- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.001
Umut Sarıkaya takip eden anniş tebrikler teşekkürler ve sevgiler :)Sağlık ocağındaki takibi daha sık sanıyordum ben. Iki kez tetanoz icin( 21., 25. haftalarda), bir kez de son kontrol olarak 34. haftada görünmek gerekiyormuş. Kolum kadar botlar ve umut sarıkaya kazağimla tartilinca da evdekinden 2.4 kilo fazla geldim. Evi yakın olan tiril tiril gitsin bence.
Benim de öyle. Yemek yer yemez bi sismeye basliyo resmen rahatsiz oluyorum. Nefesimi bile daraltiyo. Aksamlari 4-5 aylik hamile gibi oluyorum sabahlari bisi kalmiyo.Kizlar bu karin siskinligi beni bitirecek allahim resmen davul gibiyimsiskinlie care bulan var mi
:) size de tebrikler... sacma detaylar ve sıkıcı gerçeklerle de mutlu olabilen bir çocuk büyütmenizi dilerim. Sevgiler...Umut Sarıkaya takip eden anniş tebrikler teşekkürler ve sevgiler :)
Bizdede isimler belli hayırlsııyla cinsiyeti öğrensek bende ismiyle sevicem şimdiden :))Ben hem kız hem erkek ismi bulmaya çalışıyorum cinsiyetini öğrendiğimde artık ismiyle sevmek istiyorum allah nasip ederse erkek için bulduk da kız için bi sürü seçenek var kafamız çok karışık siz neler düşünüyosunuz
Benim erkek kesindi kızda kesindi ama dediğin gibi hamile kaldıktan sonra isme karşı bişey oldu vazgeçtim o bayıla bayıla hayalini kurduğum isimden vazgeçtim ve bulamıyorum sinir oluyorumHerhalde kız ve erkek ismine şimdiden karar verip bu kadar emin olan nadir insanızdır. İsimlerimiz kesin inşallah son anda hormonlardan değiştirmezsem
Ay yok artık arkadasında sacmalamış yani sonucta saglık bu insanın basına ne gelecegini kimse bilemez ayıp bence hiiic takılma böle insanların söledigine sen Allahın izniyle saglıkla bebğini kucagına al emzirdikce verirsin.
Aman patavatsızca konuşmuş nerden biliyormuş bende kiloya müsait olmama rağmen 10-12 kilo almıştım hiç belli olmaz diyetisyene gidersin olmadı dikkat edersin bebek doğunca da verirsin sallama kimseyi
neden bozuyosun moralini kolay gelmedi bebegin tadini cikar zayiflamaya calisma sakin doktorun bu konuda goruslerini al.kilolu cok hamile var saglikli dogum yapan boyle seyleri takma
Keyfinden almadın kiloyu sen boşver takılma ona önemli olan sağlığın ve bebeğin. İstersen gebelikte daha fazla almamak üzere bi diyetisyene başvur ama moralini asla bozma bebeğin seninle ya gerisinin önemi yok
Sormayın kızlar aslında takmıyodum ama işte insan sinir oluyomuş..diyetisyene gitsem nolcak doğudayım iyi olduğunu sanmam arkadaş gitti normal halindeki listelerin aynını hamileliktede vermiş..10+2 deyim, 2.5 ayda sadece 900 gram almışım...dikkatte ediyorum üstelik...dogumdan sonra veririm yeterki kucağıma alayım bak arkadaş ne güzel 28 kilosunu vermiş..inşallah az kilo alırım..desteğiniz için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun...Hahaha tasası onumu tutmuş. Ne ayıp. İlk doğumda 28 kilo almıştım. 6 ay yattığım için inanılmaz kilo alıyordum. Sonra verdim gitti. İstersen verirsin. Şimdiden hiç kafana takma bunları
Ayy ne güzel bir dilek umarım öyle olur sizin için de :):) size de tebrikler... sacma detaylar ve sıkıcı gerçeklerle de mutlu olabilen bir çocuk büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
Aynen ya binşi sayfalar geride kaldı ama sanki bu aralar sayfanın performansı düştü millet daha az yazıyor ben hep giriyorum ama az yazıyorum yazmaya üşeniyorum1000sayfayı geride bıraktık bu aradaben cuma gittim bu cuma yine kontrole gideceğim dr um kendi çağırdı mutlu oldum böyle her hafta görsem ne güzel olur gerçi öbür hafta da diğer doktorun muayenesi war 1/2haftaya çözerim inşallah cinsiyeti alışveriş yapmak için kızımla sabırsızlanıyoruz
Pazarları genelde eş faktörü gezme tozma işleri Sebebiyle yazan olmaz pek. Genelde böyle hep. Ve zaten daha yeni yeni adapte oluyo insanlar hamileliğe daha ne sohbetler dönecek bu sayfalardaAynen ya binşi sayfalar geride kaldı ama sanki bu aralar sayfanın performansı düştü millet daha az yazıyor ben hep giriyorum ama az yazıyorum yazmaya üşeniyorum
Sanmıyorum doğruluğuna ki normalde zaten memelr Orantısızdır farkedilemeyecek kadar, gözün parlaklığı nasıl oluyor onu çözemedimBebeğinin tahmini cinsiyetini öğrenenler şu toteme bakabilir mi :)
Kullandığım gebelik takibi programında cıktı böyle birsey de bakalim tutacak mi?
Benim bu toteme göre kız olacak. Tutarsa yazacağım cinsiyet belli olduğunda :)
Yarın ikili testimiz var. Umarım hersey yolundadir.
Geçen bende okudum bunu eşimle denedik buna göre bizimki kız oluyor :))Bebeğinin tahmini cinsiyetini öğrenenler şu toteme bakabilir mi :)
Kullandığım gebelik takibi programında cıktı böyle birsey de bakalim tutacak mi?
Benim bu toteme göre kız olacak. Tutarsa yazacağım cinsiyet belli olduğunda :)
Yarın ikili testimiz var. Umarım hersey yolundadir.
900grammı ben ölem o zaman 2.5 3 kilo aldım oğlumda 7 kilo almıştım şu zamana kadar hep aynı dertler sabah bulantıların ve mecburen sürekli yemek 10 haftada almıştım bu kiloyu 10. Haftamdan sonra bulantı kesilince almamda durdu normal yiyorum artık :) ama öncesinde aç kalamıyordum ilkinde de böyleydim ama bebeğim yoktu yer yatardım bu yüzden daha çok almıştım bence takmayın 900 gram nedir ki :))Sormayın kızlar aslında takmıyodum ama işte insan sinir oluyomuş..diyetisyene gitsem nolcak doğudayım iyi olduğunu sanmam arkadaş gitti normal halindeki listelerin aynını hamileliktede vermiş..10+2 deyim, 2.5 ayda sadece 900 gram almışım...dikkatte ediyorum üstelik...dogumdan sonra veririm yeterki kucağıma alayım bak arkadaş ne güzel 28 kilosunu vermiş..inşallah az kilo alırım..desteğiniz için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun...
Arkadaşınıza 100 le doğurcam hedefim de oydu patla yazınYaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki
Hadsiz, ona mı düşmüş. Ağzının payını verdin inşallah arkadaşına?!?Yaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?