2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ac Tok bılmıyrum canımda senin aldıgın hastanenın bolum bolum polklınklerı varsa eğer aldığın doktor demekkı o polıklınıkde görev yapıyor

Sen ılacını kullan duznlı gonlunu de ferah tut kuzum bıde bol bol su ıc hrktlerıne de dıkkt et bu donem de

Çok teşekkür ederim :) Elbette farketmez. sadece daha önce buraya hiç yazmadım ağustos annelerini takip ediyordum.. muhabbetiniz daim olsun sizinde
Benim bebişim de ağustosta gelir muhtemelen ama ben buradayım:)

Teşekkür ederiz. Yeni gelen arkadaşlarımız var netleşmedi herkesinli daha. Sen de katıl aramıza :)

Felaket diş ağrım vardı. Discim dolgulu dişimin çürük olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi parol ile beraber. Antibiyotigi kullan penisilin grubunda ilac dedi kadin dogum doktorum ama yine de endiseliyim. 13. Haftaya kadar dayanip o zaman cekilecek

Allah kolaylık versin arkadaşım bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bu arada bu durumu mutlaka kadın doğumcunuza söyleyin bi önerisi olur

Atoksilin 500 mg bu arada. Bu arada haftalarınızda beta hcg degerleriniz nedir? 4+5'de 3565 benim. Oncekine istinaden rakam 2'ye değil 3'e katlamis

Kızlar bnide eklermisiniz bat 2 ocaktı ,hamileyim kızlar cok şisdetli kas ve bel agrılarım var , başagrısıda eklendi napim siz söyleyin ölüyorum
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin sana en iyi önerim bol bol su iç kesinlikle çok faydası oluyor tüm ağrılara

Ne güzelll hayırlı olsun arkadaşım ben de tüp bebekle gebe kaldım 6haftalık çok şükür ben kese için 5 haftada gitmiştim net göründü 4 hafta biraz erken olabilir kese için

Ne güzelll hayırlı olsun arkadaşım ben de tüp bebekle gebe kaldım 6haftalık çok şükür ben kese için 5 haftada gitmiştim net göründü 4 hafta biraz erken olabilir kese için

Evet canım 4 haftada görünmez daha ancak bir kan tahlili yaptırdım pazartesi transferden sonra 11.günüm tekrarlıcam transfer yapan doktorum çağırdı ilk muayeneye yarın ki kan testine göre gün verecek yarın ki değerimi merak ediyorum benim yazın kimyasal olmuştu da belirtilerim devam ettikçe seviniyorum

İnşallah bu normal bi gebeliktir canım anneler hisseder ben de belirtileri takip ediyorum hergün göğüslerime dokunuyorum hassas ve ağrıyorsa tamam diyorum bugün de sıkıntı yok inşallah diyorum

Allah kolaylık versin arkadaşım bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bu arada bu durumu mutlaka kadın doğumcunuza söyleyin bi önerisi olur
Çok şükür perşembe 6+0da duyduk. Ama bir düşüğüm var ondan diken üstündeyim. Dr çok rahat olur öyle diyor, aç kalma, tuzlu şeyler ye diyor. Biri premises i önerdi, yarın onu soracağım bakalm doktora.

İnşallah bu normal bi gebeliktir canım anneler hisseder ben de belirtileri takip ediyorum hergün göğüslerime dokunuyorum hassas ve ağrıyorsa tamam diyorum bugün de sıkıntı yok inşallah diyorum

Benim göğüslerde çok acı yok ama şiş biri ara ara sancıyor.Kasık ve bel ağrım var. Sabahları ve akşamları mide bulantım var.

Aynı durumdayiz ilki gec döllenme ile dusuk yaptim sagliksiz kendiliginden dusuk 5 haftada Ben de diken üstündeyim ve antibiyotik kullaniyorum apseli disim icin

Maşallah ben de bugün 6 hafta oldum 5+5 dayanamayıp gittim duyulmadı biraz tedirginim benim de bi düşüğüm var çünkü ve ben de kendi kokumdan evimden tiksinmeye başladım kalp atışları da duyulmayınca psikolojik mi diye düşünmeye başladım

Benim göğüslerde çok acı yok ama şiş biri ara ara sancıyor.Kasık ve bel ağrım var. Sabahları ve akşamları mide bulantım var.
Ben de de göğüs hassasiyeti ile koku hassasiyeti var yedijlerim hep boğazımda gibi hissediyorum ama kalp atışlarını da duymadık acaba psikolojik mi etkileniyorum diyorum

Ben de de göğüs hassasiyeti ile koku hassasiyeti var yedijlerim hep boğazımda gibi hissediyorum ama kalp atışlarını da duymadık acaba psikolojik mi etkileniyorum diyorum

Yok canım beta hcg yükselmeye başlayınca bulantılarda başlıyor. 5.gün embriyosuydu benim geçen yaz kimyasal olanda da 7.gün başladı bunda da. Hala devam ediyor içim karışıyor sabah mide bulantısıyla uyanıyorum. 7.güne kadar hiçbirşey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…