- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.121
NOrmalde özele gidiyorum cumartesi hatta kontrolüm vardı ama ikili taramayı devlette yaptırdım.devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NOrmalde özele gidiyorum cumartesi hatta kontrolüm vardı ama ikili taramayı devlette yaptırdım.devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba
Canim trakyanin neresindensin? Ben de tekirdagliyim. Bizim sulalede tam tersi hep erkek cocuklari degerlidir.Benim 19, erkek o zamanE hayırlısı olsun. Benim bütün sülalem kız istiyor, Trakyalıyız, kız çocukları değerli olur bizde, babam kafayı yemek üzere kız olsun diye. İnşallah 9unda öğrenicez bakalım. Ama bu teoriye göre erkek
![]()
ay emine özdemir kaynanamın adı soyadı :) ben körfezdeyim bir defa gittim hastaneye zaten beş haftalıktım ismail yılmaza marmara hastanesinde. ilkini bende konakta oldum kazım gündoğdu da hastaneye her gidişimizde kavga ederek çıkıyorduk eşimle dört saat sıramı olur diyordu özelde. marmarada devlet hastanesi gibi ismail yılmaz medikalde çalışıyordu aynı zamanda hani kontrolü marmarada olurum doğumu medikalde yaparım diyordm ama adam medikalden ayrılmış.tam karar vermedim daha gerçi çok doktora da gitmeyi düşünmüyorm bi aksilik çıkmazsa .ilkinde 15 günde bir gidiyorduk 2 dk bak tonla para öde gereksiz geliyor şimdi ilk heyecanla gittm daha tecrübeliyim artık :)
İkisinin de duygusu bambaşka güzeldir eminim evet insan ikisinidr tatmak istiyo rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeİlkse bosver ne çıkarsa bahtına sağlıkla kucağına gelsinde erkek annesi olmak çok başka ikincide insan illaki zıttını istiyo ikisini de tatmak için ama olan hayırlı evlat olsunlar yeter
Karından bakılıyor bana 1 haftada çıkıyor demişlerdi ama kan almadaki bey Çarşamba sonucunuz çıkar dedi.peki normal karından mı bakılıyor alttan mı muayene ediliyor ultrasonda bu arada sonuç ortalama kaç günde belli oldu
Edirneliyim canım. Babaanne tarafım Bulgar. Bizim ailede de çevremde de kız çocuğa daha çok değer verilir.Canim trakyanin neresindensin? Ben de tekirdagliyim. Bizim sulalede tam tersi hep erkek cocuklari degerlidir.
Bursa acibademde sahin hocaya mi tüp bebek yaptirmistin?Ya canım ben düşünmüyordum nıfty testi aslında ama eşime de deyince ona da mantıklı geldi daha doğru ve kesin sonuç diye Bursa'da 1.500 tl ye indirdiler demiştin ben Eskişehir Acıbademde yaptırmak istiyorum Şahin hocanın hastasıyım tüp bebek desem yaparlar mı acaba siz nasıl düşürdünüz fiyatı?
Yani canım kesin bi teori değil ben de kız istiyordum bi yandan ama başta sağlık tabi biz de karadenizliyiz:)Benim 19, erkek o zamanE hayırlısı olsun. Benim bütün sülalem kız istiyor, Trakyalıyız, kız çocukları değerli olur bizde, babam kafayı yemek üzere kız olsun diye. İnşallah 9unda öğrenicez bakalım. Ama bu teoriye göre erkek
![]()
Öyle tabii, sağlıklı olsun da.Yani canım kesin bi teori değil ben de kız istiyordum bi yandan ama başta sağlık tabi biz de karadenizliyiz:)
Bursa acibademde sahin hocaya mi tüp bebek yaptirmistin?
ay emine özdemir kaynanamın adı soyadı :) ben körfezdeyim bir defa gittim hastaneye zaten beş haftalıktım ismail yılmaza marmara hastanesinde. ilkini bende konakta oldum kazım gündoğdu da hastaneye her gidişimizde kavga ederek çıkıyorduk eşimle dört saat sıramı olur diyordu özelde. marmarada devlet hastanesi gibi ismail yılmaz medikalde çalışıyordu aynı zamanda hani kontrolü marmarada olurum doğumu medikalde yaparım diyordm ama adam medikalden ayrılmış.tam karar vermedim daha gerçi çok doktora da gitmeyi düşünmüyorm bi aksilik çıkmazsa .ilkinde 15 günde bir gidiyorduk 2 dk bak tonla para öde gereksiz geliyor şimdi ilk heyecanla gittm daha tecrübeliyim artık :)
Çarşamba günü ikili test var. Sonuçları gelince ben de yazayım bakayım tuttu ya da tutmadı diyeCanım ikili testte free beta hcg var 50 altı ise çoğunluk erkek çıkıyormuş iki bebekte de tuttu benm ama tutmayan da var tabi :))
Evet bu da tutabiliyor çocuklar melek hissedebiliyorlar. Ben kuzenimin kızına sordum kız olsun dedi :) bakalim hayirlisiGunaydın kızlar harıka bir rüyadan uyandım kalkar kalmaz dua etmeye basladım rabbıme... sezeryana gırmıs dogum yapmıstım yanıma bebek koydular allahım nasıl tatlı yusyuvarlak surat ablasına benzıyordudruma soruyorum sankı kız demi die drumda kız kız diyor emzirmeye calisiyorum falan yaa cok guzeldı
allahım hepımıze guzel yazılar yazsın kızlar guzel gunler gorelım ıns kayıp bebeklerden sonra rüyası bile güzel geliyor bu duyguların
bu benım gordugum ıkıncı kız ruyası bırtanede kocam gormustu... bıde kısa bısey anlatayım kızlar hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde bı cocuga sorun cınsıyet dıe duymuştum yanı soyle kızıma hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun anneme gıderken yolda tanımadıgım bı cocuk baktım benle sohbet edıyor bakkala gıdıyorum bende annem para verdı cıkolata alcam falan dedı tanımıyorım ama neyse ona sordum benım kızımmı oglummu olcak dıe cocuk kızın olcak dedi kostu gıttı ve tuttu... bundada aksam arkadaslardaydık bı oglu var ıkıbucuk yasında aldım kucagıma kulagına fısıldadım sence kızmı erkekmı dıe baktı suratıma kız dedı fırladı gıttı oda ben ınanıyorum kızlar sorun ama kardeşlere deıl karrdesler kendı cınsını ıstedıgı ıcın onu söyler yabancı bı cocuga yada bırıne ıste anladınız sız onu
![]()
bana cok benzedigini soylerlerPeki oglunuz size ya da eşinize benziyor mu?
Ic karinda buyuyordur. Benim de öyle gobekliyim normalde gobegim büyümedi ayni :)Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Cnm bende 10+4 um ama benim de hic karnim yok. Bence 15. Haftadan sonra yavas yavas baslarHerkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl