2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah canım ama bazen bebiş biraz geriden gelebiliyormuş çok karamsar da olmamak lazım ama sabredemiyoruz işte :) haftaya pazartesi gideceğiz tekrar saat sayıyorum resmen
İnşallah güZel şeyler duyarsın pazartesi,ben nedense olumsuz hissediyorum

Gayir canim ucu de ayri doktor ucu de sknti yok gayet normal dediler kalp atimi 123 cikti ama ultrason farki mi diyorm yani uc gunde hala 4 mm mi kalir boyu buna anlam veremedim

Gayir canim ucu de ayri doktor ucu de sknti yok gayet normal dediler kalp atimi 123 cikti ama ultrason farki mi diyorm yani uc gunde hala 4 mm mi kalir boyu buna anlam veremedim
Ozaman korkma canım sıkıntı yok,benim kalp atışı 70 lerdeydi. Bu devam edemez diye doktor söyledi zaten.

Kızlar siz şimdi böyle diyince ben de korktum doktor sorun var demedi ama bilemedim 6+3 üz geçen salı gittiğimde kese 5+0 dı bugün o güne göre 6+3 olcaktı ve çok şükür öyle çıktı bebekte dr daha çok küçük dedi kalp atışını dinletti ama 20 gün sonra gel dedi tekrar bakalım emin olalım o zamana kadar yine sorun olmazsa rahatlarız dedi sonra tekrar 20 gün sonra çağırıcam ikili test için dedi yani 40 gün sonra ikili için çağırıcak ama benim şimdi içime kurt düştü

Vala onceki aylarda cok kasmadık olmadi, gecen ay full calistik olmadi. Bu ay da nerdeyse hic calismadik cunku olacagi varsa bir kez bile yapsak olur, olmayacagi varsa sabah aksam yapsakta olmaz dedik. Yeni evliyken ben eşimle bu kadar yakinlasmadim Allah yardimcin olsun kardesim, insaallah saglicakla, kolayca kucaginiza alirsiniz bebisinizi

merhaba arkadaslar bıgun buraya benımde yazacagım aklıma gelmezdi. tedavıye baslamıstık asılama olucaktım bu ay. adetım gecıktı bugun test yaptım pozıtıf :) tabı hemen kan testı verdım onda da 388 cıktı. sanırım henuz cok yenı 2 haftalık :). rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.

Canım bence doktora gittiğinde altı aydır deniyorum deme 1 buçuk seneyi geçti olmuyo de oda çaresine bakar bisiler yapar en azından

Canım ıkı haftalık mı değerine gore dort haftalıkdır bnce bıdaha bak

İnşallah kuzucmm sen doktra altı ay de cunku belkıde boş yere ılaç kullanmana sebep olur daha fazla tarıh demen bakalım ne dıcek doktr soğan suyu denedn mı

Canım bence doktora gittiğinde altı aydır deniyorum deme 1 buçuk seneyi geçti olmuyo de oda çaresine bakar bisiler yapar en azından

İnşallah kuzucmm sen doktra altı ay de cunku belkıde boş yere ılaç kullanmana sebep olur daha fazla tarıh demen bakalım ne dıcek doktr soğan suyu denedn mı

Kizlar biriniz 6 ay deme 1bucuk yil oldu de diyosunuz, biriniz 6 ay de diyosunuz kafam karisti:/ sogan suyu denemedim baska bir kür de denemedim. Dogal seylerde olsa vucudumun neye ihtiyaci neye fazlasi var bilmedigimden hicbirsey kullanmadim

Kizlar biriniz 6 ay deme 1bucuk yil oldu de diyosunuz, biriniz 6 ay de diyosunuz kafam karisti:/ sogan suyu denemedim baska bir kür de denemedim. Dogal seylerde olsa vucudumun neye ihtiyaci neye fazlasi var bilmedigimden hicbirsey kullanmadim
Altı ay dersen doktorun sana diyeceği bekle daha erken bi sene iki sene süre var acele etme der tercih senin fikirler bizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…