• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorum:uykucu: önceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo :KK35:doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenme ihtiyacı hisseden vs
Benim de öyle hep uzanasim yatasim geliyor halsizligim cok. Vitamin vs takviyesi gerekiyorsa doktoruma soracagim 2 hafta sonra

aslında çok güzel göstermiş bebek bilerek söylemiyorlar bence iki hafta sonra tekrar git para öde diye içimden kız geçti benim
yok canım emin olamiyorlar çünkü çok erken henüz bana önce erkek sonra kız dedi erken bir ay sonra netleşir dedi iyice kafam karıştı hiç söylemese daha iyiydi. :) ben şimdi bir ay nasıl bekleyeceğim

Herkese selamlar
Elizay Elizay bende Ankaradayım şu anda zekai tahir hastanesine gidiyorum. Siz zübeyde hanımdan memnun musunuz
Ben normalde Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum kontrollere doktorları çok iyi özellikle Zeliha Atak ve Sevgi Türe. Az bir kanamam olduğu için Etlik Zübeyde hanıma gittim yatış verdiler 1 hafta sonra kontrole gittim ama tekrar Keçiören eğitim araştırma ya devam edicem. Tahir Burak için iyi bir yorum duymadım iyi davranılmıyormus galiba. Zübeyde hanım içinde bazen kötü şeyler duyuyorum ama genel olarak iyi ve çok temiz bir hastane :super:

Ben normalde Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum kontrollere doktorları çok iyi özellikle Zeliha Atak ve Sevgi Türe. Az bir kanamam olduğu için Etlik Zübeyde hanıma gittim yatış verdiler 1 hafta sonra kontrole gittim ama tekrar Keçiören eğitim araştırma ya devam edicem. Tahir Burak için iyi bir yorum duymadım iyi davranılmıyormus galiba. Zübeyde hanım içinde bazen kötü şeyler duyuyorum ama genel olarak iyi ve çok temiz bir hastane :super:
2016 Ağustos anneleri topiğinde bir kız arkadaşımız doğum yaptı orada. İllallah demişti.

Gatayı neden dşünmüyorsunuz, ben çok memnundum. Benimle birlikte aynı topicden 3 ya da 4 arkadaş daha gatada doğum yaptı hepimiz de çok memnun kaldık.

Hamileliği boyunca idrar kültüründe Streptococcus agalactiae bakterisi çıkan var mı.. doktor bol su iç tekrar tahlile gel dedi ama maglum calıstıgım icin randevu alamiyorum. Internette bu bakteriyi arastirdigimda da korkulacak şeyler okuyorum kötü hissediyorum kendimi böyle bir şeyle karsilaşan oldu mu, belki bir şeyler duymak rahatlatir beni..

2016 Ağustos anneleri topiğinde bir kız arkadaşımız doğum yaptı orada. İllallah demişti.

Gatayı neden dşünmüyorsunuz, ben çok memnundum. Benimle birlikte aynı topicden 3 ya da 4 arkadaş daha gatada doğum yaptı hepimiz de çok memnun kaldık.
Keçiören araştırma hastanesi bana çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde ve eltim 2 çocuğunu da orda doğurdu arkadaşımda öyle ikiside öve öve bitiremiyor. Ama kötü bir hastane olsa bende gataya giderdim büyük ihtimalle. Benim kardeşim doğum yapacak 10-15 güne inşallah o da Zekai Tahir Burak a gitcem dedi asla dedim yani inşallah dinler

Kızlar bısey sorucam hanı kontrolde dıyosunuz ya bebegım kıpır kıpırdı dıe bunu kac artı kacta goruyosunuz... ben. Mesela bugun gordum ama oyle kıpırtı hareket gormedim karnımda actı bulantı yuzunden üstüne bıde kesenın arkasına saklanmıs bıraz deyınce ben oyle kıpır kıpır gormedım de oyuzde. Sormak istedim

Kızlar bısey sorucam hanı kontrolde dıyosunuz ya bebegım kıpır kıpırdı dıe bunu kac artı kacta goruyosunuz... ben. Mesela bugun gordum ama oyle kıpırtı hareket gormedim karnımda actı bulantı yuzunden üstüne bıde kesenın arkasına saklanmıs bıraz deyınce ben oyle kıpır kıpır gormedım de oyuzde. Sormak istedim
Belki uyuyordur açsan zaten ondan öyledir

Selam kızlar bebişimin cinsiyeti sizce ne☺️☺️☺️☺️

Eklentiler

• FB792192-C9CB-4AD4-8E73-F79589B30942.jpeg
    FB792192-C9CB-4AD4-8E73-F79589B30942.jpeg
    23,4 KB · Görüntüleme: 77
Canım 10+2 de öyle kıpır kıpır gördük biz ama ben kontrole girmeden çikolata yiyorum :)

Tahlil yaptırmayacaksan mutlaka tok gel artık dedi doktorum. Sen de öyle yapabilirsin.
Ben bastırsın diye ağzıma bişey atıp, bir de çikolata yemiştim çok minik. Sadece ayaklarını oynattı :)

Benim 9 haftalıkken yatıyordu sadece hiç kipirdamiyordu. 13te gittiğimizde çok hareketli idi. Ben portakal suyu içmiştim 13. haftada gitmeden önce onun hareketi artırdığını okumustum.

Benim 9 haftalıkken yatıyordu sadece hiç kipirdamiyordu. 13te gittiğimizde çok hareketli idi. Ben portakal suyu içmiştim 13. haftada gitmeden önce onun hareketi artırdığını okumustum.
Portakal suyu kötu ama deniycem içemezsem bırakırım bulantılarım cok oldugu ıcın herşeyden igrendım malesef

Elizay Elizay teşekkür ederim:) çok cok gecmis olsun Allah bir daha tekrarını yaşatmasın.

Back