• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bikaç gündür girememiştim. Yorumları okudum tek tek bakıyım cinsiyet öğrenen varmış diye hepten heyecan bastı beni bir oğlum var 2. İnşallah önce sağlıklı sonra bir kızım olur inşallah kaynanama çekersem 3 erkek dogururum herhalde :KK61: cuma günü gidiyorum ikili test için hem de cinsiyet öğreniriz inşallah
benimde ilki erkek ve kız çocuklarını çok seviyorm bütün batıl inanışlar hepsi istisnasız erkek gözüktü ve kim görse erkek diyor hani eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsun tabiki de kız çocuğunu da tatmak istiyorm zaten eşim fazla çocuk istemiyor ikinciye bile zor ikna oldu.birde kaynanam ilk doğumumdan itibaren senin kızın olmaz boşuna uğraşma dedi rüya görmüş üç salatalık vermiş benim elime.bunları düşüdükçe herkesin bi bildiği var demek diyorm ama bi yandan da aklım kızdır belki diyor.sağlıklı ve hayırlısı tabiki allah olmayana da versin bazende insanlar çocuk için bu kadar uğraşırken benim düşüncem lüx diye kızıyorm kendime :KK43:(

Kizlar nifty testi icin en uygun fiyati genokstan aldim. Bahceci hastasiyim diye indirdiler bilginiz olsun. Tup gonderiyorlar ve kani en yakin hastanede verip kargo ile gonseriyorsunuz.

Bencede sizin taraf çok sevinir benim annemlerde 4kız 1erkek bizde iki kız kardeşiz annem oğlumda 4.aydan itibaren bilmesine rağmen Doğumdan sonra ebeye hala cinsiyeti soruyordu:KK70:korka korka sonra bezini değiştirdi de rahatladı:))))
Benim annemin erkek sıkıntısı yok 2 oğluşu var ilk çocuğu oğlan ama ısrarla senin bebeğin erkek diyo ve tüm ailemde erkek daha çok ama anlamadım hissettiklerini mi söylüyolar istediklerinimi eşimin ailesindede kayınvalidemin büyük oğlunun 3 oğlu var kızı yok benim bebeğede erkek diyo hepsi anlamadım bn bu işten bişey bir ben kız hissediyorum sanırım ama bende istediğim için mi hissettiğim için mi bilmiyorum :KK49: neysr az kaldı 14 haftama :KK53:

benimde ilki erkek ve kız çocuklarını çok seviyorm bütün batıl inanışlar hepsi istisnasız erkek gözüktü ve kim görse erkek diyor hani eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsun tabiki de kız çocuğunu da tatmak istiyorm zaten eşim fazla çocuk istemiyor ikinciye bile zor ikna oldu.birde kaynanam ilk doğumumdan itibaren senin kızın olmaz boşuna uğraşma dedi rüya görmüş üç salatalık vermiş benim elime.bunları düşüdükçe herkesin bi bildiği var demek diyorm ama bi yandan da aklım kızdır belki diyor.sağlıklı ve hayırlısı tabiki allah olmayana da versin bazende insanlar çocuk için bu kadar uğraşırken benim düşüncem lüx diye kızıyorm kendime :KK43:(
Kaynannamda bana takılıyor sen bana cekcen 3 oğlan gelecek diyor sinir oluyorum eşim yine erkek istiyor . kıza karsı neden böyleler sinir oluyorum erkek olsa üzülmem ama kaynanam haklı çıktı diye sinir olurum kendi kendime . önce sağlık sonra rabbim gönlümüze göre versin canım sen kaç haftalıksın

Benim 11. haftanin bitiminde daha once duz olan karnimda kasıktan göbek deligine dogru belirgin bir şişlik oluştu. 10 gündür de aynı durumda. Ilk haftalarda aksamlari gaz şişkinliği oluyordu ama sabahlari azaliyordu. Bu artik geldi oturdu ama sadece benim anlayabilecegim ölçülerde henüz.

Aynen aynen canım benimde öyle işte daha aşağıda yani benim de 4-5 gündür sabit o şişlik önceden hani çok yemek yiyince şişiyordu sonra sabah iniyordu ama şimdi hep var o şekilde. Benimde çıplakken evde ince şeyler varken belli iç çamaşırlarının küçülmesinden falan belli oluyor bir de değil mi sanırım daha aşağıda olduğu için rahim çok büyümediği için öyle

Benim annemin erkek sıkıntısı yok 2 oğluşu var ilk çocuğu oğlan ama ısrarla senin bebeğin erkek diyo ve tüm ailemde erkek daha çok ama anlamadım hissettiklerini mi söylüyolar istediklerinimi eşimin ailesindede kayınvalidemin büyük oğlunun 3 oğlu var kızı yok benim bebeğede erkek diyo hepsi anlamadım bn bu işten bişey bir ben kız hissediyorum sanırım ama bende istediğim için mi hissettiğim için mi bilmiyorum :KK49: neysr az kaldı 14 haftama :KK53:

Desene sizinkilerde erkek çocuğa doyamayanlardan bizimkiler gibi :halay:

Kaynannamda bana takılıyor sen bana cekcen 3 oğlan gelecek diyor sinir oluyorum eşim yine erkek istiyor . kıza karsı neden böyleler sinir oluyorum erkek olsa üzülmem ama kaynanam haklı çıktı diye sinir olurum kendi kendime . önce sağlık sonra rabbim gönlümüze göre versin canım sen kaç haftalıksın
aynen belki bu kadar kız istememin sebebi yaşadıklarımdır.annemin üç kızı oldu bi oğlu .oğlanı hep el üstünde tuttu bize kızdığı zaman iyi biri olsam üç kızım olmazdı derdi.kaynanam 41 kere söyledi senin kızın olmaz ve herşeyde böyle kesin konuşur ve pskolojik olarak insanı etkiler.10+5 im valla sırf millete ne oldu çok biliyordunuz demek istiyorm gıcığına yapar gibi yapıyorlar çünkü Allah kalbimizdekini versin sağlıklı ve hayırlıysa en iyisini o bilir hani 1 oğlum var en fazla 2 oğlum olacak ama kız bukadar istediğimi bildikleri halde her yazan her gören erkek olacak diyor tövbe haşa nasıl bu kadar eminsiniz diye tepki veriyorm

kocaelindesin sanırım bende kocaelinde oturuyorm hangi doktora gidiyorsn

Desene sizinkilerde erkek çocuğa doyamayanlardan bizimkiler gibi :halay:
Ben bi değişiklik olsun istiyorum kız olsun diyorum ama ya etrafımdaki herkezmi erkek der ben rüyamda hep kız görüyorum ama eşimde erkek hissediyo ailede pek kız olmayınca ona güveniyo sanırım valla 1,5 yıldır bekliyorum ben bu tosbiği hiç önemli değil benim için sanırın sizinde kv kızınız olmaz diyo banada öyle diyolar :KK76:

kocaelindesin sanırım bende kocaelinde oturuyorm hangi doktora gidiyorsn

Evet canım cihan hastanesi emine Özdemir
İlk çocuğmda konak hastanesi erkan türközdü çok kalabalık sıra olayından gına geliyordu beğendiğim halde bu sefer istemedim fotoğrafçıyım işlerim yoğun bekleyemem okadr dedim sen nerde oturuyorsun

Ben bi değişiklik olsun istiyorum kız olsun diyorum ama ya etrafımdaki herkezmi erkek der ben rüyamda hep kız görüyorum ama eşimde erkek hissediyo ailede pek kız olmayınca ona güveniyo sanırım valla 1,5 yıldır bekliyorum ben bu tosbiği hiç önemli değil benim için sanırın sizinde kv kızınız olmaz diyo banada öyle diyolar :KK76:
İlkse bosver ne çıkarsa bahtına sağlıkla kucağına gelsinde erkek annesi olmak çok başka ikincide insan illaki zıttını istiyo ikisini de tatmak için ama olan hayırlı evlat olsunlar yeter

Canım dediklerine göre 50 altı erkekmiş çoğunluk tutuyor ama tutmayanda var
Benim 19, erkek o zaman :D E hayırlısı olsun. Benim bütün sülalem kız istiyor, Trakyalıyız, kız çocukları değerli olur bizde, babam kafayı yemek üzere kız olsun diye. İnşallah 9unda öğrenicez bakalım. Ama bu teoriye göre erkek :D

Evet canım cihan hastanesi emine Özdemir
İlk çocuğmda konak hastanesi erkan türközdü çok kalabalık sıra olayından gına geliyordu beğendiğim halde bu sefer istemedim fotoğrafçıyım işlerim yoğun bekleyemem okadr dedim sen nerde oturuyorsun
ay emine özdemir kaynanamın adı soyadı :) ben körfezdeyim bir defa gittim hastaneye zaten beş haftalıktım ismail yılmaza marmara hastanesinde. ilkini bende konakta oldum kazım gündoğdu da hastaneye her gidişimizde kavga ederek çıkıyorduk eşimle dört saat sıramı olur diyordu özelde. marmarada devlet hastanesi gibi ismail yılmaz medikalde çalışıyordu aynı zamanda hani kontrolü marmarada olurum doğumu medikalde yaparım diyordm ama adam medikalden ayrılmış.tam karar vermedim daha gerçi çok doktora da gitmeyi düşünmüyorm bi aksilik çıkmazsa .ilkinde 15 günde bir gidiyorduk 2 dk bak tonla para öde gereksiz geliyor şimdi ilk heyecanla gittm daha tecrübeliyim artık :)

Benim annem kız istiyor her zaman ilk çocuk kız iyidir diyor. Hatta bir kere daha ilk öğrendiğimde ınstagramda bir sayfadan bebek kıyafetlerine bakıyordum bir erkek bebek kıyafeti gösterdim ne şeker diye aa bu erkek için ama diyor ee anne sanki bebek kız da belli olmuş gibi konuşuyorsun dedim geçen günde telefonda tatlı yiyorum bu ara deyince ee hani ekşi falan yiyordun diyor bana. Kız çocuklar daha bıcır bıcır oluyor sevdiriyor ya kendini ondan herhalde öyle istiyor bize farketmez o kadar tedaviden sonra

Back