- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.801
günaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek kişilik odalar yok mu. Orada yesen çıkıp 5 dk da Ben biraz aç kalsam içim tirriyor.
İlk gebeliklerde daha geç çıkıyor sanırım göbek. Teyzemin 17 haftadaki hali benim gebeliğimin son zamanları kadar şimdi
Cnm gıt bakalım ıcını rahatlat bısey yoktur ama sen yınedr bı ohh de... hemen haberdar et bızıdegünaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum
ben bi pantolon istedim inşallah giymek nasip olur güzel düşünelim güzel olsunBende sanırım yarına alacağım randevuyu. Çok merak ediyorum minnakımı. Göbüşüm iyice çıktı. Dün alışvetişteydik hamile kıyafetlwrine baktım ama almadım insan her şeyi düşünüyor.
ara ara geçiyor korkma güzel haberlerle dönersin insallahgünaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum
Hala yataktayımama sorun neden dıe sabah kalktım kustum kustum kızı okula yolladım sonra yattım sımdı kusmamak adına kalkmıyorum bılıyorum kalksam ılk kokuda bog
abende 3 kılo verdım normalde mutlu olunur ama boyle vermek sınır bozucu
![]()
günaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum
demerhaba, aynısı sabah bana oldu. duştan çıktım ve nefes alamadığımı zannettim. yüreğim ağzımda atıyor bugünlerde. bebişe giden kan bizi de böyle etkiliyor işte. hemen uzandım sonra kendime geldim.
Canim senin kanaman ne oldu? Gittin mi tekrar kontrole bu ara?Bende çok sık oluyor bugün nabzıma baktım 150 olmuş mecbur çarpıntı için ilaç aldım oda ancak 100 e indirdi
de
Evet canım o çizgiyi diyorum çıktı bendeCanım aşağı doğru inen kahverengi çizgiyimi diyorsun onun çıkması normalmiş bu haftalardan
Haftada iki kez gidiyorum :) henüz bir küçülme yok malesef hatta kesenin üzerine doğru gelmiş düşük riski devam ediyor bebek iyi şimdilik son gidişimde kalbi 225 atıyordu biraz endişelendim ama geçen hafta 158 di bugün tüp bebek merkezine geldim doktoruma güveniyorum cihazlarıda daha iyi bakalım ne diyecek çok stresliyim sıra bekliyorum umarım iyidir çeyrek porsiyonum :)Canim senin kanaman ne oldu? Gittin mi tekrar kontrole bu ara?
canım clexane 0.4 kullanıyorum bende...burun kanamam sabahları çok az oldu burun kuruluğu olur ya kaloriferden onun gibiydi ama taze kan ve kırmızısıydı..fazla olmadı öyle senin gibi akmadı ama..ilk 3 ayda hamilelerde burun kanaması olabilir normal deniliyor zaten kan sulandırıcı ile durdurmakta zorlanmış olabilirsin bencede..ben dr a sormayı bile aklıma getirmedim fazla olmadığı için sanırım normal kabul ettim..Merhabalar herkese.. bende de göbek çıktı erken değil mi cidden? zayıfda değilim hamile kalmadan önce güzel bi diyet yapmıştım 54lere düştüm ama bunu koruyamadan (diyetten sıkılmıştım) öğrendim hamile kaldığımı.. Mide bulantısı baya yoğun var istifra olayım çok yoğun değil o yüzden kilo falan vermedim ama sürekli sirke satan bi suratla geziyorum
Neyse asıl sormak istediğim şu 2 gün önce burnum kanadı zor durdurdum kanamayı.. Gün içerisinde 2 kere oldu bu
çarşamba günü randevum var doktora sorucam ama burun kanaması yaşayan başka var mı merak ettim.. Bide ben Clexane iğne kullanıyorum, kullanan diğer arkadaşlar da vardı onlar yaşadı mı böyle bişey acaba?
Bizim birazcık daha hassas sanırım.. tekrarlamadı çok şükür ama o gün korkuttu evet bu arada dediğin gibi kuruluk yüzünden de oluyor tahrip etmeden temizlemek lazım.. bide o gün istifra etmiştim iyice zorlandı bu da burun kanamasına neden oldu sanırım.. önemli olan bebişlerimiz iyi olsundacanım clexane 0.4 kullanıyorum bende...burun kanamam sabahları çok az oldu burun kuruluğu olur ya kaloriferden onun gibiydi ama taze kan ve kırmızısıydı..fazla olmadı öyle senin gibi akmadı ama..ilk 3 ayda hamilelerde burun kanaması olabilir normal deniliyor zaten kan sulandırıcı ile durdurmakta zorlanmış olabilirsin bencede..ben dr a sormayı bile aklıma getirmedim fazla olmadığı için sanırım normal kabul ettim..