- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.321
insan ha yır diyemiyo :) bi seferlik gelsin hastanede bulusursunuz odaya girip cıkınca görüşürüz dersin olur biter heevs ettiyse kırmak olmaz :)Tabiki empati yapıyorum benim de evladım olacak allah nasip ederse ama yaşadığım çok olumsuz şey oldu, öyle kolay unutulmuyor bazı şeyler
keske kadın dogum doktoruyla evlenseymişizVallahi param olsa alacağım bende :)
bende yarın gidicem bakalım vericek mi bana :)Sağlık ocağına gittim rapor istedim vermedibranşı değilmiş de bilmem ne gıcık oldum
öyle birşey yapsam kendimi sosyal hayattan uzak tutarım 9 ay boyunca :) psikolojimi bozarım vallabende gitmemek için direniyorum :)) bi yerde okumstm kadının biri eve ultrason cihazı almş bebegini sürekli takip etmek için
Valla kadın doğum doktoru yada kadın doğum hemşiresi olmak isterdim bebeğim doğana kadar :)keske kadın dogum doktoruyla evlenseymişiz
Aynen öyle canım, zaten hayır gelme diyemem ayıp, doğru olmaz, ilk heyecan istiyor tabi:)insan ha yır diyemiyo :) bi seferlik gelsin hastanede bulusursunuz odaya girip cıkınca görüşürüz dersin olur biter heevs ettiyse kırmak olmaz :)
Amin canım,hepimizin..Allah gönlünüze göre versin
bende kimseye söylemezdm aldıgımı çünkü bizim milletimz biraz meraklıöyle birşey yapsam kendimi sosyal hayattan uzak tutarım 9 ay boyunca :) psikolojimi bozarım valla
hastaneye gittiğimde denk geldi bi suriyeli kadın 2 gün önce baska doktora gelmiş doktorun sekreteri bagırıyodu bütün hastane sizinle mi ugrascaz diyeValla kadın doğum doktoru yada kadın doğum hemşiresi olmak isterdim bebeğim doğana kadar :)
bnmki istemiyo allahtan :)ben simdi refakatcı ablam kalıcak onu nasıl derim diye düşünüyorm kesin kv kalmak isticek ama bn aradaki seviyeyi bozmamak adına istemiyormAynen öyle canım, zaten hayır gelme diyemem ayıp, doğru olmaz, ilk heyecan istiyor tabi:)
Kayınvalidenin ne işi varmış canım. Doğuma gelir,bebeği görür akşama döner. Kızın yanında annesi,kardeşi,ablası vs kalır kusura bakmasın. Sen açıkça söyle,düşündüğün için teşekkür ederim ama ablamla daha rahat olacağımı düşünüyorum dersin. Bi kadının en mahrem anları belkide,onun içine girmesinler bari..bnmki istemiyo allahtan :)ben simdi refakatcı ablam kalıcak onu nasıl derim diye düşünüyorm kesin kv kalmak isticek ama bn aradaki seviyeyi bozmamak adına istemiyorm
hoş bulduk. evet ikinci çocuk.Benimki 650$ istiyor bakalım bi martta gelecek gerçekten kaçırılmayacak bi kadınsa başlatırım hemen
Türkler daha uçuk istiyor ve donanımsızlar çoğu bu kadın çocuk dr u İngilizce Rusça biliyor. Olsa istediğim özelliklerde Türk’te olur tabi
Hoşgeldin nerden? ikinci çocuk seninde sanırım
Al yazminTını bebeğinle yat yuvarlan gez toz çocuk olduktan sonra onu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bence kendin büyüt
Kesinlikle katılıyorum yazdıkalrına
bende öyle düşünüyorum bunun emzirmesi var kontrolleri var sahsen en son istediğim sey kv nin bnm bi taraflarımı görmesi :))Kayınvalidenin ne işi varmış canım. Doğuma gelir,bebeği görür akşama döner. Kızın yanında annesi,kardeşi,ablası vs kalır kusura bakmasın. Sen açıkça söyle,düşündüğün için teşekkür ederim ama ablamla daha rahat olacağımı düşünüyorum dersin. Bi kadının en mahrem anları belkide,onun içine girmesinler bari..
Kanaman var,ağrın var. Belki lavaboya giderken bile yardım alacaksın. Emzireceksin. Kayınvalide ne alaka bütün bunlarda. Doğumdan sonra emzirirken bile hemşireye söyledim odadan çıkardı herkesi sadece eşim kaldı öyle emzirdim. Kayınvalide ne alaka benim biyerlerimi görsün. Kusura bakmasınlar,kendi kızı varsa ona yapsın :)bende öyle düşünüyorum bunun emzirmesi var kontrolleri var sahsen en son istediğim sey kv nin bnm bi taraflarımı görmesi :))
:) kim ne derse desin insan bu durumlarda kendi ailesinin yanında daha rahat ediyor (istisnalar da yok değil) gelinim olsa annesinin yanında kalmasını istese hayır ben kalıcam diye diretemem herhalde, annesini istemesi kadar doğal bişey yok:)bnmki istemiyo allahtan :)ben simdi refakatcı ablam kalıcak onu nasıl derim diye düşünüyorm kesin kv kalmak isticek ama bn aradaki seviyeyi bozmamak adına istemiyorm
Ben kullanmadım hiç birini ama kullanmak istiyorum eşim daha hiç görmedi bebeğimizi bende çok özlüyorum annesinin kuzusunuPeki birşey daha siz muayeneden sonra 10 gün ücretsiz kontrol hakkını kullanıyormusunuz. Ben kullanmak istiyorum bebişi bir daha göreyim
malesef kızı yok ama ablamın dogumunda bile teklif etti ben kalayım sen yorulma hastanelerde dedi banaKanaman var,ağrın var. Belki lavaboya giderken bile yardım alacaksın. Emzireceksin. Kayınvalide ne alaka bütün bunlarda. Doğumdan sonra emzirirken bile hemşireye söyledim odadan çıkardı herkesi sadece eşim kaldı öyle emzirdim. Kayınvalide ne alaka benim biyerlerimi görsün. Kusura bakmasınlar,kendi kızı varsa ona yapsın :)
evett bencede :) sonucta ne olursa olsun kan bagımız yok sayılı gündür tanışıyoruz ne kadar rahat edilebilir ki kv görümce vs yanlarında:) kim ne derse desin insan bu durumlarda kendi ailesinin yanında daha rahat ediyor (istisnalar da yok değil) gelinim olsa annesinin yanında kalmasını istese hayır ben kalıcam diye diretemem herhalde, annesini istemesi kadar doğal bişey yok:)
Ahhh ahh bi de benimki gibi çok konuşan, patavatsız, aile içindeki yaşananları konu komşuya, gelinin ailesine anlatan bir kv ise gel de rahat et :)evett bencede :) sonucta ne olursa olsun kan bagımız yok sayılı gündür tanışıyoruz ne kadar rahat edilebilir ki kv görümce vs yanlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?