2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canım. 6 ocak Cumartesi gittiğimde doktor 17 ocakta gel keseye bakalım dedi. Hiç takip edelim betayı falan demedi. Ama burdan okudukça korkmaya başladım. O yüzden yarın betaya baktırayım diyorum

Aynen canım. 6 ocak Cumartesi gittiğimde doktor 17 ocakta gel keseye bakalım dedi. Hiç takip edelim betayı falan demedi. Ama burdan okudukça korkmaya başladım. O yüzden yarın betaya baktırayım diyorum
Bende 2 kez kan verdim yarın 3. Vercem eğer normalse bi daha vermem herhalde bende 19 na randevu aldım bakalım inşaallah sorunsuz sağlıklıdır

Kızlar ben çok hastayım boğazım çok fena grip oldum birde nanelimon kaynattım şimdi içip iyi bir terleyeyim diyorum başka ne önerebilirsiniz
Canım çay kaşığının ucuyla toz zencefil, bi kaşık bal, yarım limonu sıcak suyla karıştır. Hafif ılıyınca çok soğumadan iç. Birebir boğaz ağrısına

İlk kanı ne zaman verdin canım ve sonuç kaçtı
İkinciyi ne zaman verdin ve sonuç kaçtı canım
İlk kanı 2 ocak salı(geçen hafta bugün) verdim idrar testinde 2. Çizgi gölge gibi çıkmıştı o gün kan değerim 11 çıktı
İkinci kanı da 5 ocak cuma verdim 47 çıktı
Ama evde benim internetten aldığım bi düzine gebelik testim vardı onları hergun bi tane yaptım değer artıkça 2. Çizgi belirginleşmeye başladı en son ki gebelik testimi bugün yaptım elimdekini yarında zaten kan vereceğim bakalım

Aynen öyle yapıcam galiba korkuyorum çünkü boğaz ağrısı çok kötü bişi ya. Birde kadın dizisini izliyorum hormonlar tavan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Ay ben onda çok ağlıyorum diye kocam yasakladı izletmiyor o yokken izliycem

Cnm birşey soracam 5+0 keseyi gördünüz ya içi nasıldı yani dolu mu boş mu anlaşılıyormuydu elindeki usg sonucunda
Yok canım sadece kese vardı üstten baktı zaten anlaşılmıyodu başka bişey. Ben ilk çocuğumda gittiğimde de ilk keseyi gördü sonra 2 hafta snra gttm bebeği gördü

Kızlar ben çok hastayım boğazım çok fena grip oldum birde nanelimon kaynattım şimdi içip iyi bir terleyeyim diyorum başka ne önerebilirsiniz
Çok geçmiş olsun sanırım gribal bir salgın var yine pek çok arkadaşım da hasta. Bol bol C vitamini takviyesi olarak meyve iyi gelir tabi. Benimde kasığima bir ağrı saplandı akşam üzeri yürüyemedim neredeyse. Şimdi uzandim mecbur hafifledi ama geçmedi. Bacağında dizime kadar vurdu nereyse ağrı.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Allah'ın izniyle 2. Bebeğim olacak . Son adet tarihim 5 Aralık .
2 Ocak beta 17.87
8 ocak'ta beta 574.8

İlk bebeğimde geç döllenme vardı . Muhtemelen bunda da öyledir diye düşünüyorum. 17 ocakta randevum var . Umarım kese görünür

Merhababen arkadasim bende 17 ocakta kese görmeye gideceğim . Benim 8 ocak'ta yani dün verdiğim kanda beta 574.8 di . Tam 5+0 haftalık olarak görünüyorum . Fakat benim ilk bebeğimde kese geç göründü geç döllenme olmuştu . Umarım 17 sinde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…