2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bi kaç gündür pek takip edemiyorum ben zatureyi yeni atlatmıştım hemde çok zor atlamıştım yine grip oldum yiyemiyorum içemiyorum hamilelikten sanırım bünyem çok zayıf geçen hafta bebeğimi görmüştüm iyidi ağrılarım oldu bugün yine gittim yüzü bize dönüktü bu sefer uyuyodu kalp atışını ilk defa bu kadar rahat dinledik grip için napsam kızlar ilerlemeden çünkü zature bende büyük hasarlar bıraktı doktorda tekrarlayabilir demişti zaten korkum aynı hale gelmek yiyip içememek çok kötü üzülüyorum bebeğime neyseki durumu iyimiş miniğimin bu boğaz yanmasına ne iyi gelirse yazın her fikre açığım şuan :KK43:

Merhaba arkadaşlar . Dün hafif pembe kanamam olunca burda Etlik Zübeyde hanım Hastanesi'ne yatış verdiler tedbir amaçlı. Progestan veriyorlar şimdilik. Yarın 2li tarama testi yaptrcaktm bugün burada yaptırdım 12+6 haftalık sata göre ultrasonda 12+2 çıktı ara baya kapandı :)) boyu da 54 mm. Şu an yatyorum hastanede yarın çıkarım heralde :))

Evet canım hatırladım teşekkür ederim kanama alanıda gitse daha güzel olacak herşey inş canım 9+3 oldu bugün ama bebek 9+1 görünüyor sen nasılsın
İnşallah yok olur canım iyiyim bende bizde 8+5 iz benimkide 2 gün geriden geliyo canım o açığı kapatırlar inşallah bol bol dinlen yat aşağı uzat ayağını

Arkadaşlar bayadır sabahları bulantım ve baş agrım vardı ama çok değildi. Bugün baya kötüyüm. Bugun bulantim hiç geçmedi ve baş agrım çok arttı. Özellikle baş ağrısı için napmalıyım?

Arkadaşlar bayadır sabahları bulantım ve baş agrım vardı ama çok değildi. Bugün baya kötüyüm. Bugun bulantim hiç geçmedi ve baş agrım çok arttı. Özellikle baş ağrısı için napmalıyım?
Ahh o bulantılar kusmalar artık koltukla ask yasıyırum bı elımde lımon...bas agrısı cekılmez ıse parol alabılırsın nette bak bıraz sakaklars patates konuluyo sanırım yemenı sıkmak iyi gelebılır belkı aklıma pekte bısey gelmıyor

Ahh o bulantılar kusmalar artık koltukla ask yasıyırum bı elımde lımon...bas agrısı cekılmez ıse parol alabılırsın nette bak bıraz sakaklars patates konuluyo sanırım yemenı sıkmak iyi gelebılır belkı aklıma pekte bısey gelmıyor

karanlık bi yerde uyumaya çalış...Allah yardımcımız olsun...

Sağolun kızlar patates koymayı ve karanlıkta uyumayı deneyeyim. Mide bulantısı neyse de bu baş ağrısı çok fena :olamaz:

kızlar şu bulantı bilekliklerini duydunuzmu?cok memnun kalanlar olmusat bir fikriniz varmı?ben kusmuyorum ama özellikle kusan arkadaslar icin belki deneyebilirsiniz bende bakıyorum alıcam bi ama

kızlar şu bulantı bilekliklerini duydunuzmu?cok memnun kalanlar olmusat bir fikriniz varmı?ben kusmuyorum ama özellikle kusan arkadaslar icin belki deneyebilirsiniz bende bakıyorum alıcam bi ama
Ben de sormuştum burada ama cevap alamadım. Sonra kendim araştırdım. Placebo etkisi deniyor. O yüzden almadım.

Duydum cnm ama. Yorum okudum cogu kısı fayda etmedı bısey anlamadım dıe yorum yapınca dedım parası ıle rezıllık... ben anlamıyorum su bulantı ve kusmalara cıdden bu tıp nıe hala bı cozum bulamadı:sinirli: bı ıkı cesıt hapvar ve cogu zararlı mecbur kalmadıkca almayın dıolar eee napcaz:silah:

Duydum cnm ama. Yorum okudum cogu kısı fayda etmedı bısey anlamadım dıe yorum yapınca dedım parası ıle rezıllık... ben anlamıyorum su bulantı ve kusmalara cıdden bu tıp nıe hala bı cozum bulamadı:sinirli: bı ıkı cesıt hapvar ve cogu zararlı mecbur kalmadıkca almayın dıolar eee napcaz:silah:
Aynen canm ya ama ne yemek yiyebiliyoruz ne ayakta durabiliyoruz böylede,bana dr bitkisel vitamin verdi almıcaktm 1 haftadır ama bugun dayanamadım artık inşallah iyi gelir,

Bi kaç gündür pek takip edemiyorum ben zatureyi yeni atlatmıştım hemde çok zor atlamıştım yine grip oldum yiyemiyorum içemiyorum hamilelikten sanırım bünyem çok zayıf geçen hafta bebeğimi görmüştüm iyidi ağrılarım oldu bugün yine gittim yüzü bize dönüktü bu sefer uyuyodu kalp atışını ilk defa bu kadar rahat dinledik grip için napsam kızlar ilerlemeden çünkü zature bende büyük hasarlar bıraktı doktorda tekrarlayabilir demişti zaten korkum aynı hale gelmek yiyip içememek çok kötü üzülüyorum bebeğime neyseki durumu iyimiş miniğimin bu boğaz yanmasına ne iyi gelirse yazın her fikre açığım şuan :KK43:
Canim bu mevsimde bulmak zor olabilir ama karadut surubu oneriyorun direnci cok yukseltiyor. Keciboynuzu ozu cigerleri temizliyor. Ama hemen hastaligi bitirecek bir sey sadece serum olabilir. Gerekirse hastane yatacaksin canim enfeksiyon da bebege zarar veriyor sonucta. Gecmis olsun diyorum en kisa zamanda insallah :dua:

Back