2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bakın size koca göğüs , göbek+bebek resmi koyuyorum göbeğiniz olunca 11+1'de böyle görünüyorsunuz

Ay ne güzell yaaa amaaa.. Ben zayıfım canım çıktı yine de var yani bir şişlik göbeğimde iç karnım dar sanırım ama öyle çok belli de olmuyor. Evde eşofman giyince çıplakken ancak. Göğüsler bende de başladı 70 bedendim 75 oldu heralde dar geliyor sütyenler uçlarıın rengi baya koyulaştı.

Günaydın haftasonu yazamadım hiç bol bol gezdik dışardaydık hep dünde yakın ahbaplarımızla mangal yaptık tüm haftasonu et yemekten şiştim bugün ıspanak yemek istiyorum ama birinin yapması lazım

Ohh süper havalar güzel gidince mangal sezonu da erken açıldı. Bayılırım mangala da eşim hiç bilmez. Kayınpederimin evi müstakil bahçeli millet orada evlerinde hep mangal yapar özenirim hep ancak İstanbul'a aileme gidince. Bence geçen hafta çok et yiyince ıspanak yaptım cuma günü yedim. Ama kabızlığım fena kayısı aldım ama unutuyorum yemiyorum bu akşam komposto yapayım.

Tek kişilik odalar yok mu. Orada yesen çıkıp 5 dk da Ben biraz aç kalsam içim tirriyor.

İlk gebeliklerde daha geç çıkıyor sanırım göbek. Teyzemin 17 haftadaki hali benim gebeliğimin son zamanları kadar şimdi

şimdiye kadar hiç göbeği olmayan ben (ki gayet balık etliyimdir ama göbeğim olmamıştır) benim şimdiden çıktı göbek.
hiç kıyafet olmuyor. Mecbur elbiseler aldım kendime. işim gereği çokta alışık değilim elbiseye :)

Bende 80 bedendim herhalde 90 alacam yakında böyle bir göğüs olamaz. Ne güzel zayıfmışsın sen canım zayıflar daha tatlı hamile oluyorlar :)

Maşallah canım:). Hep çekin böyle inşallah sonra bakıp bakıp iç çekiyor indan karnımdayken ne rahattı diye :))
Dimiiii doğduktan sonra ilk zamanlar baya zor olacak bu yüzden bende hafif doğum ve sonrası için korku stres başladı

Günaydın Bugün sabah işe gitmek için hazırlanırken nefesim yetmedi sanki. Bi anda aşırı sıcak bastı ve ter boşaldı. Ama normal bişey değildi. Bayılacak gibi hissettim. 5er dakika arayla iki kere oldu. İkisinde de hazırlanmayı bırakıp 5 dk oturdum olduğum yere, öylelikle biraz toparladım. Böyle birşey yaşayan var mı?

yani ben hep nefes nefese kalırım ama böyle de olmadım. tansiyonun ile ilgili bir durum olabilir mi?

Bende kilolu hamile kaldım, normalde göbeğimi içeri çekebiliyodum ama kızlar artık çekemiyorum sertleşti göbeğim kullandığım ilaçlarda benim göbeği iyice şişirdi beli lastikli pantolon aldım karnımı sıkmasın diye..bide benim karnımda çizgim oluştu bunun için erken değilmi ya

merhaba, aynısı sabah bana oldu. duştan çıktım ve nefes alamadığımı zannettim. yüreğim ağzımda atıyor bugünlerde. bebişe giden kan bizi de böyle etkiliyor işte. hemen uzandım sonra kendime geldim.

COK GEçmiş olsun canım.. kahvaltı yapmış mıydın belki tansiyonun düşmüştür
Üsttekinin nedeni göbek işte
yakında başlar cok kilo almışsın diyen komsu akrabalar

Günaydın kızlar,

Göbekler büyümüş Ben de artık hamile pantolonu aldım, hayırlısı bakalım. Henüz düşük bellere girebiliyorum, göbek altından

Çarpıntısı olanlar olmuş, 1 aydır nasıl çarpıntı çekiyorum, (hatta korkuttunuz beni tsh diye, o doktor senin bu doktor benim dolaştım, en son fırça yedim kendi doktorumdan ) İdrar yolu enfeksiyonum var diye zaten bir türlü bitemedi mide bulantılarım, ama fark ettim ki, durup dururken çarpıntım (her hangi bir efor sarfetmeden) kusacağıma yakın oluyor, hemen atıyorum kendimi tuvalete. Bir yandan da iyi bu çarpıntılar, bebişin kalbi demek ki çarpıyor ki, bana da bu kadar etki ediyor diyorum :)

aynen ben de nefesim kesildi sandım. bir anda öyle bir sıcak bastı ter boşaldı ki öleceğim sandım. umarım son olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…