• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim 19, erkek o zaman :KK70: E hayırlısı olsun. Benim bütün sülalem kız istiyor, Trakyalıyız, kız çocukları değerli olur bizde, babam kafayı yemek üzere kız olsun diye. İnşallah 9unda öğrenicez bakalım. Ama bu teoriye göre erkek :KK70:
Canim trakyanin neresindensin? Ben de tekirdagliyim. Bizim sulalede tam tersi hep erkek cocuklari degerlidir.

ay emine özdemir kaynanamın adı soyadı :) ben körfezdeyim bir defa gittim hastaneye zaten beş haftalıktım ismail yılmaza marmara hastanesinde. ilkini bende konakta oldum kazım gündoğdu da hastaneye her gidişimizde kavga ederek çıkıyorduk eşimle dört saat sıramı olur diyordu özelde. marmarada devlet hastanesi gibi ismail yılmaz medikalde çalışıyordu aynı zamanda hani kontrolü marmarada olurum doğumu medikalde yaparım diyordm ama adam medikalden ayrılmış.tam karar vermedim daha gerçi çok doktora da gitmeyi düşünmüyorm bi aksilik çıkmazsa .ilkinde 15 günde bir gidiyorduk 2 dk bak tonla para öde gereksiz geliyor şimdi ilk heyecanla gittm daha tecrübeliyim artık :)

Emine özdemirden memnunum çok ilgili anlayışlı mi doktor tecrübeli. Cihanda simdi hiç sıra beklemiyorum çok rahat hastane odasını da beğendim kuzenim yeni doğum yaptı refakatçi ye bile hasta yatağından var odada birde koltuk var gene yatak olan yani iki kişi çok rahat kalabilir rafakatci olarak diğeri öyle değildi konakta sıra olayından bıraktım konağı bende tavsiye ederim bak cihan hastanesi emine hanımı bir dene istersen

İlkse bosver ne çıkarsa bahtına sağlıkla kucağına gelsinde erkek annesi olmak çok başka ikincide insan illaki zıttını istiyo ikisini de tatmak için ama olan hayırlı evlat olsunlar yeter
İkisinin de duygusu bambaşka güzeldir eminim evet insan ikisinidr tatmak istiyo rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

bakalım ikinci kontrolümde karar veririm doktor rahat biri hemde evime çok yakın da hastanesini pek beğenmiyorm aklımda bulunsun emine özdemir muayene ücreti ne kadar acaba

Ya canım ben düşünmüyordum nıfty testi aslında ama eşime de deyince ona da mantıklı geldi daha doğru ve kesin sonuç diye Bursa'da 1.500 tl ye indirdiler demiştin ben Eskişehir Acıbademde yaptırmak istiyorum Şahin hocanın hastasıyım tüp bebek desem yaparlar mı acaba siz nasıl düşürdünüz fiyatı?
Bursa acibademde sahin hocaya mi tüp bebek yaptirmistin?

Benim 19, erkek o zaman :KK70: E hayırlısı olsun. Benim bütün sülalem kız istiyor, Trakyalıyız, kız çocukları değerli olur bizde, babam kafayı yemek üzere kız olsun diye. İnşallah 9unda öğrenicez bakalım. Ama bu teoriye göre erkek :KK70:
Yani canım kesin bi teori değil ben de kız istiyordum bi yandan ama başta sağlık tabi biz de karadenizliyiz:)

ay emine özdemir kaynanamın adı soyadı :) ben körfezdeyim bir defa gittim hastaneye zaten beş haftalıktım ismail yılmaza marmara hastanesinde. ilkini bende konakta oldum kazım gündoğdu da hastaneye her gidişimizde kavga ederek çıkıyorduk eşimle dört saat sıramı olur diyordu özelde. marmarada devlet hastanesi gibi ismail yılmaz medikalde çalışıyordu aynı zamanda hani kontrolü marmarada olurum doğumu medikalde yaparım diyordm ama adam medikalden ayrılmış.tam karar vermedim daha gerçi çok doktora da gitmeyi düşünmüyorm bi aksilik çıkmazsa .ilkinde 15 günde bir gidiyorduk 2 dk bak tonla para öde gereksiz geliyor şimdi ilk heyecanla gittm daha tecrübeliyim artık :)

Muayene 80 olması lazım canım doğumda 2100 dü galiba

Gunaydın kızlar harıka bir rüyadan uyandım kalkar kalmaz dua etmeye basladım rabbıme... sezeryana gırmıs dogum yapmıstım yanıma bebek koydular allahım nasıl tatlı yusyuvarlak surat ablasına benzıyordu :KK37: druma soruyorum sankı kız demi die drumda kız kız diyor emzirmeye calisiyorum falan yaa cok guzeldı:rolleyes: allahım hepımıze guzel yazılar yazsın kızlar guzel gunler gorelım ıns kayıp bebeklerden sonra rüyası bile güzel geliyor bu duyguların :KK36: bu benım gordugum ıkıncı kız ruyası bırtanede kocam gormustu... bıde kısa bısey anlatayım kızlar hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde bı cocuga sorun cınsıyet dıe duymuştum yanı soyle kızıma hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun anneme gıderken yolda tanımadıgım bı cocuk baktım benle sohbet edıyor bakkala gıdıyorum bende annem para verdı cıkolata alcam falan dedı tanımıyorım ama neyse ona sordum benım kızımmı oglummu olcak dıe cocuk kızın olcak dedi kostu gıttı ve tuttu... bundada aksam arkadaslardaydık bı oglu var ıkıbucuk yasında aldım kucagıma kulagına fısıldadım sence kızmı erkekmı dıe baktı suratıma kız dedı fırladı gıttı oda ben ınanıyorum kızlar sorun ama kardeşlere deıl karrdesler kendı cınsını ıstedıgı ıcın onu söyler yabancı bı cocuga yada bırıne ıste anladınız sız onu:KK70:
Evet bu da tutabiliyor çocuklar melek hissedebiliyorlar. Ben kuzenimin kızına sordum kız olsun dedi :) bakalim hayirlisi

Selam kızlarr. Uzun zaman sonra bugün tartıldım fazla bulantım ve kusmam olmadığı halde 2 kilo vermişim ama dışardan bakınca da kilo almış gibi duruyorum. Tuhaf geldi. İnşallah bebeğim sağlıklı gelişiyordur. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler yemeye sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Bir sonraki kontrolümüz 9 martta ve iyice sabırsızlanmaya başladım zaman geçmek bilmiyor. Çok merak ediyorum bebeğimi :)

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Cnm bende 10+4 um ama benim de hic karnim yok. Bence 15. Haftadan sonra yavas yavas baslar

selam herkese
benim baya bi karnım çıktı
kızımda da erken çıkmıştı ama bu gebeliğimde çok daaha erken çıktı

Back