• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de geçen hafta çok kötüydüm öksürmekten resmen krize giriyordum neyse ki çok azaldı çok şükür. En kötüsü de gece hiç uyuyamamak dr bana sabah öğle akşam bal limon sıcak su iç dedi. Bir de çorba iyi geliyor. Boğazı yumuşatıyor.En kısa zamanda geçer inşallah...
Sağol canım inşallah bnde yapyrm bal limon doktor antibiyotik verdi öksürük ilacı verdi onları kullanıyorum ne yaptıysam geçmedi gece hiç uyku yok öksürük ten inşallah bnmide geçer çok zor hamilelikte öksürük

Günaydın kızlar. Sabahın 5 inde uyandım vesvese yaptım neden hiç ağrım yok göğüslerimde mi indi ne, yataren yanlarım acırdı acımıyor vs. diye kendi kendime kurdum durdum sonra da kızdım kendime uyudum tekrar. Aslında iştah açılması, uyku hali falan var yani. Kontrol ve ikili test daha haftaya. Şimdi hani şu free betaya bakıp cinsiyet öğreniliyor ya o belgeyi dr bize veriyor mu. Laboratuardan o belgeyi biz alıp mı doktora veriyoruz yoksa doktor mu bize veriyor hani bilgisayardan bakıp yorum yaparsa nasıl göreceğiz
Bnm gıttığim hastanelerde hep verdıler belgeyı. Vermezlersede istersın. O zaman da vermezse free beta hcg kaç hocam dersın?

Dün gece çorba içtim sabahta kahvaltı azcık yaptım biraz daha iyiym sağol canım :dua:
Çok geçmiş olsun. Sıcak suya bır lımon ve bır tatlı kaşığı balla hayata döndüm. Tavsıye ederım.

Bi fikrim yok. Kese ölçümünden beri ileride hep. Neden öyle dediğini ben de anlamadım. Aslında ne demek istediğini de anlamadım artık 1 hafta öncesini mi söylicem onu da bilemedim. Bi dahaki kontrole ben yine normal satı söylerim
Benimkide hep bir hafta önde. Erken yumurtlamışım o ay. Sebebi bu. Sat değişmez sanırım.

deki o doktora cinsiyeti bilirsen iki müşterin hazır geliyor arkamdan :) bana yaz olur mu çok merak ediyorum .bi ark iki oğlu vardı bi kızı olacakmış senle bende hayırlısıyla bi kız haberi aldıkmı tamamdır :)
Birde ben :anne: İlki oğlan. Rabbım sağlık versın önce tabi.

Geçen gün detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin hareketleri ve ona dair herşeyi inceledi doktor. Çok memnun oldum. Herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür organ oluşumları normal şekilde devam ediyor ve sanırım bir prens dünyaya gelecek :KK49: 4k görüntüsüne baktık o kadar kıpır kıpırdı ki şebek kendine bakıldığını hissetti heralde poz verip durdu.
Gözüm aydın kaç haftalık? Yok mu görüntüSü

İyi geceler millet canım çok domates çekiyor
İlginç bir durum çok uykum geliyor Pazartesi ayrıntılı var bakalım herşey yolunda öı ders çalışmam gerek ama uyumaktan çalışamıyorum şimdi de uykum yok uyuduğum için gündüz
Bende bikac gün önce bi oturusta 5-6 tanr domates yedim sanki elma yiyor gibi

Bugün nifty yaptırdım. Güzel sonuçlar gelir inşallah. İki hft snrda cinseyet kesin belli olacak. Ikı bıne yaptırdım bnd.
Canim tam olarak kacinci gunundesin? Ben de yaptiricam da biraz daha gecsin istiyoeum.11+0 im su an

:110::110: vazgeçtm rapor için kuzum yarında gelcm ama mesaiye kalmıcam söyledm de zaten halim olmuyo hasta olmasamda kalamam dedm bakalm sustu simdilik yarında mesai derse alırım 1 haftalk raporu kim yapıyosa yapsn işleri hiç anlayış fln yok :işsiz:
özel sektör maalesef :( benim de 5 gün raporum var sözde hergun öğlende sonra 2 de gidiyorum 6 da dönüyorum :(

Kızlar bısey sorucam hanı kontrolde dıyosunuz ya bebegım kıpır kıpırdı dıe bunu kac artı kacta goruyosunuz... ben. Mesela bugun gordum ama oyle kıpırtı hareket gormedim karnımda actı bulantı yuzunden üstüne bıde kesenın arkasına saklanmıs bıraz deyınce ben oyle kıpır kıpır gormedım de oyuzde. Sormak istedim
için rahat olsun tatlım benim bu hafta gittiğimde 13+5 ti ama gayet sakin bir şekilde uyuyordu gerçi bn hastayken muayene oldum gıdasız kaldığım içinde yavasmis oyle dedi doktorum yarin gene gidecegim :)

Kızlar bısey sorucam hanı kontrolde dıyosunuz ya bebegım kıpır kıpırdı dıe bunu kac artı kacta goruyosunuz... ben. Mesela bugun gordum ama oyle kıpırtı hareket gormedim karnımda actı bulantı yuzunden üstüne bıde kesenın arkasına saklanmıs bıraz deyınce ben oyle kıpır kıpır gormedım de oyuzde. Sormak istedim
10+1 de hareketliydi çok. Sen uyurken denk gelmişsin demek ki canım☺️

Bende böyleyim bulantım yada kusmam yok cok sükür ama cok halsizim. Doktor normal dedi vitamin falan vermedi. Son günlerde sade kefir icmeye ve bir tane muz yemeye başladım, faydasını gördüm deneyin isterseniz
O kadar halsizim ki ayağa kalkmak çok zor ama 2 yasında oğlum var mecbur kalkiyorum ama ayakta fazla duarmiyirum kusma bulantı hala devam en az 4 kez kusuyorum çok zor ama göre cecek inşallah

Back