- 15 Ağustos 2017
- 393
- 437
- 23
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.141
Bir de ip mi yumak mı sorusuna cevap var. Eskiden macirler boyle anlıyormuş... ip cevabı geliyorsa erkek, yumaksa kızmış :)Bebeğinin tahmini cinsiyetini öğrenenler şu toteme bakabilir mi :)
Kullandığım gebelik takibi programında cıktı böyle birsey de bakalim tutacak mi?
Benim bu toteme göre kız olacak. Tutarsa yazacağım cinsiyet belli olduğunda :)
Yarın ikili testimiz var. Umarım hersey yolundadir.
Ben de onda yaptirmistim gecen yaz tutmadi ne yazikki. Ama simdi kendiligimden hamile kaldimEvet canım Şahin beyde yaptırdım ve 4. denememde ama onda ilk denememizde oldu çok şükür.
Ben de biraktim folik asit almayi. icinde iyot ve balik yagi da olan multivitamin bir de kalsiyum magnezyum çinko d vitamini iceren bir ilaç verdiKızlar bugün 11+6'yim. Ikili test icin gittim cok şükür bebegimi de gördüm. Renkli ultrasona gönderdi persembe bakilacak. Kan da istemedi renkli ultrasondan cikacak olan ense saydamligi kalinligi sonrasi mi isteyecek acaba?
Bir de folik asiti 13./14. Haftada bitiriyoruz artık dedi. Ve devit_3 d3 vitamini başlıyoruz dedi. Sizde vitamin damla vs baslayananiz oldu mu?
Hadi hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin senin kız kaç yaşında brmimnkız 8, oğlum 7Benim kızımda erkek istiyorum ama bu da bence kız diyordu haklı çıktı büyük ihtimal kızımızmolacak
Ben 5aylık gibiyim abrtısız içime de çekemiyorumHerkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Seninkilerin yaşlar kaç İstanbul da mısın? Hadi hayırlısı bende cuma gideceğim kontrole bakalım nub belirginleşmiş olur sanırım anlarım belkiBizde de aynı dava 3.bebek kime gelecek oğlum kız olsa oynamam, kızım da erkek olursa çok yaramaz olur diyor bakalım bu hafta gidecem kontrole
Kız iç çamaşırın normalde nereye kadar kiBende de biraz var ama kalın kıyafet trikolar giydiğim için kıyafetle henüz belli olmuyor. Çıplakken pijama varken belli oluyor bir de iç çamaşırlarım daha aşağıda kalıyor artık öyle anlıyorum ama daha yeni yani 4-5 gündür öyle tam olarak hani öyle çok da değil. Kişiden kişiye değişen bir durum seninde 3. aydan sonra birden çıkar büyür bebek büyüdükçe
Hadi bakalım sende net tutmuş41 çıktı ve bugün doktor erkek dedi pipiyi gösterdi canım demekki bende de tuttu :)
Cinsiyet konusunda mı güvenmiyormuş? Başka bi doktorada görün bi seferlik ne olacak kiKızlar kuzenim gittiğim hastaneye güvenmediğini dile getirdi kafam karıştı doktor erkek dedi penisi dedi gösterdi harta usg si de bu yanılma olurmu ben yinede ilk oğlumdaki gbii detaylıya kadar beklerim ama gittiğimde devlet hastanesi gibi bi hastane bilemedim doktora hiç sormadan ben kendi söyledi hatta kız bekliyordum diye defalarca emin misiniz dedim bak penisi burda dedi
HAyırlısı olsun artıkBenim annemin erkek sıkıntısı yok 2 oğluşu var ilk çocuğu oğlan ama ısrarla senin bebeğin erkek diyo ve tüm ailemde erkek daha çok ama anlamadım hissettiklerini mi söylüyolar istediklerinimi eşimin ailesindede kayınvalidemin büyük oğlunun 3 oğlu var kızı yok benim bebeğede erkek diyo hepsi anlamadım bn bu işten bişey bir ben kız hissediyorum sanırım ama bende istediğim için mi hissettiğim için mi bilmiyorumneysr az kaldı 14 haftama
İnşallah bu olmasa da allah sana bi kız verir canım 3ü düşünüyorsan tabi :)aynen belki bu kadar kız istememin sebebi yaşadıklarımdır.annemin üç kızı oldu bi oğlu .oğlanı hep el üstünde tuttu bize kızdığı zaman iyi biri olsam üç kızım olmazdı derdi.kaynanam 41 kere söyledi senin kızın olmaz ve herşeyde böyle kesin konuşur ve pskolojik olarak insanı etkiler.10+5 im valla sırf millete ne oldu çok biliyordunuz demek istiyorm gıcığına yapar gibi yapıyorlar çünkü Allah kalbimizdekini versin sağlıklı ve hayırlıysa en iyisini o bilir hani 1 oğlum var en fazla 2 oğlum olacak ama kız bukadar istediğimi bildikleri halde her yazan her gören erkek olacak diyor tövbe haşa nasıl bu kadar eminsiniz diye tepki veriyorm
Teoriye göre baya erkek:) yaz öğreninceBenim 19, erkek o zamanE hayırlısı olsun. Benim bütün sülalem kız istiyor, Trakyalıyız, kız çocukları değerli olur bizde, babam kafayı yemek üzere kız olsun diye. İnşallah 9unda öğrenicez bakalım. Ama bu teoriye göre erkek
Adı ne canım vitamininin benimkide Omega3 lü folik asitte içeriyor iMom adıBen de biraktim folik asit almayi. icinde iyot ve balik yagi da olan multivitamin bir de kalsiyum magnezyum çinko d vitamini iceren bir ilaç verdi
Çok teşekkür ederim canım ne yaptıysam geçmedi 1 hafta Dr bunlarında deniycemcok sagolÇok geçmiş olsun. Ben 2 aydır hastayım. Çareyi elma sirkesinde buldum. Sabah akşam ya da boğazım acıdıkça 3 çorba kaşığı kadar elmas sirkesini yarim bardak su ve 1 çay kaşığı tuzla gargara yapıyorum. Düzenli yaparsan mikropların üremesini engelliyor. Tavsiye ederim.acil şifalar.
Hamileliğin başından doğuma kadar başına gelebilecek herseyi detaylı anlatıyor canım.Diğer kitapları da aldım bi baktım ama kenara attım bu hep başucumda.Bende birkac kitap aldim ama mayo klinik haric onun neye gore iyi oldugunu soyleyebilir misiniz cunku bitince tekrar alicam
Benim aldigim kitaplarda soyle
Doc dr Saniye Bencik Kangal _Korkma iyi bir annesin
D.cuceloglu_gelistiren anne baba
Thomas gordon _etkili anne baba egitimi
Hal edward runkel bagirmayan anne baba olmak
regenesis max ve osteocareAdı ne canım vitamininin benimkide Omega3 lü folik asitte içeriyor iMom adı
Ay sorma sanki ona kiloyu sen ver dedik hayret bişe o kadar hamile arkadaşım oldu deli kilo alanlar oldu karnını sevip depigle bakalım çocuğum derdim ben...Boşver kimin ne dediğini ben de hem uzun hem kiloluyum maalesefben de evlendikten sonra 20 kilo aldım sonra daha 10 u gitmişti ki hamile kaldım ben de 100 ü bulabilirim ama olsun millete ne bebişlerimiz sağlıklı gelsin de kilolar verilir
Al işte kimene 1155 kilo olsam kimene zararıda yararıda bana ait kimene dimi?hiiiiçççç kafana takma canım. ben de 46 kilo evlendim. 1 buçuk yılda 16 kg aldım. sonra da hamile kaldım. obez değilim ama baya balık etliyim artık. kendi babam bile sürekli ne kadar kilo aldığımdan bahsedip duruyor. geçen gün bir arkadaşımın kocası yemekten sonra dondurma yedim diye 100 kg doğurursun artık sen dedi. doğururum nolcak dedim güldüm geçtim. kimin ne dediği umrunda olmasın. sadece kendi bedenini ve doktorunu dinle. gerisi boş.
Zaten kanama alanım vardı ona üzülüyodum üzerine bu patavatsızlarla uğraşıyorum ya bide sıkıntılı bi dönemdeyim onu biliyo yani...Öncelikle o arkadaşını hayatından çıkar o ne biçim arkadaşmış hamile insana söylenirmi öyle. İkincisi bende kilolu hamile kaldım kaç kilo alacağımı bilmiyorum ama inan hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsunda kilo verilir o zaman gelsin yine burdan destek oluruz birbirimize inşallah. Unutma sen ne hissedersen bebeğinde hissediyor o yüzden kilo için kendini de minik meleğini de üzme
Aynen canım ben zaten tatlı yiyemiyorum şuan içim kalkıyo resmen...ama insanlar değişikler..yaa Rabbim nasiq etti şükür hamile kalmayı tamamına erdirsin inşallah..ikinciye nasıl hamile kaldın canım tedaviyle mi geneCanım bence hiç takma kafana. Insanlar anlayissiz. Bende çikolata kisti tedavisi menopoz tedavisi falan görüp ilk bebeğime öyle hamile kalmış ve çok kilo almistim. Çok şükür Rabbim nasip etti. Sana da nasip etmis sukur. Şimdi de kiloluyum. Sadece et, süt urunleri, yumurta ve meyve yiyorum. Tatlıya mümkünse yaklasmamaya çalısiyorum. O zaman az kilo alıp hem de bebisimizi beslemiş oluruz.
Kızım 5 yaşındaHadi hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin senin kız kaç yaşında brmimnkız 8, oğlum 7
Ben 5aylık gibiyim abrtısız içime de çekemiyorum
Seninkilerin yaşlar kaç İstanbul da mısın? Hadi hayırlısı bende cuma gideceğim kontrole bakalım nub belirginleşmiş olur sanırım anlarım belkicuma gittiğimde kız nubuna benzettim ama internette 11-12 haftada kız erkek nubu ayrılmaya başlar diyordu. Rüyamda ben annem ve Anaannem erkek gördük
Kız iç çamaşırın normalde nereye kadar kibeline mi çekiyon
Hadi bakalım sende net tutmuş
Cinsiyet konusunda mı güvenmiyormuş? Başka bi doktorada görün bi seferlik ne olacak ki
HAyırlısı olsun artık
Ben 2 haftadır günde 10 damla kullanıyorum devit 3.Kızlar bugün 11+6'yim. Ikili test icin gittim cok şükür bebegimi de gördüm. Renkli ultrasona gönderdi persembe bakilacak. Kan da istemedi renkli ultrasondan cikacak olan ense saydamligi kalinligi sonrasi mi isteyecek acaba?
Bir de folik asiti 13./14. Haftada bitiriyoruz artık dedi. Ve devit_3 d3 vitamini başlıyoruz dedi. Sizde vitamin damla vs baslayananiz oldu mu?
Kızlar günaydın. İkili test yaptırmayacak olan var mı ?
Allah göstermesin ama bir sıkıntı da çıksa aldırmayı düşünmüyorum. Bu sebeple sizce yaptırmam mantıklı olur mu?
regenesis max ve osteocare
Bilmiyorum canım ben oraya pek güvenemiyorum yani hayırlısı dedi kendisi oraya bir kere gitti o da keseyi görmek için kendi doktoruna zor randevu aldığı için oraya gitmişti burası da vakıf üniversitesi yani ben de cinsiyet için gitmiştim kendi doktoruma gidicem zaten ama ap açık gördüm pipi nub da ortada sanırım doktor haklı bilemedim..sağlıklı olsunda artık:)Hadi hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin senin kız kaç yaşında brmimnkız 8, oğlum 7
Ben 5aylık gibiyim abrtısız içime de çekemiyorum
Seninkilerin yaşlar kaç İstanbul da mısın? Hadi hayırlısı bende cuma gideceğim kontrole bakalım nub belirginleşmiş olur sanırım anlarım belkicuma gittiğimde kız nubuna benzettim ama internette 11-12 haftada kız erkek nubu ayrılmaya başlar diyordu. Rüyamda ben annem ve Anaannem erkek gördük
Kız iç çamaşırın normalde nereye kadar kibeline mi çekiyon
Hadi bakalım sende net tutmuş
Cinsiyet konusunda mı güvenmiyormuş? Başka bi doktorada görün bi seferlik ne olacak ki
HAyırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?