2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum

Canım öyle yapıcam artık çay ocağı var orada yerim. Sabah kahvaltı yapmak istiyorum ama çok uykum oluyor bir yumurta yiyorum haşlanmış sonra işyerinde sandviç yiyorum. Bölmeli kaplar oluyor onlardan alıp kahvaltılık koyucam. Cevizi de unutuyorum hep oysa ki işyerinde çekmecemde var yani. Benimde çıkıyor da daha çok az göbek

Günaydın kızlar bugün kontrol vardı ama tuttum kendimi gitmedim salı yada perşembe dr orda olup olmama durumuna göre gideceğim. Biraz daha büyüsün inşallah kalp atımını net duyalım diye bekledim.

Günaydın
iyi haftalar annişler :)
Maşallah göbüşler çıkmış bnmde fena çıktı valla görenler 4 5 aylık sanıyor

Bizim de bu perşembe randevumuz hem 2 li tarama hem de cinsiyet tahmini yapılacak hayırlısı ile

Şu riskli haftayıda bir bitirsek sonrası kolay gibi geliyor Rabbim hepimize hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum
Cnm gıt bakalım ıcını rahatlat bısey yoktur ama sen yınedr bı ohh de... hemen haberdar et bızıde

Hala yataktayım ama sorun neden dıe sabah kalktım kustum kustum kızı okula yolladım sonra yattım sımdı kusmamak adına kalkmıyorum bılıyorum kalksam ılk kokuda bog abende 3 kılo verdım normalde mutlu olunur ama boyle vermek sınır bozucu

İyi haftalar arkadaşlar
Kontrolü olanlara hayırlı haberlerle çıkmalarını nasip etsin Rabbim
Bulantısı olanlara bulantısız bi hafta diliyorum
Çaalışanlara rahat bir hafta olsun inş
Benim haftamla aynı olan arkadaşlar daha henüz birşey hissetmiyoruz ya sizede bazen garip geliyor mu?göğüslerim acıyor,bulantım yok ama midem değişik ağzımın tadı yok,halsizlik ve uyku hali var,kasıklarımda ya da belimde hergğn ağrım olmuyor çok şükür,sizinde böyle mi?
Birde günde kaç litre su içiyorsunuz?

ben bi pantolon istedim inşallah giymek nasip olur güzel düşünelim güzel olsun

Yarım saat sonra girecem doktorum yanına dün şikeden sonra bugün kanamam oldu bakalım herşey yolunda mı endişe içindeyim

Canım böyle olmaz ama bak bu saate kaar birşey yememişsin.Bana sağlık ocağında kadın anlatırken sabah mide bulantın oluyorsa başucunda bir parça ekmek yabda çubuk kraker olsun kalkmadan onu ye bastırır öyle kalk yoksa kalkınca bulantı olur demişti. beyaz peynir ekmek ya da sadece ekmek yemeye çalış canım

Canım benimde geçen hafta 9.haftamın ortalarında bitti yok artık geçen hafta başında balık çok kokmuş diye yemekhaneye girememiştim bugün gayet gittim yedim. koku hassasiyetim de kalmadı. Merak etme illa 3 ay sürmüyor ama tabi baktır yine için rahat etsin haber ver ama

Bende çok sık oluyor bugün nabzıma baktım 150 olmuş mecbur çarpıntı için ilaç aldım oda ancak 100 e indirdi
de

Canim senin kanaman ne oldu? Gittin mi tekrar kontrole bu ara?
Haftada iki kez gidiyorum :) henüz bir küçülme yok malesef hatta kesenin üzerine doğru gelmiş düşük riski devam ediyor bebek iyi şimdilik son gidişimde kalbi 225 atıyordu biraz endişelendim ama geçen hafta 158 di bugün tüp bebek merkezine geldim doktoruma güveniyorum cihazlarıda daha iyi bakalım ne diyecek çok stresliyim sıra bekliyorum umarım iyidir çeyrek porsiyonum :)

canım clexane 0.4 kullanıyorum bende...burun kanamam sabahları çok az oldu burun kuruluğu olur ya kaloriferden onun gibiydi ama taze kan ve kırmızısıydı..fazla olmadı öyle senin gibi akmadı ama..ilk 3 ayda hamilelerde burun kanaması olabilir normal deniliyor zaten kan sulandırıcı ile durdurmakta zorlanmış olabilirsin bencede..ben dr a sormayı bile aklıma getirmedim fazla olmadığı için sanırım normal kabul ettim..

Maşallah göbüşler çıkmış benim göbek daha belli değil hala eski pantolonlarımı rahatça giyebiliyorum-2 kg ile devam ediyorum. 58 e düştüm 60 dan öyle devam şimdilik kaç gündür kusmazken bugun sabah su içtikten sonra içtiğim suyu kustum. Kızımda göbüş 16. Haftada çıkmıştı bunda akşamları yine belli oluyor ama hamile pantolonu ne zaman giyeceğiz bakalım. Tansiyonum benimde hamile kaldığımdan beri 6-9 daha önce nasıldı bilmiyorum. Nefes darlığı kalp çarpıntısı benimde arada oluyor

Bizim birazcık daha hassas sanırım.. tekrarlamadı çok şükür ama o gün korkuttu evet bu arada dediğin gibi kuruluk yüzünden de oluyor tahrip etmeden temizlemek lazım.. bide o gün istifra etmiştim iyice zorlandı bu da burun kanamasına neden oldu sanırım.. önemli olan bebişlerimiz iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…