2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım inan ben böyle sancı görmedim hayatımda o kadar kötüydü ki bi anda her tarafıma girdi resmen bağırdım ağladım dedim tamam düşük yapıyorum herhalde eşimde aşağı inmişti aradım o da kapıdaymış zaten sesimi duydu o da telaşlandı bu saatte dr yok yakınımızdaki hastanenin acilini aradık ultrason varmış kadın doğumcu yokmuş acilde. kendi doktorumu da sancım var diye çağıramazdım kendi hastaneme. yattım hafifledi zaten gazmış baya çıktı hafif var şimdi ağrım. kanamam falan olsa gece mesela napıcam ben

Merhaba guzel anneler bir ben miyim afedersiniz burnu surekli doluymus gibi hissedip arada bir üşüme titreme gelen

Kizimin kesesi rahimin solundaydi kesenin icindeki durusuda sagda.. bunu druma sordugumda usg cihazini kullanmamla alakali birsey simdi bakin birde diyerek keseyi saga bebegi sola cevirmisti bir anda
Aaaa öylemiymişş yapabiliyorlar yani bunu. Ozaman bu teoriler yalan oldu. Ben mesela bebeği sağda hissediyorum gerçektende sağ tarafta bir sertlik var hep ağrı

Aaaa öylemiymişş yapabiliyorlar yani bunu. Ozaman bu teoriler yalan oldu. Ben mesela bebeği sağda hissediyorum gerçektende sağ tarafta bir sertlik var hep ağrı
Malesef usg kese durusu ile cinsiyet belirlenemez oyle olsa biz ilk 7 haftada suyunuz buyunuz olucak derdik demisti agzimin payini alip gelmistim kizimda bende solumda hissediyordum yumurtlama anindan beri bunda tuhaftir bisey hissetmiyorum

Kızlar yeni bişi öğrendim :)) eğer bebek ultrason resminde sağda ise kız solda ise erkek oluyormuş. Nasıl sizdeee. Doğru çıkacakmı acaba
Ortada yatıyo bizimki sanırım bu kese konumuna göre ama bebeğin kafasına göreyse kafası solda vücudu sağa doğru ama ben de tam tersini duymuştum inşallah bi kaç hafta içerisinde herkezin cinsiyetler yavaş yavaş yazılıcak

Selamlar kızlar ben 10. Hafta içindeyim geçen haftalarda kabız olmama rağmen bu hafta bağırsaklarım hamilelik öncesi normal düzenime döndü bu tehlikeli mi sizce. Normalde kabızlık yaşamam gerektiğini söylüyor etraf

İyi geceler hanımlar bulantılar geçtiyse halsizlik azaldıysa bugün güzelce dip bucak temizlik yapılır. sonrada belim ağrıyo diye yatılır. tabi cocuk uyutulduktan sonra. aman sizler dikkat edin

Büyüyen memitoların tadını çıkarın kızlar, emzirmeye başlayınca ilk aylar değil de şöyle bir 6 ay sonra falan bir pörsüyor bir sönüyor
Pörsüyünce hemen bi toparlatma şart benim 3son zaten bi karın germe, meme kaldırma olay tamam

Nerde senin bu dr bende oğlumu 11de öğrenmiştim dev ekranda inceliyordu meşhur bi drdu zaten kendisi.

İyi geceler hanımlar bulantılar geçtiyse halsizlik azaldıysa bugün güzelce dip bucak temizlik yapılır. sonrada belim ağrıyo diye yatılır. tabi cocuk uyutulduktan sonra. aman sizler dikkat edin

Canım bugün bende aynısını yaptım ama suan cok pişmanım. Çok hirpalamadim kendimi ama kasiklarim ağrıdı ödüm kopuyor şuan .
Tüp bebek bizimkisi zor oldu onun da etkisi çok tabi .

Canım bugün bende aynısını yaptım ama suan cok pişmanım. Çok hirpalamadim kendimi ama kasiklarim ağrıdı ödüm kopuyor şuan .
Tüp bebek bizimkisi zor oldu onun da etkisi çok tabi .
Ayy bende temizlik yaptım benimkiside tüp bebek kasıklarım ağrıdı bide unut ben damacanada kaldır...çok yordum kendimi ne ğerek vardı...çok akıntım oldu yaa bişe olmamıştr inşallah

Aynen valla bugün oyle oldu. Belim kopmus farkında değilim. Kalcamla beraber tutulmuşum resmen yasli teyzeler gibiyim. Neyseki yemegi disarida yedik de yemek yapma sofra kurma derdinden kurtuldum. Bulantılarım hafifledi tam gecti sayilmaz ama cok şükür krakerle aksami ettigim günler gitti

Ayy bende temizlik yaptım benimkiside tüp bebek kasıklarım ağrıdı bide unut ben damacanada kaldır...çok yordum kendimi ne ğerek vardı...çok akıntım oldu yaa bişe olmamıştr inşallah
Napıyorsun kuzum sen ya damacana ne demek Sakın aman diyim uzak dur. Ben koltukları falan parkede kolay kaymasına rağmen eşime cektiriyorum. Eskiler gibi hormonsuz gıdalarla besleniyor olsak sorun degil kaldır derdim de artik ottan moktan düşük tehlikesi yaşayan insanlariz aman diyim kendine ve yeğenimize iyi bak

Canım gaz sancısından kanama düşük vs olmaz merak etme sen...stres yapma o kötü...ayaklarını sıcak tut rezene çayı iç bugün iyice rahatlarsın inş

Pörsüyünce hemen bi toparlatma şart benim 3son zaten bi karın germe, meme kaldırma olay tamam

Nerde senin bu dr bende oğlumu 11de öğrenmiştim dev ekranda inceliyordu meşhur bi drdu zaten kendisi.
Ay evet onu ben de düşünüyorum :) hep büyükdü benim memitolar bu minnoş da emsin sonra estetik olayım diyorum hem küçültme hem dikleştirme.

dejavu_one canım geçmiş olsun gaz sancısı nasıl bişey ilk hamileliğimden biliyorum malesef

Bir kere olduysa tekrar olabilir, aklında kalsın. Bir bardak ılık suyu ayakta durarak dinlenerek bir kaç yudumda iç iyi geliyor.

Biz böyle oluyorsak el kadar bebelerin çektiği acıyı düşünemiyorum inşallah gazsız bebeklerimiz olur

etraftakiler sana kastı mı varmıs ki acaba :)) ben normalde de kronik kabızlık cekiyodum o yüzden zorlanmadm ama zor kabızlık geçtiyse ne mutlu sana bosver milleti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…