- 27 Kasım 2017
- 454
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.601
Ac Tok bılmıyrum canımda senin aldıgın hastanenın bolum bolum polklınklerı varsa eğer aldığın doktor demekkı o polıklınıkde görev yapıyorKızlar pazartesi adetimin 3. Günü, hormon testi yaptıracağım. Aç-tok farkeder mi? Bir de MHRS'den randevu aldim. Bulundugum ilin Egitim-arastirma hastanesinden randevu aldim fakat doktor secerken doktorun adinin altinda "şu poliklinikte gorev yapmaktadır" tarzi bir bilgi yaziyordu. Ben simdi poliklinikte mi yaptiracagim testi anlamadim, bilginiz var mi
Sen ılacını kullan duznlı gonlunu de ferah tut kuzum bıde bol bol su ıc hrktlerıne de dıkkt et bu donem deKızlarrr benim bugün kahverengi akıntım geldi ara arada geliyor açıkçası çok tedirginim doktorum progestan vardı sorun olmaz dedi ama daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Yerleşme kanaması mıdır acaba neredeyse 6 haftalık?
Benim bebişim de ağustosta gelir muhtemelen ama ben buradayım:)Çok teşekkür ederim :) Elbette farketmez. sadece daha önce buraya hiç yazmadım ağustos annelerini takip ediyordum.. muhabbetiniz daim olsun sizinde
Allah kolaylık versin arkadaşım bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bu arada bu durumu mutlaka kadın doğumcunuza söyleyin bi önerisi olurİyi hafta sonları bayanlar. Çok kötüyüm, midem ağzımda geziyorum sürekli. Hiç bir şekilde mutfağa giremiyorum, yemek yapamıyorum, iş yerindeki yemekleri yiyemiyorum. 10 yıldır ağzıma hamur işi sürmedim, 2 gündür af edersiniz mantıdan simide poğaçaya yemediğim kalmadı. Başka bir şeyi kaldırmıyor midem. Millet hamilelikte sağlıklı beslenir, ben bütün düzenimi bozdum. Allahtan daha tatlıya,şekerli içeceklere falan bulaşmadım. Ne olacak bu iş böyle. Çocuğu karnımda obez yapacağım.
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin sana en iyi önerim bol bol su iç kesinlikle çok faydası oluyor tüm ağrılaraKızlar bnide eklermisiniz bat 2 ocaktı ,hamileyim kızlar cok şisdetli kas ve bel agrılarım var , başagrısıda eklendi napim siz söyleyin ölüyorum
Ne güzelll hayırlı olsun arkadaşım ben de tüp bebekle gebe kaldım 6haftalık çok şükür ben kese için 5 haftada gitmiştim net göründü 4 hafta biraz erken olabilir kese içinMerhaba hanımlar tüp bebekle hamileyim daha çok yeni. Transferin 8.günü kan değerim 107.5 çıktı pazartesi tekrarlıcam. 4.denememdi.Allah devamına izin verirse Eylül annesi olucam eşiminde Eylül. Erken mide bulantılarım başladı ara ara bulanıyor kasık bel ağrım var. Kese gören var mı son reglime göre 4+1 oldum
Benim de 5. haftada cok kucuk olarak gördü ilk resim diye verdi hatta elime doktorum sağolsunNe güzelll hayırlı olsun arkadaşım ben de tüp bebekle gebe kaldım 6haftalık çok şükür ben kese için 5 haftada gitmiştim net göründü 4 hafta biraz erken olabilir kese için
Ne güzelll hayırlı olsun arkadaşım ben de tüp bebekle gebe kaldım 6haftalık çok şükür ben kese için 5 haftada gitmiştim net göründü 4 hafta biraz erken olabilir kese için
Evet bana da verdi sıra kalp atışlarını duymakta inşallah sorunsuz onu da duyarızBenim de 5. haftada cok kucuk olarak gördü ilk resim diye verdi hatta elime doktorum sağolsun
İnşallah bu normal bi gebeliktir canım anneler hisseder ben de belirtileri takip ediyorum hergün göğüslerime dokunuyorum hassas ve ağrıyorsa tamam diyorum bugün de sıkıntı yok inşallah diyorumEvet canım 4 haftada görünmez daha ancak bir kan tahlili yaptırdım pazartesi transferden sonra 11.günüm tekrarlıcam transfer yapan doktorum çağırdı ilk muayeneye yarın ki kan testine göre gün verecek yarın ki değerimi merak ediyorum benim yazın kimyasal olmuştu da belirtilerim devam ettikçe seviniyorum
Çok şükür perşembe 6+0da duyduk. Ama bir düşüğüm var ondan diken üstündeyim. Dr çok rahat olur öyle diyor, aç kalma, tuzlu şeyler ye diyor. Biri premises i önerdi, yarın onu soracağım bakalm doktora.Allah kolaylık versin arkadaşım bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bu arada bu durumu mutlaka kadın doğumcunuza söyleyin bi önerisi olur
İnşallah bu normal bi gebeliktir canım anneler hisseder ben de belirtileri takip ediyorum hergün göğüslerime dokunuyorum hassas ve ağrıyorsa tamam diyorum bugün de sıkıntı yok inşallah diyorum
Aynı durumdayiz ilki gec döllenme ile dusuk yaptim sagliksiz kendiliginden dusuk 5 haftadaÇok şükür perşembe 6+0da duyduk. Ama bir düşüğüm var ondan diken üstündeyim. Dr çok rahat olur öyle diyor, aç kalma, tuzlu şeyler ye diyor. Biri premises i önerdi, yarın onu soracağım bakalm doktora.
Maşallah ben de bugün 6 hafta oldum 5+5 dayanamayıp gittim duyulmadı biraz tedirginim benim de bi düşüğüm var çünkü ve ben de kendi kokumdan evimden tiksinmeye başladım kalp atışları da duyulmayınca psikolojik mi diye düşünmeye başladımÇok şükür perşembe 6+0da duyduk. Ama bir düşüğüm var ondan diken üstündeyim. Dr çok rahat olur öyle diyor, aç kalma, tuzlu şeyler ye diyor. Biri premises i önerdi, yarın onu soracağım bakalm doktora.
Ben de de göğüs hassasiyeti ile koku hassasiyeti var yedijlerim hep boğazımda gibi hissediyorum ama kalp atışlarını da duymadık acaba psikolojik mi etkileniyorum diyorumBenim göğüslerde çok acı yok ama şiş biri ara ara sancıyor.Kasık ve bel ağrım var. Sabahları ve akşamları mide bulantım var.
Ben de de göğüs hassasiyeti ile koku hassasiyeti var yedijlerim hep boğazımda gibi hissediyorum ama kalp atışlarını da duymadık acaba psikolojik mi etkileniyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?