2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bir de ip mi yumak mı sorusuna cevap var. Eskiden macirler boyle anlıyormuş... ip cevabı geliyorsa erkek, yumaksa kızmış :)

Kızlar bugün 11+6'yim. Ikili test icin gittim cok şükür bebegimi de gördüm. Renkli ultrasona gönderdi persembe bakilacak. Kan da istemedi renkli ultrasondan cikacak olan ense saydamligi kalinligi sonrasi mi isteyecek acaba?

Bir de folik asiti 13./14. Haftada bitiriyoruz artık dedi. Ve devit_3 d3 vitamini başlıyoruz dedi. Sizde vitamin damla vs baslayananiz oldu mu?

Cinsiyet öğrenen annişler gözünüz aydın
Siz öğrendikçe ben de sabırsızlanmaya başladım halbuki 16 da öğrencem diye kendimi hazırlamıştım ama pazartesi ikili testte öğrenirsemmi acep diye böyleee bi şeettim heycan yaptım yani

Bu arada bebeği nası sağınızda yada solunuzda hissediyorsunuz ki bebek ortada, rahim sağda solda olmaz ortada olur. Sağda solda yumurtalık olur döllenip ortaya rahme yerleşir

Ben de biraktim folik asit almayi. icinde iyot ve balik yagi da olan multivitamin bir de kalsiyum magnezyum çinko d vitamini iceren bir ilaç verdi

Benim kızımda erkek istiyorum ama bu da bence kız diyordu haklı çıktı büyük ihtimal kızımızmolacak
Hadi hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin senin kız kaç yaşında brmimnkız 8, oğlum 7
Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Ben 5aylık gibiyim abrtısız içime de çekemiyorum
Bizde de aynı dava 3.bebek kime gelecek oğlum kız olsa oynamam, kızım da erkek olursa çok yaramaz olur diyor bakalım bu hafta gidecem kontrole
Seninkilerin yaşlar kaç İstanbul da mısın? Hadi hayırlısı bende cuma gideceğim kontrole bakalım nub belirginleşmiş olur sanırım anlarım belki cuma gittiğimde kız nubuna benzettim ama internette 11-12 haftada kız erkek nubu ayrılmaya başlar diyordu. Rüyamda ben annem ve Anaannem erkek gördük
Kız iç çamaşırın normalde nereye kadar ki beline mi çekiyon
41 çıktı ve bugün doktor erkek dedi pipiyi gösterdi canım demekki bende de tuttu :)
Hadi bakalım sende net tutmuş
Cinsiyet konusunda mı güvenmiyormuş? Başka bi doktorada görün bi seferlik ne olacak ki
HAyırlısı olsun artık

İnşallah bu olmasa da allah sana bi kız verir canım 3ü düşünüyorsan tabi :)
Teoriye göre baya erkek:) yaz öğrenince

Çok teşekkür ederim canım ne yaptıysam geçmedi 1 hafta Dr bunlarında deniycemcok sagol

Hamileliğin başından doğuma kadar başına gelebilecek herseyi detaylı anlatıyor canım.Diğer kitapları da aldım bi baktım ama kenara attım bu hep başucumda.
Hatta bunu beğenince bebeğinizin ilk yılı diye bi kitabı var mayo kliniğin onuda aldim.

Ay sorma sanki ona kiloyu sen ver dedik hayret bişe o kadar hamile arkadaşım oldu deli kilo alanlar oldu karnını sevip depigle bakalım çocuğum derdim ben...
Al işte kimene 1155 kilo olsam kimene zararıda yararıda bana ait kimene dimi?
Zaten kanama alanım vardı ona üzülüyodum üzerine bu patavatsızlarla uğraşıyorum ya bide sıkıntılı bi dönemdeyim onu biliyo yani...
Aynen canım ben zaten tatlı yiyemiyorum şuan içim kalkıyo resmen...ama insanlar değişikler..yaa Rabbim nasiq etti şükür hamile kalmayı tamamına erdirsin inşallah..ikinciye nasıl hamile kaldın canım tedaviyle mi gene

kızlar benim de gazdan karnım şişiyor ama iniyor hiçbir belirti yok erken herhalde

Kızım 5 yaşında

Ben 2 haftadır günde 10 damla kullanıyorum devit 3.

Kızlar günaydın. İkili test yaptırmayacak olan var mı ?
Allah göstermesin ama bir sıkıntı da çıksa aldırmayı düşünmüyorum. Bu sebeple sizce yaptırmam mantıklı olur mu?

Tek değilsin bende sendenim aldırmayacağıma göre hamileliğimi zehir etmeye gerek yok neyi uygun gördüyse Rabbim baş tacı

Cinsiyet benimde acayip merakımı uyandırıyor. Tabıkı sağlık önce dıyorum ama insan gerçekten ikincide olmayanı çok istiyormuş. 7 yaşında bir oğlum var. Çevremdede herkes kız gelıyor dıyor. Artık oğlum olduğu içinmi bilemiyorum. Benı ıyıce motıve edıyorlar ama. Sadece bir tanecik arkadaşım buda oğlan dıyor. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versin, sonrada gönülümüzdekini versın inşallah.

Bilmiyorum canım ben oraya pek güvenemiyorum yani hayırlısı dedi kendisi oraya bir kere gitti o da keseyi görmek için kendi doktoruna zor randevu aldığı için oraya gitmişti burası da vakıf üniversitesi yani ben de cinsiyet için gitmiştim kendi doktoruma gidicem zaten ama ap açık gördüm pipi nub da ortada sanırım doktor haklı bilemedim..sağlıklı olsunda artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…