• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm kızlar inşallah herkes sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alır çok fazla girip takip edemiyorum malesef 5yasibda bir oğlum var çok hareketli onunla ilgileniyorum sizinde kasık ve bel agriniz varmı yatınca iyi ama ayağa kalktimmi başlıyor çok tedirginim ikinci çocuk için aylardır ugrasiyoruz çünkü

Kızlar selam benimde mide bulantılarım başladı çok giremiyorum:110:
Kızımda çok çekmiştim hep çıkarıyordum bunda daha sadece bulantı aşamasındayım inşallah kusma olmaz diye dua ediyorum ama hiç birşey yiyemiyorum:110:

Slm kızlar inşallah herkes sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alır çok fazla girip takip edemiyorum malesef 5yasibda bir oğlum var çok hareketli onunla ilgileniyorum sizinde kasık ve bel agriniz varmı yatınca iyi ama ayağa kalktimmi başlıyor çok tedirginim ikinci çocuk için aylardır ugrasiyoruz çünkü
Benimde vardı canım doktoruma söyledim olur ama yorulduğun için fazlalaşıyo dedi benimde 2 yaşında kızım var kucağına alma eğilme çok ayakta durma dedi dediklerni yaptım azaldı baya

Kızımda çok çekmiştim hep çıkarıyordum bunda daha sadece bulantı aşamasındayım inşallah kusma olmaz diye dua ediyorum ama hiç birşey yiyemiyorum:110:
Hayırlı olsun benim oğlumda böyle olmamistim kusma bulantı yoktu hatta anlamamıştım bile hamileligimi bu sefer baya zorluyor şimdiden gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş inşallah kusmalarin olmaz

Benimde vardı canım doktoruma söyledim olur ama yorulduğun için fazlalaşıyo dedi benimde 2 yaşında kızım var kucağına alma eğilme çok ayakta durma dedi dediklerni yaptım azaldı baya
İyi bari cnm biraz rahatladım dinlenmeye calisacam inşallah evde bir çocuk daha olunca zor oluyor dinlenmek canları sağolsun

İyi bari cnm biraz rahatladım dinlenmeye calisacam inşallah evde bir çocuk daha olunca zor oluyor dinlenmek canları sağolsun
1 haftaya daha da azalır canım sen de çok yorulmamaya çalış birşey olmaz inşallah.öyle ilk hamileliğimde bütün gün yatıyordum şimdi nerde hep ayaktayıız :anne:

Ayy çok zor caniiim Allah kolaylık versin. Kusma noktasına gelmezsin inşallah arkadaşım

Arkadaşlar benim ilkimde cok kusma olmuştu berbat bir hamilelik gecirmistim daha öncede yazmıştım . Simdikinde 4. Haftada başladı 5 . Haftada bitti yani en fazla 1 hafta falan sürdü . Şu anda yok bulantı falan 5+5 im. Umarım tekrardan başlamaz . Benim gibi olan varmı kısa sürüp biten . Yada bitti sanıp tekrar başlayan ???

Felaket diş ağrım vardı. Discim dolgulu dişimin çürük olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi parol ile beraber. Antibiyotigi kullan penisilin grubunda ilac dedi kadin dogum doktorum ama yine de endiseliyim. 13. Haftaya kadar dayanip o zaman cekilecek:KK43:
Bende antibiyotik kullanıyorum iltahap daha zararlıymış bebeğe benimkide aynı gruptan ve mecbur içiyorum doktorum etkilemez çok fazla dedi parol zaten hamilelikte 4 saat arayla bile içebilirsin demişti bn ağrım dayanılmaz olduğunda içiyorum antibiyotiğimde bitti şükür inşallah daha fazlasına gerek kalmaz ve bebeğime etki etmemiştir allahtan tek umudum rabbime emanet artık :KK200:

Merhaba arkadaslar ben de bebek bekliyorum. Geçen sene bir düsük yapmistim. O yuzden bu aralar tedirginim. Sanırım kalp atışını duyana kadar içim rahatlamayacak.Bu hafta içi tekrar doktora gideceğim. Dün beta hcg değerim 4459 çıktı.

Sevgili @Papamuk zehri ask zehri ask hayatbenimm hayatbenimm @Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Arkadaşım sen ocak ayında yakıyı bi dene rica ediyorum doktora da git ama yakı tak en az 1 gün dursun kaybedeceğin bişey yok bakarsın işe yarar inşallah

Back