2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy sabah okuyorum akşam okuyorum. Yok yetişemiyorum hızınıza. Kızlar ben hamile oldugumu cevreye söylemeye başladım. Birazda mecburen sizce erken mi daha?
Bilemedim ama ben hala anneme bile söylemedim..bu sefer eşimi de çok tembihledim 16-18 olmadan kimselere bişey demicez dedim benim kadar sabırlı olmak zorunda değilsin ama ilkinde duyan abuk sabuk insanların sonrasındaki sıkıntılarını çok çektim ondan bu azmim!

Bende iş yerindekilere kalbini duyunca söylemiştim. Geçen işten arkadaş geldi vicdanım rahat değil sana bişi söylemem lazım dedi bende şaşırdım ne dicekse die. Hamileyim dedi çok sevindiğimi söyledim. Sonra kaç haftalık dedim. Utanıyorum söylemeye ama dedi benden iki hafta önde. Yani ben ona dediğimde o zaten hamileymiş ama işte anladım ki herkese değer verip söylemeyin

Benim de nerdeyse bütün çevrem duydu halbuki böyle olsun istememiştik öğrencilerim bile instagramımdan takip ettiğim bebek sayfalarını görmüşler anlamışlar hamile olduğumu şok geçirdim resmen yüca rabbim inşallah kimseye tek tek açıklama yapmak zorunda bırakmaz ve sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza

Amiin canım!

Aaaa senin nubda kızdı dimi bak tutmadı mı yani ne zmn gitçen bi daha
epidural sezeryan 6000 genel anestezi 5000 tl
Yani farklı değilmiş çok ama bana uzak geldi bilmiyorum ya bi gitsem aslında içimde kalmamış olur ama bilemiyorum Türkiye’deki dr umda çok ilgileniyor falan ona da ihanet etmek istemiyorum ama hastane odalar falan aklımı karıştırıyor
Ayy sabah okuyorum akşam okuyorum. Yok yetişemiyorum hızınıza. Kızlar ben hamile oldugumu cevreye söylemeye başladım. Birazda mecburen sizce erken mi daha?
Çift çizgi görüldüğü anda cümle alem duydu ben hayattta tutamam içimde imkan yok her konuştuğuma söyledim göremediklerine whatsqpptan yazdım

Nubu da kız kendi de kız ultrasonda :) 2-3 hafta sonra gitcem daha randevu almadım

Tecrübeli anneler önceki hamileliklerinizde diş problemi yaşadınız mı hiç kaplama bi dişim vardı içinde küçük bi de vida var ve şu an düştü bu dişim daha önce de düşmüştü ama yapıştırmışlardı tekrar şimdi vidayla birlikte düştü Napsam ki ya bi bu eksikti

Geçmiş olsun canım. Daha 5 haftalıkken antibiyotik kullanmak ve iğnesiz dolgu yaptırmak zorunda kalmıştım. Çok zormuş hamilelikte diş problemleri

Doktora göster bence ihmal etme, belki daha kötü olmadan yapabileceği bir şey vardır.

Senin nasıl gidio canım yolunda mı herşey?
Şimdilik yolunda şükür bugün kontrole gittim yine haftada iki gidiyorum :) bebek iyi ilk kez hareket ettiğini gördüm canım benim kanama alanı duruyor öyle ölçmedi ama sanki biraz incelmiş gibi geldi bana zaten bir haftadır kahve akıntılar devam ediyor umarım gidiyordur artık şu kanama alanı 15 gün sonra tekrar Çağırdı ama ben beklemem tabii o kadar :)

Geçmiş olsun Ben de kendi doktoruma bi sorayım ona göre artık bi şeyler yaptırmak zorundayım. İğnede mi yapmıyorlar ya bi de ön dişlerimden sayılır boş da kalamaz çok kötü oldu

Ben de nifty yaptıracağım. Doktorum genoksu yönlendirecek, daha irtibata geçmediler ama bizimle. Sen nereye yaptırıyorsun cnm?
Genoks bizim de. Tüp gönderecekler burda kan verip geri göndericem. Ama tam karar vermedik henüz. Kararsız kaldık acaba önce ikili mi yaptırsak diye ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…