2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar merhaba
bende de mide yanması var sürekli boğazım yanıyor sizlerde de var mi ? Ne iyi gelir biliyor musunuz ?
Benim midem sürekli ağzımda, hazımsızlık var açlık da var hepsi karıştı, demin bir şeyler yedim biraz durdum çıkardım , yastık hep kafamın altında halsizlik de var, ne iyi geliyor dersen bana şu iyi geldi diyemem su içsem rahatsız ediyor

Az önce dr gittim karnım biraz fazla ağrıyor diye neyse dr baktı sıkıntı yok dedi. Cuma günü gittiğimde 4+5 kese boyutu 4 mm idi şimdi 5+0 oldum ama dr kese 11 mm 6+0 gözüküyorsun dedi. Normal mi ki sizce bu?

Merhabalar kizlar allah izin verirse bende eylul annesi olacagim insallah.. ama cok endiseliyim korkuyorun ilkinde kalbi durdu ikincide kimyasalla sonuclandi allahim bir mucize daha gonderdi gecen hafta carsamba adetim geceli ucuncu gunuydu evde gunduz 2 gibi test yaptim cift cizgiyi gordum allahim cildiriyordum esime haber vermedim ya degilsem tekrar yikilmasin diye.. dedim kan vereyim hemen hazirlandim kan vermeye aksam uzeri bes bucuk gibi aldim sonucu 366 cikti gorunce aglamaya basladim esimi aradim cok sevindi hemen doktorumu aradik ilaclara baslamam gerektigini soyledi pihtilasma icin ayrica progesteronda baslayalim dedi her ihtimale karsi cumaya kontrole gel dedi..cuma gittik muayenede kese goremedik erken dedi rahim kalinligina bakti iyi dedi 4+3 oluyor dedi tekrar kan verdim onun sonucuda 660 in uzerinde cikti cumaya tekrar gel keseyi gorelim dedi ve haftada bir tane yapilmasi gereken bir igne daha yazdi... benim ilk gebeligimde de hic belirtim olmamisti onu ogrendigimde 5+3 tu keseyi gormustum.. bunda da hic belirtim yok sadece adet olacakmis gibi agrim oluyor arada doktor ben sormadan dedi boyle agrilarin olabilir diye ama cok endiseliyim korkuyorum icimde hep bir acaba allahim ne olur bu sefer bagislasin bana hayirlisiyla k.bkmayin cok uzun oldu ama baska turlude kimseyle konusamiyorum... bu sabah kalktim bir test daha yaptim bir dakika icinde ikinci cizgi belirdi icim rahatlasin istiyorum.. hakkinizi helal edin cok uzadi :)

Hayırlı olsun canımmm çok çok sevindim okurken duygulandım maşallah ne mutlu sana inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah çok sevindimm

Kızlar nasıl geçiyor hamilelik benim bulantı ve akinti azaldı siz de durumlar nasıl bakalım

selam. 6 haftayı geçti şükür. cumartesi doktora gittim. bir sorun yok. haftaya idrara sıkışık gideceğim kalp atışlarına bakacak. kese büyümüş iyice. bundan öncede gitmiştim ben. bu sürede sağlık ocagında genel testlerimi yapacağım. ama kasık ağrıları mide bulantısı yemek borusunda yanma halsizlik. herşeyi sonuna kadar yaşıyorum. çok zor geçiyor çook..

Bir de Kızlar midem sürekli ekşiyor yanıyor ama sürekli soda içiyorum ama pek fayda etmiyor böyle şikayeti olan arkadaşlar varsa ne kullanıyorlar ben de deniyeyim artık dayanamıyorum

doktor ilaç verdi bana canım. şurup. ismini vermeyeyim. kusmalarım çok var. ama yanma had safhadaydı. yemek yiyemiyorum resmen. en azından ilaçla yanmalarım azaldı kusma ve halsizlik çok hala

ahhh bende senin gibiyim bende.. yumurtasız kahvaltı yapamayan ben şimdi elime bile alamıyorum yumurtayı. benim de canım hep kuru şeyler istiyor. sağlıklı olup olmadığına değil karnımın az da olsa doymasına bakıyorum. iş yerinde çok halsiz kalıyorum yoksa. doktor her şey normal dedi ama yine de insan sağlıklı beslenmek istiyor ama olmuyor midem kaldırmıyor çoğu şeyi...

Kızlar sabah kan verdim hemogram ve hormon testi icin 2 tup verdim. Yogun adet kanamam oluyor, minumum 3 ped bir arada kullanirim. doktora sordum pek umursamadi kansizliktir olabilir deyip gecistirdi. Devlet hastanesi diye saniyorum..hemogram ne oluyo bilginiz varmi? Hormon testi dediginin icinde de lh, fsh, tsh oluyor mu? Doktor fazla ilgili olmadigi icin sormadim, ama gebelik istedigimi soyledigime gore dogru testi yapiyordur bana dimi? Ay gercekten doktordan ziyade size guveniyorum. 2,5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz dedim, o 2,5 seneye odaklandi eşin sperm testi yaptirsin sana da rahim filmi gerekebilir dedi. Sanirim 2,5 senedir deniyoruz anladi, rahim filmi 1 sene olmadiginda istenmiyor mu?

Canım sakin ol bol bol dua et kendini rahatlat sen sakin olursa gebeliğinde güzel geçer inşallah herşey istediğin gibi olur.

aynı ben yumurtadan nefret ediyorum dün hiç bişi yiyemedim patlamış mısır yedim böyle şeyler mideme iyi geliyor biliyorum yanlış ama

Canım bence doktor yanlış anlamıştır yoksa bir yıl olmadan istenmiyor rahim filmi

Kızlaar biz doktordan geldikk minişim maşallah çok iyi kalp atışlarınıda duyduk rabbim nasıl yaratıyor resmen mucize. 6+3 ile uyumlusun dedi dakikada 120 atıyor kalbi ve 6 mm oluyormuş kendileri beslenme kesesini gösterdi. Ayrıca kalbi ultrasonda parlayan bişi gibi küçücük parlayıp sönüyor artık tam bir bebek olmuş yaa. Darısı duymayan tüm arkadaşlarıma amiiiin

aynı ben yumurtadan nefret ediyorum dün hiç bişi yiyemedim patlamış mısır yedim böyle şeyler mideme iyi geliyor biliyorum yanlış ama

midemiz rahatlayana kadar böyle devam edecek malesef...

gözün aydın. çok çok güzel.. dünyanın en güzel sesiiii

Canım sakin ol bol bol dua et kendini rahatlat sen sakin olursa gebeliğinde güzel geçer inşallah herşey istediğin gibi olur.
Sakin olmaya calisiyorum sonucta rabbimin emaneti diyorum ona emanet o gonderdi sagliklada hayirlada gelsin insallah diyorum da iki tecrubeden sonra bir seyler durtuyo sanki olumsuz dusunmemiz icin imtihan dunyasi iste buna sukur

Sakin olmaya calisiyorum sonucta rabbimin emaneti diyorum ona emanet o gonderdi sagliklada hayirlada gelsin insallah diyorum da iki tecrubeden sonra bir seyler durtuyo sanki olumsuz dusunmemiz icin imtihan dunyasi iste buna sukur
Aynen öyle hepsi bir imtihan senin için. Rabbim yardımcın olsun sağlıklı ilerlesin herşey inşallah

Tatlım senin normalde 6+3 mü peki yoksa biraz önde veya geride mi.

Hemogram kan sayımı testi canım.daha önce de dediğim gibi rahim filminden önce eşin tahlil yaptırsın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…