- 4 Mayıs 2017
- 88
- 76
- 88
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.641
Arkadaşlar beni de aranıza ekler misiniz. Eylül 19 görünüyor Doğum. Transferin 7.günü 42 idi 9.günü 115. Yarın tekrar test vereceğim inşallah herşey yolundadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin, inşallah sağlıkla gelişsin bebeğin ve değerlerin güzelce katlansınArkadaşlar beni de aranıza ekler misiniz. Eylül 19 görünüyor Doğum. Transferin 7.günü 42 idi 9.günü 115. Yarın tekrar test vereceğim inşallah herşey yolundadır
Çok güzel bir duygu hayatımdaki en güzel hediye oldu evladım hala inanamıyorum :)Sağol canum :) 2 gün önce öğrendim canım.
Teşekkür ederim canım kızımda çok çektim ya inşallah çok kötü olmam diyorum benimde 5.haftada bi gün var bi gün yok gibiydi 6da full bulanıyo midemAyy çok zor caniiim Allah kolaylık versin. Kusma noktasına gelmezsin inşallah arkadaşım
Çok güzel bir duygu hayatımdaki en güzel hediye oldu evladım hala inanamıyorum :)
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım hoşgeldin, inşallah sağlıkla gelişsin bebeğin ve değerlerin güzelce katlansın
Arkadaşlar beni de aranıza ekler misiniz. Eylül 19 görünüyor Doğum. Transferin 7.günü 42 idi 9.günü 115. Yarın tekrar test vereceğim inşallah herşey yolundadır
Canım 3. Kanı aynı yerde aynı saatte mi verdin zaman önemliymiş ya belki ondandır dedimKızlar yardım edin hcg değerlerim iki gün arayla 68-153-202 ilki katlanmış ama ikinci artmamış fazla yine mi düşük yapcam yoksa düzelirmi tekrar
Evet aynı hastanenin acilinde verdim çok kötüyüm yine kimyasal sa çok yıkılırım Allahım korusunCanım 3. Kanı aynı yerde aynı saatte mi verdin zaman önemliymiş ya belki ondandır dedim
Canım inşallah değildir 2 gün sonra netleşir inşallah birden yükselir. Hormon salgılanması değişken olabiliyor bir de hastanede ölçen cihazların hassasiyeti de etkiliyormuş sonuçları . Umutsuz olmayalım Allah korusunEvet aynı hastanenin acilinde verdim çok kötüyüm yine kimyasal sa çok yıkılırım Allahım korusun
Amin canım insallahhhRabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım
İnşallah canım inşallah yarın doktora gitcem bakalım ne diycek bi gün daha bekleyememCanım inşallah değildir 2 gün sonra netleşir inşallah birden yükselir. Hormon salgılanması değişken olabiliyor bir de hastanede ölçen cihazların hassasiyeti de etkiliyormuş sonuçları . Umutsuz olmayalım Allah korusun
Git canım iyi haberlerle dön bize inşallahİnşallah canım inşallah yarın doktora gitcem bakalım ne diycek bi gün daha bekleyemem
Ya ben d 5+2 oldum ama daha mide bulantım yok nasıl birden bi gün uyanıyoruz ve midemiz mi bulanıyor midem bulanmıyor diye sorun etmeye başlıcam yakında :)Selamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....
Ben de sorun ediyordum hani olsa anlarız bebeğimiz bizimle diye düşünerek .:) 8. Haftada çok olurmuş ama hamilelerin %15 inde olmaya da bilirmiş canm bakalım bekleyip görelim:)Ya ben d 5+2 oldum ama daha mide bulantım yok nasıl birden bi gün uyanıyoruz ve midemiz mi bulanıyor midem bulanmıyor diye sorun etmeye başlıcam yakında :)
Hayırlı olsun canım , tedirgin olmamaya çalış inş sağlıkla geliyordur bebişin :)Merhaba arkadaslar ben de bebek bekliyorum. Geçen sene bir düsük yapmistim. O yuzden bu aralar tedirginim. Sanırım kalp atışını duyana kadar içim rahatlamayacak.Bu hafta içi tekrar doktora gideceğim. Dün beta hcg değerim 4459 çıktı.
Bende lazere gidiyordum ama ara verdim.. Bence gitme dogumdan sonra devam edersin.. bende yarida birakmak zorunda kaldim..Kızlar ya ben lazer epilasyon yaptırıyordum 5 seans gittim de 3 seans kaldı şimdi hamileyken devam edilmez dimi zarar verir mi bebeğe bilgisi olan var mı