• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm bende progestan kullaniyordum biliyorsun ama hic fayda etmedi sonra hem progestan kullandim hemde doktorum 2 igne verdi haftafa 1 tane vurdurdum hemen kesti ama adini hatirlamiyorum bir doktoruna danis istersen igne daha etkili olur mu diye insallah en kisa zamanda gecer imkanin varsada bol. Bol dinlen
2 aya yaklaştı neredeyse yanımda birikeri vardı dinleniyordum ama şimdi gittiler kızımla da ilgilenmem lazım. O yüzden başka bir doktora daha gideceğim işte canım belki bu gitriğim dediğin gibi ipne verir

Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.

Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Transferden beri iki ay oldu günde iki kez crinone jel kullanıyorum(üç progestanda olur dedi doktorum fitil gibi ama tüp doktorum jel kullan dedi) ayrıca hergün iki tane progestan iğne yapıyorum bu şekilde devam ediyorum kanama olduğu dönemde proluton yapıldı haftada iki 4 tane yaptım bıraktım sonra . Benide 15 günde bir çağırıyor Batman’da kalıyorum burda takip yaptırıyorum.ayrıca tüp bebek doktorum Diyarbakır’da bir oraya bir buraya gidiyorum şimdilik her hafta kontrol olmuş oluyorum :) Banada sürekli söyledikleri rahim o alanı çekebilir dışarıda akabilir diye 15 aralık son adet tarihim bugün 10+5

Ben de h&m in internet sitesinden aldım iki pantalon ama biri dar geldi basenlerimden geçmedi, diğeri de tam oldu üstüme :/ halbuki ilk hamileliğimle aynı kilodayım o zamanlar hamilelik öncesi bedenimde pantalonlar alıp bitirmiştim süreci. 10 kilo almıştım ama bedenim değişmemişti. Bu sefer kalçalarım genişlemiş halbuki kilo da almadım.
Trendyolda falan da çocuk bölümüne bakarsanız hamile kıyafetleri oluyor inidirmde, h&m, lcw, bonprix, defacto da hamiş lıyafetleri var. Ben hep internetten alışveriş yaptığım için hepsini inceledim :D

Ay çok güzel değil mi ya oradan görmek bende gebelik takip programı da var orada hafta hafta ultrasonda nasıl gözüktüğünü gösteriyor birkaç fotoğrafla onlara bakmak çok güzel. Ben ilk ne zaman ve nasıl hissedeceğim onu çok merak ediyorum.
İlk bebeğimde tam 16. Haftada hissetmiştim :) ikincide daha erken hissedilir diyorlar Ama hissedemedim daha. Rahmi hissediyorum büyümüş göbek deliğimin dört parmak aşağısında :)

Yüzüstü yatarken sol tarafıma ağırlık verdiğimde resmen bebeğin olduğu yer rahatsız oluyor. Sizdede oluyor mu öyle :)

Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Transferden beri iki ay oldu günde iki kez crinone jel kullanıyorum(üç progestanda olur dedi doktorum fitil gibi ama tüp doktorum jel kullan dedi) ayrıca hergün iki tane progestan iğne yapıyorum bu şekilde devam ediyorum kanama olduğu dönemde proluton yapıldı haftada iki 4 tane yaptım bıraktım sonra . Benide 15 günde bir çağırıyor Batman’da kalıyorum burda takip yaptırıyorum.ayrıca tüp bebek doktorum Diyarbakır’da bir oraya bir buraya gidiyorum şimdilik her hafta kontrol olmuş oluyorum :) Banada sürekli söyledikleri rahim o alanı çekebilir dışarıda akabilir diye 15 aralık son adet tarihim bugün 10+5
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah kuzular. Cm ini söylüyor mu doktorun, önce 1.4”5 cm idi sonra küçülüp 3 mm indi dah sonraki konteoldw kanama alanı duruyor dedi ama cm sini smylemedi.

Önümüzdeki hafta başka bir dr gözükeceğin. Progestan işe yaramıyor gibime geliyor artık

Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.

Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
Bu arada 6+3 ten beri kanama alanım var küçük başladı büyüdü sonra şimdilik büyümüyor artık doktor kese büyüdükçe kanama alanı küçülür gibi birşey dedi

Canım senin tüp falan değil di mi yani normal yolla gebelik. Biz baştan korktuk tüp olduğu için mi doktor yönlendiriyor diye ama sonra baktık herkesi yönlendiriyorlarmış. Biraz rahatladık.

Tüp değil canım normal. Doktor ikili testi anlattı. O arada ben kendim Nifty’yi sordum, zaten istiyordum. Onu da anlattı ve yaptırabiliyorsak Nifty’nin daha çok anomaliye baktığı ve daha kesin sonuç verdiğinden bahsetti. Diğerlerini de yaptırmanıza gerek kalmayacak dedi. Firmaya bilgilerimi verdi.

Bugün aradılar firmadan. Eve gelip kan alıyorlarmış :) bugün yada yarın gelecekler. Benim daha 10+4 ama zaten 10.haftadan itibaren çıkıyormuş. Benim kanım çabuk bozuluyor, öyle bir durum olursa en azından şimdiden yapalım ki tekrar kan alımı için daha çok zaman geçmesin dedik.

Kan bozulması, yeterli dna olmaması vs durumlarında tekrar kan alıyorlarmış çünkü. Üçüncü kan alımında da sonuç çıkmazsa para iadesi yapıyorlarmış. İnşallah öyle birşey olmaz çok istiyorum çünkü bu testi. Gerekirse Ankara'da veririm kan Hoppa

İlk bebeğimde tam 16. Haftada hissetmiştim :) ikincide daha erken hissedilir diyorlar Ama hissedemedim daha. Rahmi hissediyorum büyümüş göbek deliğimin dört parmak aşağısında :)

Benimde daha 11 haftada yeni yeni kasık kemiğinden yukarı çıkıyor sanırım genital bölgemden göbek deliğine kadar şiş kıyafetlerden belli olmıyor tabi ama rahim daha yukarı da değil senin zamanlarında daha hissederim sanırım. İşyerinde herkes genişlemeye başlamışsın ama yakışmış diyorlar kilo almadım pek aslında ama

Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah kuzular. Cm ini söylüyor mu doktorun, önce 1.4”5 cm idi sonra küçülüp 3 mm indi dah sonraki konteoldw kanama alanı duruyor dedi ama cm sini smylemedi.

Önümüzdeki hafta başka bir dr gözükeceğin. Progestan işe yaramıyor gibime geliyor artık
Önce 2x2 cm di sonra 5x5 cm oldu sonra 6.6x4 cm en son Diyarbakır da ölçtü doktorum 4.5x3 cm di dün doktor ölçmedi eni küçülmüştü görüdüğüm boyu aynı gibiydi şimdi bir hafta sonra tüp doktoruma gidicem o detaylı ölçüyor bakalım

Herkese merhaba,

Ben hamileligimin 14. haftasindayim ve ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu grubu takip ediyorum. Daha once, eylul ayinda bir dusuk yaptigim icin cesaret edip de gruba daha once katilamamistim. Simdi biraz daha hamileligime guvenim geldi ve yazmak istedim. Etrafimda su anda hamile olan kimse yok ve de daha once baska birinin hamilelegini de cok yakinda gozlemleyemedim, o yuzden sizin deneyimlerinizi kendime referans aliyorum.

Herkesin birbirinin sorularina cevap vermesi, guzel sozler soylemesi, zor zamanlar gecirenlere herkesin destek olmasi benim gercekten cok hosuma gitti. Internette genelde insanlar bir noktada kapisiyorlar. Bu grubun cok guzel bir grup oldugunu dusunuyorum. O yuzden ben de bu gruba katilmak ve herkese bir selam vermek ve istedim. Umarim hep beraber saglikli, mutlu bebisleri buyuturuz.
hoşgeldin canım

32 yaşım dolacak canım bu sene. Doktorumun önerisiyle yaptırdım,en güçlü sonuç veren testin bu olduğunu,maddi anlamda sarsmayacaksa yaptırmamızın iyi olacağını söyledi. Sadece kan veriyorsun büyük bir tüp :) testin yapılışı bu. Birde aile geçmişiyle ilgili bilgiler falan alıyorlar.
canım maliyeti ne ki bu testin

KIZÇELER LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN BİR ARKADAŞ VARDI SIK SIK DA YAZIYOR AMA BEN ONUN BİLGİLERİNİ YAZDIĞI POSTU BULAMADIM KİMDİ O KİMDİ =)
o benim canım

Herkese merhaba,

Ben hamileligimin 14. haftasindayim ve ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu grubu takip ediyorum. Daha once, eylul ayinda bir dusuk yaptigim icin cesaret edip de gruba daha once katilamamistim. Simdi biraz daha hamileligime guvenim geldi ve yazmak istedim. Etrafimda su anda hamile olan kimse yok ve de daha once baska birinin hamilelegini de cok yakinda gozlemleyemedim, o yuzden sizin deneyimlerinizi kendime referans aliyorum.

Herkesin birbirinin sorularina cevap vermesi, guzel sozler soylemesi, zor zamanlar gecirenlere herkesin destek olmasi benim gercekten cok hosuma gitti. Internette genelde insanlar bir noktada kapisiyorlar. Bu grubun cok guzel bir grup oldugunu dusunuyorum. O yuzden ben de bu gruba katilmak ve herkese bir selam vermek ve istedim. Umarim hep beraber saglikli, mutlu bebisleri buyuturuz.
Hoşgeldin canım seni de ekledim listeye :)

günaydın :) ben de hamile pantolonu aldım h&m den 2 tane pazartesi günü. cumartesi istanbula, pazartesi de oradan belgrada gidiyorum. belgrad aşırı soğuk şuan. pantolon içine tayt vs giymek gerekecek muhtemelen. normal pantolonlarımın göbekleri zaten kilo almamama rağmen kapanmıyordu artık nedense. saç tokasıyla tutturup üstüne uzun birşeyler giyerek idare ediyordum ama şimdi içine ekstra birşeyle giyince hiç olmaz artık diye gidip hamile pantolonu aldım. çok rahatlar. bir de ben bilerek biraz büyük aldım uzun süre giyebilmek adın :)

Bizim burda h&m yok :KK43: ama güzel şeyler olduğunu duydum orada. Dikkat et üşütme canım hava değişikliği falan özellikle uçakta klima yüzünden üşütme. Bende büyük aldım normalde small giyiyorum ama birini large diğerini xlarge aldım :KK70:
Kızlar kaymıyormu poponuzdan yaaa bende h&m den aldım bi de lc den ama popomdan kayıyor sürekli bi çekme modundayım, sinir oluyorum böyle olunca da

Önce 2x2 cm di sonra 5x5 cm oldu sonra 6.6x4 cm en son Diyarbakır da ölçtü doktorum 4.5x3 cm di dün doktor ölçmedi eni küçülmüştü görüdüğüm boyu aynı gibiydi şimdi bir hafta sonra tüp doktoruma gidicem o detaylı ölçüyor bakalım
Allah şifa versin kanama hemen dursun bebeişlerimizi de sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah.

Kanama alanın bayapı büyük üş, demek onun için farklı tedavi uygulanıyor. Geçecek inşallah bu stresli günler.

Back