• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Herkese merhaba,

Ben hamileligimin 14. haftasindayim ve ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu grubu takip ediyorum. Daha once, eylul ayinda bir dusuk yaptigim icin cesaret edip de gruba daha once katilamamistim. Simdi biraz daha hamileligime guvenim geldi ve yazmak istedim. Etrafimda su anda hamile olan kimse yok ve de daha once baska birinin hamilelegini de cok yakinda gozlemleyemedim, o yuzden sizin deneyimlerinizi kendime referans aliyorum.

Herkesin birbirinin sorularina cevap vermesi, guzel sozler soylemesi, zor zamanlar gecirenlere herkesin destek olmasi benim gercekten cok hosuma gitti. Internette genelde insanlar bir noktada kapisiyorlar. Bu grubun cok guzel bir grup oldugunu dusunuyorum. O yuzden ben de bu gruba katilmak ve herkese bir selam vermek ve istedim. Umarim hep beraber saglikli, mutlu bebisleri buyuturuz.

Ah kızlar benim kaynanam cümle aleme yaymış tüp bebek yaptırdığımı bana sormadan hadi hamile de niye tüp bebek diyosun niye? Bunda utanılacak bişe yok ama insan arar sorar ben belli aya kadar gizlicektim belki...bide akrabaları yazıyo inşallah çoğul olur, neyse tek oldu ay görümcem ben sizden çoğul bekliyodum tekizmi..bilmem ne lan bunada şükür töğbe ya biz bunu elde etmek için ne uğraşlar verdim o da hamile..keşke pırt diye hamile kalabilseydim bende dimi..ya sabır diyorum..ah ahh arayıp sormazlar ama lafa gelince bıdı bıdı bıdı bıdı...
Bosver cnm sen kimseyi takma kafana disardan herkese konusmasi kolay gelir sende soylersin benim be egim ozel diye. Aman bosver stres yapma hamileligin tadini cikar

Herkese merhaba,

Ben hamileligimin 14. haftasindayim ve ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu grubu takip ediyorum. Daha once, eylul ayinda bir dusuk yaptigim icin cesaret edip de gruba daha once katilamamistim. Simdi biraz daha hamileligime guvenim geldi ve yazmak istedim. Etrafimda su anda hamile olan kimse yok ve de daha once baska birinin hamilelegini de cok yakinda gozlemleyemedim, o yuzden sizin deneyimlerinizi kendime referans aliyorum.

Herkesin birbirinin sorularina cevap vermesi, guzel sozler soylemesi, zor zamanlar gecirenlere herkesin destek olmasi benim gercekten cok hosuma gitti. Internette genelde insanlar bir noktada kapisiyorlar. Bu grubun cok guzel bir grup oldugunu dusunuyorum. O yuzden ben de bu gruba katilmak ve herkese bir selam vermek ve istedim. Umarim hep beraber saglikli, mutlu bebisleri buyuturuz.
Hayirli olsun rabbim isteyen herkese nasip eder insallah hosgeldinnn:KK76:

Merhabalar eylül anneleri . Benim bulantım hiç olmamıştı mide de akşamları yanma ekşime oluyordu 9. haftada geçmişti. bu hafta daha şiddetli ve gün içinde de olacak şekilde yine başladı tam sevinmiştim geçti diye neyse sağlıklı olsun da bebeğim dayanırım. Yorgunluk ve uyku hali devam ediyor. çalışınca tabii baya zor oluyor. bu arada bebeğin hareketlerini hisseden anneler çok şanslısınız benim 2. gebelik olmasına rağmen hala hiçbir şey hissetmiyorum:(((( . o yüzden de doktor günlerini iple çekiyorum. bakalım haftya doktor kontrolüm var ikili test yapılacak geliyor en heyecanlı zamanlar.
Vitamin konusuna gelince elevitin içinde domuz jelatini olduğunu ben de duymuştum. ilk gebeliğimde doktorum vinalac vermişti bana onu kullandım. şimdi daha başlamadım haftaya kontrolden sonra başlar heralde bu sefer doktor ne verecek bilmiyorum.

Benim minnoşum baş parmağını emmeye başlamış yıaaaa çok şeker değil miiii :KK45:

Ay çok güzel değil mi ya oradan görmek bende gebelik takip programı da var orada hafta hafta ultrasonda nasıl gözüktüğünü gösteriyor birkaç fotoğrafla onlara bakmak çok güzel. Ben ilk ne zaman ve nasıl hissedeceğim onu çok merak ediyorum.

Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.

Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
Cnm bende progestan kullaniyordum biliyorsun ama hic fayda etmedi sonra hem progestan kullandim hemde doktorum 2 igne verdi haftafa 1 tane vurdurdum hemen kesti ama adini hatirlamiyorum bir doktoruna danis istersen igne daha etkili olur mu diye insallah en kisa zamanda gecer imkanin varsada bol. Bol dinlen

Sen kaçıncı haftada kan verdin cankm. Nereye yaptırdın? Sonuç ne zaman çıkacak?
12+2 de verdim kanı. Daha erkende veriliyor ama acil durum olmadığı için 12. Haftayı beklemeyi önerdi doktor. Bebeğin dna’sı anne kanına daha yoğun karışsın diye. Erken yapılan haftalarda bazen dna tespit edilemeyebiliyormuş. Ben bursa’da yaptırdım. Max 2 haftada çıkıyormuş sonuç ama 3-4 gün sonrada gelebilir dedi. Bekliyoruz bakalım :)

Sen kaç yaşındasın arkadaşım?dr un mu önerdi ve nasıl yapılıyor bu test bilgi verirsen çok sevinirim
32 yaşım dolacak canım bu sene. Doktorumun önerisiyle yaptırdım,en güçlü sonuç veren testin bu olduğunu,maddi anlamda sarsmayacaksa yaptırmamızın iyi olacağını söyledi. Sadece kan veriyorsun büyük bir tüp :) testin yapılışı bu. Birde aile geçmişiyle ilgili bilgiler falan alıyorlar.

Herkese merhaba,

hoşşgeldiinn :)

Herkese merhaba,

Hoşgeldin aramıza :)

Back