- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.701
Kızlar nasılsınız hangi şehirdesiniz ben eskisehir deyim :) devlet mi özele mi gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBende tam 7.haftamda gidicem canım kalp atısı ıcınn inşallhh guzel guzell duyarız bebişlerimizn kalp sesını
Saol canim benim aminn insallah rabbim hepimize saglikli hamilelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. cok haklisin aslinda soylediklerini hep dusunucem endiselenmeye basladigim zamanlarda.. sende saglikla kavus ins bebisineHayırlı olsunn canımm benım Allah tamamına erdırsınn inşallh goönlünü içini ferah tut ılk ıkısı farklı tırlu oldu dıe ya da sonuçlanmadı dıe bunuda acaba dıyerek kafanda dusunme sakın pozıtıf dusun hepp psıkolojı cok cok onemlı bişi hormonların ıcınde inşallh hepimizz cümlemiiiiz güzell ve sağlıklı bir gebelik geçirirz
Ben kayserideyim..ozele gidiyorum..Kızlar nasılsınız hangi şehirdesiniz ben eskisehir deyim :) devlet mi özele mi gidiyorsunuz
Gitmişken hepsi olsun istiyorum tabi deKese için mi kalp atışı için micanım
Ben istanbuldayım hem özel hem devlet bi Arada gitmek istiyorum yAni testleri falan devlette yaptırıp ayda bir de özele göstereceğim sonuçlarımıKızlar nasılsınız hangi şehirdesiniz ben eskisehir deyim :) devlet mi özele mi gidiyorsunuz
Teşekkür ederim canim. 6+6 yiz su an haftaya bugün giderim diye düşünüyorum 7. Haftada olucam yani.
Beline takıcaksın 1-2 gün kalsın regl bitince takabilirsin İbrahim saraçoğlu erkekler için de keçiboynuzu ve havuç suyu öneriyor onları da dene benceyakıyı tam olarak nereye takıcam, ne zaman takıcam ve ne kadar takıcam yazabilir misiniz
Beline takıcaksın 1-2 gün kalsın regl bitince takabilirsin İbrahim saraçoğlu erkekler için de keçiboynuzu ve havuç suyu öneriyor onları da dene bence
Ben Urfa dayım canım özel bi kliniğe gidiyorum kontrollere..:)Kızlar nasılsınız hangi şehirdesiniz ben eskisehir deyim :) devlet mi özele mi gidiyorsunuz
Gözünüz aydınnn.Bu gün kalp atışı duyduğunuzda ne kadarlık olmuştu canım :) ben daha duyamadım o yüzden merakla duyan herkese soruyorumCuma günü gittiğimde kalp atışı yoktu epey stres olmuştum. Bugün tekrar gittim ve çok şükür kalp atışını duyduk. Pazartesi doktora gidecek bi arkadaş daha vardı,onun durumu ne acaba ?
Bebeği ölçü bugün canım ölçüme göre 5+6 çıktı. Son adet tarihim belirsiz benim geçen ay kürtaj oldum hiç adet olmadan hamile kaldım. O yüzden son adete göre bişey diyemiyorum.Gözünüz aydınnn.Bu gün kalp atışı duyduğunuzda ne kadarlık olmuştu canım :) ben daha duyamadım o yüzden merakla duyan herkese soruyorum
Anladım canım tekrar gözün aydınBebeği ölçü bugün canım ölçüme göre 5+6 çıktı. Son adet tarihim belirsiz benim geçen ay kürtaj oldum hiç adet olmadan hamile kaldım. O yüzden son adete göre bişey diyemiyorum.
Canım bende kayserideyim hangi hastaneye gidiyorsun ben acıbademe gidiyorumBen kayserideyim..ozele gidiyorum..