• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gercekten hepımızın kızı var ama yıne ıkıncılerı kız ıstıyoruz bende oyle 5.5 yasında kızım var ve ona dost olsun dıe bı kızım daha olsun ıstıyorum kızımda kız kardes ıstıyor kocamda kızım olsun yıne dıyor... hepımızın gönlüne gore olsun ıns once saglık tabıykı

Tabiki empati yapıyorum benim de evladım olacak allah nasip ederse ama yaşadığım çok olumsuz şey oldu, öyle kolay unutulmuyor bazı şeyler
insan ha yır diyemiyo :) bi seferlik gelsin hastanede bulusursunuz odaya girip cıkınca görüşürüz dersin olur biter heevs ettiyse kırmak olmaz :)

öyle birşey yapsam kendimi sosyal hayattan uzak tutarım 9 ay boyunca :) psikolojimi bozarım valla:21:
bende kimseye söylemezdm aldıgımı çünkü bizim milletimz biraz meraklı:dondurma:

Valla kadın doğum doktoru yada kadın doğum hemşiresi olmak isterdim bebeğim doğana kadar :)
hastaneye gittiğimde denk geldi bi suriyeli kadın 2 gün önce baska doktora gelmiş doktorun sekreteri bagırıyodu bütün hastane sizinle mi ugrascaz diye :D acaba bende mi öyle yapsam diyorum 3 4 doktor olsa her hafta birine gitseemm:KK64:

Aynen öyle canım, zaten hayır gelme diyemem ayıp, doğru olmaz, ilk heyecan istiyor tabi:)
bnmki istemiyo allahtan :)ben simdi refakatcı ablam kalıcak onu nasıl derim diye düşünüyorm kesin kv kalmak isticek ama bn aradaki seviyeyi bozmamak adına istemiyorm

bnmki istemiyo allahtan :)ben simdi refakatcı ablam kalıcak onu nasıl derim diye düşünüyorm kesin kv kalmak isticek ama bn aradaki seviyeyi bozmamak adına istemiyorm
Kayınvalidenin ne işi varmış canım. Doğuma gelir,bebeği görür akşama döner. Kızın yanında annesi,kardeşi,ablası vs kalır kusura bakmasın. Sen açıkça söyle,düşündüğün için teşekkür ederim ama ablamla daha rahat olacağımı düşünüyorum dersin. Bi kadının en mahrem anları belkide,onun içine girmesinler bari..

Benimki 650$ istiyor bakalım bi martta gelecek gerçekten kaçırılmayacak bi kadınsa başlatırım hemen

Türkler daha uçuk istiyor ve donanımsızlar çoğu bu kadın çocuk dr u İngilizce Rusça biliyor. Olsa istediğim özelliklerde Türk’te olur tabi

Hoşgeldin nerden? ikinci çocuk seninde sanırım

Al yazminTını bebeğinle yat yuvarlan gez toz çocuk olduktan sonra onu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bence kendin büyüt

Kesinlikle katılıyorum yazdıkalrına
hoş bulduk. evet ikinci çocuk.
konyada yaşıyorum

Kayınvalidenin ne işi varmış canım. Doğuma gelir,bebeği görür akşama döner. Kızın yanında annesi,kardeşi,ablası vs kalır kusura bakmasın. Sen açıkça söyle,düşündüğün için teşekkür ederim ama ablamla daha rahat olacağımı düşünüyorum dersin. Bi kadının en mahrem anları belkide,onun içine girmesinler bari..
bende öyle düşünüyorum bunun emzirmesi var kontrolleri var sahsen en son istediğim sey kv nin bnm bi taraflarımı görmesi :))

bende öyle düşünüyorum bunun emzirmesi var kontrolleri var sahsen en son istediğim sey kv nin bnm bi taraflarımı görmesi :))
Kanaman var,ağrın var. Belki lavaboya giderken bile yardım alacaksın. Emzireceksin. Kayınvalide ne alaka bütün bunlarda. Doğumdan sonra emzirirken bile hemşireye söyledim odadan çıkardı herkesi sadece eşim kaldı öyle emzirdim. Kayınvalide ne alaka benim biyerlerimi görsün. Kusura bakmasınlar,kendi kızı varsa ona yapsın :)

:) kim ne derse desin insan bu durumlarda kendi ailesinin yanında daha rahat ediyor (istisnalar da yok değil) gelinim olsa annesinin yanında kalmasını istese hayır ben kalıcam diye diretemem herhalde, annesini istemesi kadar doğal bişey yok:)

Kanaman var,ağrın var. Belki lavaboya giderken bile yardım alacaksın. Emzireceksin. Kayınvalide ne alaka bütün bunlarda. Doğumdan sonra emzirirken bile hemşireye söyledim odadan çıkardı herkesi sadece eşim kaldı öyle emzirdim. Kayınvalide ne alaka benim biyerlerimi görsün. Kusura bakmasınlar,kendi kızı varsa ona yapsın :)
malesef kızı yok ama ablamın dogumunda bile teklif etti ben kalayım sen yorulma hastanelerde dedi bana :ruh:
bende diyeyim oda da kimse olmasın emzirirken cünkü böyle konularda biraz cekingenim ben her ne kadar acık olsam da kimsenin görmeini istemem :)

:) kim ne derse desin insan bu durumlarda kendi ailesinin yanında daha rahat ediyor (istisnalar da yok değil) gelinim olsa annesinin yanında kalmasını istese hayır ben kalıcam diye diretemem herhalde, annesini istemesi kadar doğal bişey yok:)
evett bencede :) sonucta ne olursa olsun kan bagımız yok sayılı gündür tanışıyoruz ne kadar rahat edilebilir ki kv görümce vs yanlarında

evett bencede :) sonucta ne olursa olsun kan bagımız yok sayılı gündür tanışıyoruz ne kadar rahat edilebilir ki kv görümce vs yanlarında
Ahhh ahh bi de benimki gibi çok konuşan, patavatsız, aile içindeki yaşananları konu komşuya, gelinin ailesine anlatan bir kv ise gel de rahat et :)

Back