• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorum:uykucu: önceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo :KK35:doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenme ihtiyacı hisseden vs
Bende böyleyim bulantım yada kusmam yok cok sükür ama cok halsizim. Doktor normal dedi vitamin falan vermedi. Son günlerde sade kefir icmeye ve bir tane muz yemeye başladım, faydasını gördüm deneyin isterseniz

Kızlar bısey sorucam hanı kontrolde dıyosunuz ya bebegım kıpır kıpırdı dıe bunu kac artı kacta goruyosunuz... ben. Mesela bugun gordum ama oyle kıpırtı hareket gormedim karnımda actı bulantı yuzunden üstüne bıde kesenın arkasına saklanmıs bıraz deyınce ben oyle kıpır kıpır gormedım de oyuzde. Sormak istedim
Ben pazartesi gördüğümde uyuyordu galiba çikolata yememe ragmen hic hareket yoktu. Bugun eller oynuyordu, anaa kıpırdıyor derken popişini döndü gülmekten öldüm al sana der gibi :p Bugun 12+1 oldum ama ultrasonda 12+5 göründü. Bugun cikolata da yemeden gitmistim ama masallah hareket ediyordu artis artis

Kızlar bısey sorucam hanı kontrolde dıyosunuz ya bebegım kıpır kıpırdı dıe bunu kac artı kacta goruyosunuz... ben. Mesela bugun gordum ama oyle kıpırtı hareket gormedim karnımda actı bulantı yuzunden üstüne bıde kesenın arkasına saklanmıs bıraz deyınce ben oyle kıpır kıpır gormedım de oyuzde. Sormak istedim
9+3 de tekme falan atıyodu 10+3 de gittiğimde uyuyodu her zaman hareketli olmuyolar sanırım

vala bizimki de bugun bize poposunu donmus yatiyo4du hiiicc rahatini bozmadi bi.iki el kol yapti o.ultrasonla da alakali bazi ultrasonlar hareketi fila. Cok erken algilayamiyor.

Keçiören araştırma hastanesi bana çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde ve eltim 2 çocuğunu da orda doğurdu arkadaşımda öyle ikiside öve öve bitiremiyor. Ama kötü bir hastane olsa bende gataya giderdim büyük ihtimalle. Benim kardeşim doğum yapacak 10-15 güne inşallah o da Zekai Tahir Burak a gitcem dedi asla dedim yani inşallah dinler
Zübeyde hanımdan bahsettim ben

Bulanti kusmayi 11. Haftaya kadar fena cektim kilo vererek. Benim çözümlerin naneli lokum, firinda kizarttigim küp küp lokmalik ekmekler, maden suyuna taze limon, ayva, simit yemek oldui. 12.hafta sukur kusmam bitti. Kusmalarim oldugunda bitkisel doktorumun verdigi premisis care oldu kusmalarim bitti ilac sayesinde hafif bulantilarim oldu sadece ama istahsizlik fenaydi. Midem bulanmadan kahvaltilik gevreklerden atıştırıyordum o da iyi geldi. tansell tansell

Kızlar bu yuzuk falıda tutuyor bence yanı çevremdeki baktıgımız herkez tutuyor hatta arkadasım bugun yine baktı bana belkı aralıklarla 5. Bakısı ama sıralama bıle degısmeden hep aynı çıkıyor deneyın derım maksat muhabbet tabi

Keyfi yerinde galiba:KK200:
Bakalım erkek miymiş minnoş

Çok tartışmalı bi konu bu ama aranızda yüzme ve yürüyüş dışında spor yapan var mı? Tamam nolur vurmayın:KK11:
Pilatese devam etmeyi düşünüyorum ama hiç gözüm kesmiyor en güzel spor yüzme ve yürüyüş hamilelikte
aslında çok güzel göstermiş bebek bilerek söylemiyorlar bence iki hafta sonra tekrar git para öde diye içimden kız geçti benim
Nası göstermiş kız nerden görüyorsun
KIzlar buda bizden 10+0 nub cu arkadaslar :KK76:Eki Görüntüle 2117667
Baya kız bu canım hadi gönlüne göre olur inşallah
Kizlar merhabalar kiz sagda erkek solda da mi olur ultrasonda bakilinca dogru cikan var mi aranizda :emir_bebek:
İlk görüntü için geçerli o 8.haftadan itibaren hareket ediyor çünkü ve usg tutuşuyla da alakalı dr un.

Geçen gün detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin hareketleri ve ona dair herşeyi inceledi doktor. Çok memnun oldum. Herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür organ oluşumları normal şekilde devam ediyor ve sanırım bir prens dünyaya gelecek :KK49: 4k görüntüsüne baktık o kadar kıpır kıpırdı ki şebek kendine bakıldığını hissetti heralde poz verip durdu.

Bende böyleyim bulantım yada kusmam yok cok sükür ama cok halsizim. Doktor normal dedi vitamin falan vermedi. Son günlerde sade kefir icmeye ve bir tane muz yemeye başladım, faydasını gördüm deneyin isterseniz
Kefir icemem belki ama muz yemeyi denicem inş faydası olur canim

Back