2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar bende hiç geçmeyen bir boğaz kuruluğu var. doktor ilk 3 ay normal olduğunu söyledi. böyle birşey yaşayan ve çözüm bulan var mı? sürekli su içiyorum ama hiç geçmiyor.
Bende de var canım ben suda içemiyorum midem bulanıyor çözüm bulamadım anlayacağın

Ahnen canim bende 16. Haftada hissetmistim. Cinsiyeti de tam hafta olarak hatirlamiyorum ama 4.5 aypikken gostermisti benim nazli kizim bakalim bu bebis ne zaman gosterir kendini

Insallah cnm sorunsuz devam eder

Kizlar progestani gece yatarken fitil olarak kullaniyorum dogal olarak yogun bi akintim var hatta bazen beyaz beyaz ilac bile geliyo. Ama bugün sanki cok acik yesilimsi geliyo akintim ve 2gün önce doktordaydim kan ve idrar testlerinde enfeksiyon falan da cikmadi mantarda yokmus. Böyle akintisi olan var mi?

I
bende koyuyorum gecelerı fıtıl olarak cnm yesıl deıl ama koyu sarı oluyor benımkıdr enfeksıyon olsa cıkardı 2 gunde portlemez sanmam yanı

Kızlar kara lahana haşladım suyu aldım soğumasını bekliyorum denicem 2 hafta duramam
Kız mor lahanadan yapmıstı sankı mınıkpırana kara lahanamıydı onlamı yapılması lazımdı... hay allahım neyse ne cıkarsa yaz bakalım bize

Soğusun denicem you tube dan baktım dün akşam nasıl yapıldığına önemli değil sonuç eğlence olsun hem evde de var kalkıp denedim

Canım bunlar hurafe yaa kızımda hiç denemedim ama bunda gözüme çarptı merakım gitti sonucun ne olduğunu bile bilmiyorum
Teyzem de şey dedi kuzumu emzirdiğimi görünce, demek bebeğin kız, erkek olsaydı içmezdi benimkiler hiç içmedi dedi. Bir koz bir erkek şeklinde onun çocukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…