- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.681
Hemogram kan sayımı testi canım.daha önce de dediğim gibi rahim filminden önce eşin tahlil yaptırsın mutlaka
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah:)Yarina randevu aldik yarin eşim icin gitcez, carsambada benim sonuclarim cikcak
Hayirli olsun saglikla insallah bizde goremedik henuz minigimizi benim degerlerim iyi cok sukur ama gunluk igne ve haftalik bir igne ve progesteron verdi bana cumaya gorecegiz bizde allahin izniyleMerhabalar hanımlar; bende 5-6 yıl önce oğluma hamile iken bu siteden aktifti. Şuan oğlum 5 yaşında şükürler olsun. Nasipse cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Ultrasonda çok yeni olduğu için göremedi doktorum. İnşallah haftaya pazartesiye kadar bekliyorum. Rabbim hepimize ve tüm dileyenlere kucaklarına almayı nasip etsin.
Bir de kan değerlerim oldukça düşük çıktı. Kansızlık için 2 adet vitamin ve kan ilacı verd doktorum. Doğal yollardan da almaya başladım. Bildiğiniz ekstra bilgiler varsa konu ile ilgili paylaşırsanız çok memnun olurum. Artık daha sık burda olurum heralde
1 gün önde canım normalde 6+2'yim bugünTatlım senin normalde 6+3 mü peki yoksa biraz önde veya geride mi.
Canım çok sevindim şuan ne kadar oldu bebişin ve kalp için kaçıncı günde gideceksiniz acabaMerhaba kızlar doktordan yeni geldim. Bebisimi gördük bugun. Gecen hafta cok kucuk oldugu icin gorememisti doktor. Haftaya kalp atislarini duymak icin tekrar gidicez. Midem bugün hiç bulanmadı sasirdim. Yeni bir hafta herkesden güzel haberler alırız insallah.
Mrb hanımlar bugün gebe olduğumu öğrendim ilk oğlumdada kadınlar kulübünde ilerlemiştim çok faydalı şeyler öğrendim inş bu hamileliğimde sıkıntısız bi şekilde geçer
Merhabalar hanımlar; bende 5-6 yıl önce oğluma hamile iken bu siteden aktifti. Şuan oğlum 5 yaşında şükürler olsun. Nasipse cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Ultrasonda çok yeni olduğu için göremedi doktorum. İnşallah haftaya pazartesiye kadar bekliyorum. Rabbim hepimize ve tüm dileyenlere kucaklarına almayı nasip etsin.
Bir de kan değerlerim oldukça düşük çıktı. Kansızlık için 2 adet vitamin ve kan ilacı verd doktorum. Doğal yollardan da almaya başladım. Bildiğiniz ekstra bilgiler varsa konu ile ilgili paylaşırsanız çok memnun olurum. Artık daha sık burda olurum heralde
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin hiç sitres yapma şunu düşün yapacağın sitres olmayacak şeyleri doğurur ve vücudun anatomisini bozar sonra ki aşamayı biliyorsun zaten o nedenle rahat ol güzel güzel yaşa hamileliğini derim:)Merhabalar kizlar allah izin verirse bende eylul annesi olacagim insallah.. ama cok endiseliyim korkuyorun ilkinde kalbi durdu ikincide kimyasalla sonuclandi allahim bir mucize daha gonderdi gecen hafta carsamba adetim geceli ucuncu gunuydu evde gunduz 2 gibi test yaptim cift cizgiyi gordum allahim cildiriyordum esime haber vermedim ya degilsem tekrar yikilmasin diye.. dedim kan vereyim hemen hazirlandim kan vermeye aksam uzeri bes bucuk gibi aldim sonucu 366 cikti gorunce aglamaya basladim esimi aradim cok sevindi hemen doktorumu aradik ilaclara baslamam gerektigini soyledi pihtilasma icin ayrica progesteronda baslayalim dedi her ihtimale karsi cumaya kontrole gel dedi..cuma gittik muayenede kese goremedik erken dedi rahim kalinligina bakti iyi dedi 4+3 oluyor dedi tekrar kan verdim onun sonucuda 660 in uzerinde cikti cumaya tekrar gel keseyi gorelim dedi ve haftada bir tane yapilmasi gereken bir igne daha yazdi... benim ilk gebeligimde de hic belirtim olmamisti onu ogrendigimde 5+3 tu keseyi gormustum.. bunda da hic belirtim yok sadece adet olacakmis gibi agrim oluyor arada doktor ben sormadan dedi boyle agrilarin olabilir diye ama cok endiseliyim korkuyorum icimde hep bir acaba allahim ne olur bu sefer bagislasin bana hayirlisiyla k.bkmayin cok uzun oldu ama baska turlude kimseyle konusamiyorum... bu sabah kalktim bir test daha yaptim bir dakika icinde ikinci cizgi belirdi icim rahatlasin istiyorum.. hakkinizi helal edin cok uzadi :)
Teşekkür ederim canim. 6+6 yiz su an haftaya bugün giderim diye düşünüyorum 7. Haftada olucam yani.Canım çok sevindim şuan ne kadar oldu bebişin ve kalp için kaçıncı günde gideceksiniz acaba
Cnm hemoğram rütin bir tahlildir yani kan değerin alt ast tsh daha sayamadığım bir sürü sonuç içerir bunu sadece çocuk istiyorsun diye yapmazlar zaten her 6 ay da bir her insanın yapması gereken şeylerdir ayrıca adetliyken verdiğin hormon testinde tsh değildir diğer hormon değerleri bakılır hamim filmi istemesine bakma şimdi artık doktorlar her çocuk isteyip olmayan bütün kadınlardan isterler 6 ay ama sen istemde bulunduğun için ona da bakmak istemişlerdir şuan bekle zaten devlette yapacaksan eşin için randevu verirler onun sonuçlarına göre yine bekle kendini de kontrol ettir yumurtluyor musun diye bunu devlette yapma ama özele git en son aşama film olsunKızlar sabah kan verdim hemogram ve hormon testi icin 2 tup verdim. Yogun adet kanamam oluyor, minumum 3 ped bir arada kullanirim. doktora sordum pek umursamadi kansizliktir olabilir deyip gecistirdi. Devlet hastanesi diye saniyorum..hemogram ne oluyo bilginiz varmi? Hormon testi dediginin icinde de lh, fsh, tsh oluyor mu? Doktor fazla ilgili olmadigi icin sormadim, ama gebelik istedigimi soyledigime gore dogru testi yapiyordur bana dimi? Ay gercekten doktordan ziyade size guveniyorum. 2,5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz dedim, o 2,5 seneye odaklandi eşin sperm testi yaptirsin sana da rahim filmi gerekebilir dedi. Sanirim 2,5 senedir deniyoruz anladi, rahim filmi 1 sene olmadiginda istenmiyor mu?
Ayy tesekkur ederim cok haklisin elimden geleni yapiyorum insallah muvaffak olurumÖncelikle hayırlı olsun bebeğin hiç sitres yapma şunu düşün yapacağın sitres olmayacak şeyleri doğurur ve vücudun anatomisini bozar sonra ki aşamayı biliyorsun zaten o nedenle rahat ol güzel güzel yaşa hamileliğini derim:)
Canım demkki seninkinin gelişimi bir hafta ondeAz önce dr gittim karnım biraz fazla ağrıyor diye neyse dr baktı sıkıntı yok dedi. Cuma günü gittiğimde 4+5 kese boyutu 4 mm idi şimdi 5+0 oldum ama dr kese 11 mm 6+0 gözüküyorsun dedi. Normal mi ki sizce bu?
Kese için mi kalp atışı için micanımBen cuma gününe randevu aldım da kızlar erken mi aldım bilemedim cuma günü tam 6+0 oluyoruz
Rahim filmini bir sene deneyip olmynca istiyrlr die duşunyrmmKızlar sabah kan verdim hemogram ve hormon testi icin 2 tup verdim. Yogun adet kanamam oluyor, minumum 3 ped bir arada kullanirim. doktora sordum pek umursamadi kansizliktir olabilir deyip gecistirdi. Devlet hastanesi diye saniyorum..hemogram ne oluyo bilginiz varmi? Hormon testi dediginin icinde de lh, fsh, tsh oluyor mu? Doktor fazla ilgili olmadigi icin sormadim, ama gebelik istedigimi soyledigime gore dogru testi yapiyordur bana dimi? Ay gercekten doktordan ziyade size guveniyorum. 2,5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz dedim, o 2,5 seneye odaklandi eşin sperm testi yaptirsin sana da rahim filmi gerekebilir dedi. Sanirim 2,5 senedir deniyoruz anladi, rahim filmi 1 sene olmadiginda istenmiyor mu?
Hayırlı olsunn canımm benım Allah tamamına erdırsınn inşallh goönlünü içini ferah tut ılk ıkısı farklı tırlu oldu dıe ya da sonuçlanmadı dıe bunuda acaba dıyerek kafanda dusunme sakın pozıtıf dusun hepp psıkolojı cok cok onemlı bişi hormonların ıcınde inşallh hepimizz cümlemiiiiz güzell ve sağlıklı bir gebelik geçirirzMerhabalar kizlar allah izin verirse bende eylul annesi olacagim insallah.. ama cok endiseliyim korkuyorun ilkinde kalbi durdu ikincide kimyasalla sonuclandi allahim bir mucize daha gonderdi gecen hafta carsamba adetim geceli ucuncu gunuydu evde gunduz 2 gibi test yaptim cift cizgiyi gordum allahim cildiriyordum esime haber vermedim ya degilsem tekrar yikilmasin diye.. dedim kan vereyim hemen hazirlandim kan vermeye aksam uzeri bes bucuk gibi aldim sonucu 366 cikti gorunce aglamaya basladim esimi aradim cok sevindi hemen doktorumu aradik ilaclara baslamam gerektigini soyledi pihtilasma icin ayrica progesteronda baslayalim dedi her ihtimale karsi cumaya kontrole gel dedi..cuma gittik muayenede kese goremedik erken dedi rahim kalinligina bakti iyi dedi 4+3 oluyor dedi tekrar kan verdim onun sonucuda 660 in uzerinde cikti cumaya tekrar gel keseyi gorelim dedi ve haftada bir tane yapilmasi gereken bir igne daha yazdi... benim ilk gebeligimde de hic belirtim olmamisti onu ogrendigimde 5+3 tu keseyi gormustum.. bunda da hic belirtim yok sadece adet olacakmis gibi agrim oluyor arada doktor ben sormadan dedi boyle agrilarin olabilir diye ama cok endiseliyim korkuyorum icimde hep bir acaba allahim ne olur bu sefer bagislasin bana hayirlisiyla k.bkmayin cok uzun oldu ama baska turlude kimseyle konusamiyorum... bu sabah kalktim bir test daha yaptim bir dakika icinde ikinci cizgi belirdi icim rahatlasin istiyorum.. hakkinizi helal edin cok uzadi :)
Bende tam 7.haftamda gidicem canım kalp atısı ıcınn inşallhh guzel guzell duyarız bebişlerimizn kalp sesınıTeşekkür ederim canim. 6+6 yiz su an haftaya bugün giderim diye düşünüyorum 7. Haftada olucam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?