2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim trakyanin neresindensin? Ben de tekirdagliyim. Bizim sulalede tam tersi hep erkek cocuklari degerlidir.

Emine özdemirden memnunum çok ilgili anlayışlı mi doktor tecrübeli. Cihanda simdi hiç sıra beklemiyorum çok rahat hastane odasını da beğendim kuzenim yeni doğum yaptı refakatçi ye bile hasta yatağından var odada birde koltuk var gene yatak olan yani iki kişi çok rahat kalabilir rafakatci olarak diğeri öyle değildi konakta sıra olayından bıraktım konağı bende tavsiye ederim bak cihan hastanesi emine hanımı bir dene istersen

İlkse bosver ne çıkarsa bahtına sağlıkla kucağına gelsinde erkek annesi olmak çok başka ikincide insan illaki zıttını istiyo ikisini de tatmak için ama olan hayırlı evlat olsunlar yeter
İkisinin de duygusu bambaşka güzeldir eminim evet insan ikisinidr tatmak istiyo rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

bakalım ikinci kontrolümde karar veririm doktor rahat biri hemde evime çok yakın da hastanesini pek beğenmiyorm aklımda bulunsun emine özdemir muayene ücreti ne kadar acaba

Bursa acibademde sahin hocaya mi tüp bebek yaptirmistin?

Yani canım kesin bi teori değil ben de kız istiyordum bi yandan ama başta sağlık tabi biz de karadenizliyiz:)

Muayene 80 olması lazım canım doğumda 2100 dü galiba

Evet bu da tutabiliyor çocuklar melek hissedebiliyorlar. Ben kuzenimin kızına sordum kız olsun dedi :) bakalim hayirlisi

Selam kızlarr. Uzun zaman sonra bugün tartıldım fazla bulantım ve kusmam olmadığı halde 2 kilo vermişim ama dışardan bakınca da kilo almış gibi duruyorum. Tuhaf geldi. İnşallah bebeğim sağlıklı gelişiyordur. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler yemeye sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Bir sonraki kontrolümüz 9 martta ve iyice sabırsızlanmaya başladım zaman geçmek bilmiyor. Çok merak ediyorum bebeğimi :)

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Cnm bende 10+4 um ama benim de hic karnim yok. Bence 15. Haftadan sonra yavas yavas baslar

selam herkese
benim baya bi karnım çıktı
kızımda da erken çıkmıştı ama bu gebeliğimde çok daaha erken çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…