2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar beni de aranıza ekler misiniz. Eylül 19 görünüyor Doğum. Transferin 7.günü 42 idi 9.günü 115. Yarın tekrar test vereceğim inşallah herşey yolundadır
Hayırlı olsun canım hoşgeldin, inşallah sağlıkla gelişsin bebeğin ve değerlerin güzelce katlansın

Kızlar yardım edin hcg değerlerim iki gün arayla 68-153-202 ilki katlanmış ama ikinci artmamış fazla yine mi düşük yapcam yoksa düzelirmi tekrar

Arkadaşlar beni de aranıza ekler misiniz. Eylül 19 görünüyor Doğum. Transferin 7.günü 42 idi 9.günü 115. Yarın tekrar test vereceğim inşallah herşey yolundadır

Canım bende tüp bebekle hamileyim. Benimde 8.günü 107.5 ti. Cuma günü verdim kan haftasonu bekledim yarın tekrar vericem araya 1 gün değil 2 gün koyduğum için 2 katından fazla katlamış olması gerekiyor. Gözünüz aydın inşallah daha da artar sağlıkla kucağınıza alırsınız

Evet aynı hastanenin acilinde verdim çok kötüyüm yine kimyasal sa çok yıkılırım Allahım korusun
Canım inşallah değildir 2 gün sonra netleşir inşallah birden yükselir. Hormon salgılanması değişken olabiliyor bir de hastanede ölçen cihazların hassasiyeti de etkiliyormuş sonuçları . Umutsuz olmayalım Allah korusun

İnşallah canım inşallah yarın doktora gitcem bakalım ne diycek bi gün daha bekleyemem

Selamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....
Ya ben d 5+2 oldum ama daha mide bulantım yok nasıl birden bi gün uyanıyoruz ve midemiz mi bulanıyor midem bulanmıyor diye sorun etmeye başlıcam yakında :)

Ya ben d 5+2 oldum ama daha mide bulantım yok nasıl birden bi gün uyanıyoruz ve midemiz mi bulanıyor midem bulanmıyor diye sorun etmeye başlıcam yakında :)
Ben de sorun ediyordum hani olsa anlarız bebeğimiz bizimle diye düşünerek .:) 8. Haftada çok olurmuş ama hamilelerin %15 inde olmaya da bilirmiş canm bakalım bekleyip görelim:)

Hayırlı olsun canım , tedirgin olmamaya çalış inş sağlıkla geliyordur bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…