2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canım jel kalıntıları kahve geliyor dediğin gibi doktorda 13. Haftaya gelirsek güzel olur dedi işte inş kese büyüdükçe baskılar bu inatçı alanı benim kesenin tam yanında büyük bayağı nasip artık elden birşey gelmiyor

Selimcim hayırlı uğurlu olsun şimdi göedüm. Çok sevindim canım benim
Canımmmm teşekkür ederim ilk tüp denemem olmadı ya 2 ay sonra kendiliğinden oldu mucize gibi Allahım hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere inşallah sağlıkla devamını getireceğimiz günleri görürüz. Sen nasılsın iyi gidiyor umarım her şey

Ahh nerde öyle etle falan aram yok diğer ilk gribimde çok kötüydüm anneme gittim o baktı ama kv bakmaz yani öyle ilgili artık direncem bi şekilde

Kızlar işten geldim yemek yedim daha yiyordum progestan alarmı çaldı onu kapatmak için kalktım oturdum koltuğa inanılmaz bir sancı girdi karnıma belime göğsüme kadar çıktı çok korktum dedim gidiyor galiba 5 dk falan sürdü azaldı çok gazım var sonra hep gaz çıktı. 3 gündür lavaboya çıkamıyorum çok kötüydü bebeğe zarar verir mi gaz sıkışması. kuru kayısı koydum suya bekledi suyu içtim kayısıları yedim su içmiyorum artık dikkat edicem çok fazla korktum

Gerçekten nasip bu işler ya. Gerçekten çok sevindim. İkinci kez onlarca ilaç iğneye maruz kalmadan olması ekstra sevindirici. Biz de iyiyiz şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde gaz sancım çok oluyo bazen sıkıştırıyo karnım çok ağrıyo bugün evi temizledim ölü gibiyim karnım gur gur ötüyo...benim kese sağda canım zaten hep o taraf ağırmıştı ama şimdide sol taraf ağrıyo anlamadım gitti..tsh ımda yüksek çıktı ilaca başlattılar

Kızlar yeni bişi öğrendim :)) eğer bebek ultrason resminde sağda ise kız solda ise erkek oluyormuş. Nasıl sizdeee. Doğru çıkacakmı acaba
Benim kese solda Çin takvimine göre biraz karışıkta olsa ona göre de erkek çıkıyor eşim kız ben erkek hissediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı olanı versin bakalım ne çıkacak...normalde kız düşkünüydüm ama hem kız hem erkek yeğenlerimi büyüttüm hepsi can!

Gaz sancısı berbattır canım bunun ağrısı için yanlışlıkla apandisit sanılıp ameliyat edilen gördüm o yüzden kabız olma üşütme dikkat et...ama bebeğine zararı olmaz normalde sıkıntısı sana..rezene çayı da iyi geliyor birde ev yapımı kefir günde 1 bardak bana çok iyi geliyor aklında olsun

Gerçekten nasip bu işler ya. Gerçekten çok sevindim. İkinci kez onlarca ilaç iğneye maruz kalmadan olması ekstra sevindirici. Biz de iyiyiz şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallahh canım inşallah çok zor bi süreç öncesi ve sonrası.. Kimse zorluklarla karşılaşmasın inşallah.. senin de az kalmış yaaa hadi bakalım sağlıkla gelsin :))

Kizlar hayirli aksamlar bugun kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda cikti. 10 gun onceki kontrolde 5 gun geriden gelen yavrum bugunku olcumlerde haftasina uygun cikti (10 gun boyunca kasar peynir yedim aklima geldikce forumda okumustum bebegin gelisimine cok faydaliymis nitekim ise yaradi cok sukur ) ve 10+6 gunlugum ve doktor kiz gibi dedi baya detayli inceledi :) ense kalinligi burun kemigi de normal dedi 3 hafta sonra ikili tarama icin kan verecegim :) ekrenda hareketlerini gormek cok guzeldi hele elini yuzune goturdu ki gozlerim doldu Allah herkese bu duyguyu nasip etsin saglikla kucagimiza almak nasip olsun insaallah

İnşallahh canım inşallah çok zor bi süreç öncesi ve sonrası.. Kimse zorluklarla karşılaşmasın inşallah.. senin de az kalmış yaaa hadi bakalım sağlıkla gelsin :))
Canım hiç sorma. 12. haftaya kadar zaman sanki hiiiiç geçmiyordu. Şaka maka geldik 24e :)) hatta yarın 25. Maşallah Korktum birden kendi nazarımdan :)))

mesajınıza nasıl sevindim E evcadisi

Mesajınıza nasıl sevindim E evcadisi yenikentteyim
Yenimahalle devlet hastanesine yakın olsaydınız orayı tavsiye edicektim Batıkentte. Devlet olarak en iyi yorumları o hastane için duydum. Yakın zamanda kuzenimde girecek hatta. Ben koru ya gidiyorum Hüseyin pehlivan a. Ücret biraz yüksek ama memnunum çok şükür. Sincan da.birde Eryaman da oskar bey var Eryaman hastanesinde. kadınlar kulübünde arattınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…