2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Saol canim benim aminn insallah rabbim hepimize saglikli hamilelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. cok haklisin aslinda soylediklerini hep dusunucem endiselenmeye basladigim zamanlarda.. sende saglikla kavus ins bebisine

Kızlar nasılsınız hangi şehirdesiniz ben eskisehir deyim :) devlet mi özele mi gidiyorsunuz
Ben istanbuldayım hem özel hem devlet bi Arada gitmek istiyorum yAni testleri falan devlette yaptırıp ayda bir de özele göstereceğim sonuçlarımı

Beline takıcaksın 1-2 gün kalsın regl bitince takabilirsin İbrahim saraçoğlu erkekler için de keçiboynuzu ve havuç suyu öneriyor onları da dene bence

Eşimin sperm testi ve benim hormon testi sonuclarim ciksin, bi sorun olmadigini goreyim, bu stresi attiktan sonra dedikleriniZe gecmeyi dusunuyorum:/

Cuma günü gittiğimde kalp atışı yoktu epey stres olmuştum. Bugün tekrar gittim ve çok şükür kalp atışını duyduk. Pazartesi doktora gidecek bi arkadaş daha vardı,onun durumu ne acaba ?
Gözünüz aydınnn.Bu gün kalp atışı duyduğunuzda ne kadarlık olmuştu canım :) ben daha duyamadım o yüzden merakla duyan herkese soruyorum

Gözünüz aydınnn.Bu gün kalp atışı duyduğunuzda ne kadarlık olmuştu canım :) ben daha duyamadım o yüzden merakla duyan herkese soruyorum
Bebeği ölçü bugün canım ölçüme göre 5+6 çıktı. Son adet tarihim belirsiz benim geçen ay kürtaj oldum hiç adet olmadan hamile kaldım. O yüzden son adete göre bişey diyemiyorum.

Kızlar e nabizdan hemogram testi sonucum cikmis, baktim hersey normal gozukuyor fakat benim yogun kanamalarima sebep soylemedi. Sadece yogun kanama kansizliga sebep olabilir dendi, sonuc temiz.

Yogun kanamaya sebep olan seyler soylenmiyor ama kanamanin sebep olacagi seyi soyluyorlar ki ben internetten araştirdim yumurtalikta kist veya iyi huylu tumorden kaynakli yogun kanama olabilir yaziyor ama doktor kansizlik yapar dedi gecti. Yine de yorumlayan olursa diye sonuclari koyuyorum

Eklentiler

• image.png
    241,4 KB · Görüntüleme: 148
bugün öğrendim sonucumu ve kime dediysem erkek olacak dedi gebelik testi birden iki çizgi oldu bu erkeklerde oluyor diyor bir arkadaşım benim ilk çocuğumda erkek gayet silikti sonucu böyle şeyler varmı ben mi kız istediğim için taktım sağlıklı eli ayağı olsun tabi de kızım olmasını çok istiyorm nasipse çin takvimide erkek gösteriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…