- 27 Kasım 2017
- 454
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.721
Tani canım inşallah hepsini yaşarsın ben gcen gun kese için gittim kalp atışı içinde cumrtesı gidicem canmGitmişken hepsi olsun istiyorum tabi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tani canım inşallah hepsini yaşarsın ben gcen gun kese için gittim kalp atışı içinde cumrtesı gidicem canmGitmişken hepsi olsun istiyorum tabi de
Görürsün canım ben 5+5 de gördümBebeğinizin kesesini kaçıncı haftada gördünüz tam . 17 ocakta randevum var . 6+1 olacağım
İnşallah inşallah canım benimSaol canim benim aminn insallah rabbim hepimize saglikli hamilelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. cok haklisin aslinda soylediklerini hep dusunucem endiselenmeye basladigim zamanlarda.. sende saglikla kavus ins bebisine
Ben istanbuldayım özele gidiyrum canımKızlar nasılsınız hangi şehirdesiniz ben eskisehir deyim :) devlet mi özele mi gidiyorsunuz
Görürsün canım ben 5+5 de gördüm
Görünür canım karından gorunmezse alttan muayneyle gorunur benım alttan gordu ılk bu hafta artık karından bakınca gorulur herldeBebek ne zaman göründü ilk hamileligimde geç döllenme olmuştu bunda da gidip goremezsem diye takıntı oldu . Gerçi 6+1 görünür herhalde yha geç döllenme olsa bile
Bak bide senın ıkıncıı bebişinnn benim ilkk ben ne yapımmNe kadar da telaşlı bir anneyim ben yaaa . Hamileligin hiçbir dönemini rahat geciremiyorum. Bi alemim :)
Bak bide senın ıkıncıı bebişinnn benim ilkk ben ne yapımm
Biz 4+6 da vajinal ultrasonla gördük keseyi canımKizlar ben de 4+6 oldum bugün kese ve kalp atışı için çok erken sanırım
İlk defa duyuyorum canım bir kızım var onda test yaptığımda hemen çıktı ve çok koyuydu gecikme gününe ve bhcg seviyesine bağlı bencebugün öğrendim sonucumu ve kime dediysem erkek olacak dedi gebelik testi birden iki çizgi oldu bu erkeklerde oluyor diyor bir arkadaşım benim ilk çocuğumda erkek gayet silikti sonucu böyle şeyler varmı ben mi kız istediğim için taktım sağlıklı eli ayağı olsun tabi de kızım olmasını çok istiyorm nasipse çin takvimide erkek gösteriyor :)
Göürünür kesin canım 5+0 da gördüm ben. Belki bikaç gün içinde kalp atışı bile duyulurNe kadar da telaşlı bir anneyim ben yaaa . Hamileligin hiçbir dönemini rahat geciremiyorum. Bi alemim :)
Tesekkurler canim kalp atışı için ne zaman gideceksin :)Biz 4+6 da vajinal ultrasonla gördük keseyi canım
Canım 5+0 da keseyi gördük biz. 6+ 0 yani cumartesi günü inşallah kalp atışı için gelin dedi doktorumuz onu bekliyorum şimdiBebeğinizin kesesini kaçıncı haftada gördünüz tam . 17 ocakta randevum var . 6+1 olacağım
Bence duyulur canım bende 6+2 de duydumKızlar bu cumartesi yani 20sinde 6+0 oluyorum inşallah. Kalp atışı için o güne randevu verdi doktor. 13 ünde kese görülmüştü. Acaba kalp atışı duyulur mu ki merak halindeyim
Ben de duyarsam cidden senle aynı gidiyor olacağız canım:)) keseyi de aynı tarihlerde görmüştük ve yine sağol cevabın için canım inşallahh duyarız biz deBence duyulur canım bende 6+2 de duydum
Büyük ihtimal duyulabilir canım ben garanti olsun diye 6 +5 te falan gideyim diyorummmKızlar bu cumartesi yani 20sinde 6+0 oluyorum inşallah. Kalp atışı için o güne randevu verdi doktor. 13 ünde kese görülmüştü. Acaba kalp atışı duyulur mu ki merak halindeyim
Aslında 6+3. e randevu verecekti canım. Biz yola çıkacağız sömestr tatili diye diyince madem kalbi duy kafan rahat çık yola dedi. 3 gün önceye çekti. Ayy inşallah duyarız yaaaa ilk hamileliğim çok heyecanlıyım. Sesleri Telefona kaydedip dinleriz sürekli ne güzelBüyük ihtimal duyulabilir canım ben garanti olsun diye 6 +5 te falan gideyim diyorummm