın ol

Bulantılar 6 haftanın sonu 7 nın basında oluyor kızlar 9 ve 10 hafta en yuksek sevıyede oluyo drum oyle demıstı 9. 10. Atlat rahatlıcan dıe bende serumlarla atlattım dıyelım ama özenmeyiiinnn die çıglık atasım var :kk77: yemek yemek cok guzel:dondurma:
Hmm daha 1hafta daha beklemek lazim yani :KK45:

Peki senin bel ağırın var mı?
Bel ağrılarımı bastıran kasık ağrılarım vardı hatta her gün düşük yapıyorum diye kendimi yedim börek ağrısı bile çok şükür azaldı ama bir ay çektim kafana takma geçer yada yatağını değiştir iyi gelebilir bu Arada sen nerde yaşıyorsun inş ist dersin:)

Ya bende bende ay galiba bulanıyor diyorum bazen ama bulanma falan yok ☺️
Hahaha yaa sormayın ben de diyorum bugün keşke bulantım olsa eşimle annem tuhaf tuhaf bakıyorlar haline şükret der gibi.. :) ne bileyim dediğin gibi bebeğim yerinde demek ki diye hissetmek istiyor insan demek ki.. aslında çekilecek şey değil orası kesin tabi.. :/

Ben de cuma gideceğim heyecandan uyuyamıyorum günler geçmiyor resmen ilk olunca demekki böyle oluyormuş ☺️ Cuma günü 6+0 oluyorum muhtemelen daha kalp atışı duyulmaz kese falan görünür diye düşüyorum
Keseyi görürsün canım ben geçen Cumartesi gördüm 5+0 iken. Cumartesi de 6+0 oluyorum kalp atışı randevusu verdi doktorum inşallah duyarız:)İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönelim beklentide olan hepimiz :anne::KK200:

Guzelım bel agrısı ınan bütün gebelerde vardır kızımda cok olmustu uzanıp kalıyodum ama hıc bır sorunum yoktu annem mesel bana gebe ıken cok belının agrıdıgını soyler hatırlar bende anneme benzedım sanırım suankı gebelıgımde yıne agrıyo kasıgıma bı agrı gıdıyo Merak etme ınan bu dogal olagan bı surec Iyı dusun ıyı hısset ıyı olucak emın ol

Cevabın için sağol canım şimdi belime ılık su torbası koydum biraz rahatlattı gibi bir zararı olmaz değil mi ılık ve havluya sardım.

Bel ağrılarımı bastıran kasık ağrılarım vardı hatta her gün düşük yapıyorum diye kendimi yedim börek ağrısı bile çok şükür azaldı ama bir ay çektim kafana takma geçer yada yatağını değiştir iyi gelebilir bu Arada sen nerde yaşıyorsun inş ist dersin:)
Bu sabah başladı hiç yoktu öncesinde şiddetli kasık ağrım oldu ve bende düşük yapıyorum sandım. Yok canım ben bursadayım.

Hahaha yaa sormayın ben de diyorum bugün keşke bulantım olsa eşimle annem tuhaf tuhaf bakıyorlar haline şükret der gibi.. :) ne bileyim dediğin gibi bebeğim yerinde demek ki diye hissetmek istiyor insan demek ki.. aslında çekilecek şey değil orası kesin tabi.. :/
Bundan önceki gebeligimde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım onda da mide bulantısı hic olmamıştı sanırım bu yüzden çok fazla midemin bulunmasını istiyorum o_O Rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin:dua:

Bundan önceki gebeligimde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım onda da mide bulantısı hic olmamıştı sanırım bu yüzden çok fazla midemin bulunmasını istiyorum o_O Rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin:dua:
Hımm haklısın canım aminnn İnşallah rabbim o acının tekrarını yaşatmasın, kimse yaşamasın... umarım bu sefer sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canım.

Bu sabah başladı hiç yoktu öncesinde şiddetli kasık ağrım oldu ve bende düşük yapıyorum sandım. Yok canım ben bursadayım.
Anladım hayırlısı artık bel ağrısını hepimiz ara ara yaşıyoruz korkma dediğim gibi en iyi yöntem yatağını değiştir koltukta uyu bir dene

Cevabın için sağol canım şimdi belime ılık su torbası koydum biraz rahatlattı gibi bir zararı olmaz değil mi ılık ve havluya sardım.
Cnm sıcak hıc denemedım sadece uzanıp bel bosluguma bır yastık koyuyordum oyle ıdare ettım ama 1 hafta 10 gune gecer merak etme uzun surmez dıe düşünüyorum

Ben de cuma gideceğim heyecandan uyuyamıyorum günler geçmiyor resmen ilk olunca demekki böyle oluyormuş ☺️ Cuma günü 6+0 oluyorum muhtemelen daha kalp atışı duyulmaz kese falan görünür diye düşüyorum
Normalde 6 haftada görünür canım bebek kalp atışını dinlemesen bile attığını görebilirsin geç döllenme değilse hayırlı haberler alalım inşallah cuma gününe ben tahminimce 6+3 oluyorum ama hayırlısı herşeyi doktor daha iyi söylecektir

Back