- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.301
12 haftalik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 haftalik
bende gitmemek için direniyorum :)) bi yerde okumstm kadının biri eve ultrason cihazı almş bebegini sürekli takip etmek içinçok demi 3 hafta ya :) benimde haftaya perşembe ama geçen hafta dayanamadım gittim gene :)
Geçen gün eşime diyorum ki keşke telefonda bebeği sürekli gösteren bi uygulama olsa devamlı ordan izlesek durumunu görsek ne güzel olur.bende gitmemek için direniyorum :)) bi yerde okumstm kadının biri eve ultrason cihazı almş bebegini sürekli takip etmek için![]()
Evet bende okumustum bu cıhazların 2. Elı satılıyormus gercekten alanlarda varmısbende gitmemek için direniyorum :)) bi yerde okumstm kadının biri eve ultrason cihazı almş bebegini sürekli takip etmek için![]()
cantamda gezdirirdimGeçen gün eşime diyorum ki keşke telefonda bebeği sürekli gösteren bi uygulama olsa devamlı ordan izlesek durumunu görsek ne güzel olur.![]()
ben bi ara ciddi ciddi kalp atısı dinleme cihazı varmş onu arastırmıstm alcakatm da zararı olur diye almadımEvet bende okumustum bu cıhazların 2. Elı satılıyormus gercekten alanlarda varmıs
Oda olur tatlım teknoloji hızlı bızler goremeyız ama torunlarımız kesin görürGeçen gün eşime diyorum ki keşke telefonda bebeği sürekli gösteren bi uygulama olsa devamlı ordan izlesek durumunu görsek ne güzel olur.![]()
Günaydın canım. Lahananın kokusu kötü yaptı dün beni bugün denemedim o yüzden. Haftaya doktora gideceğim 13. Haftada olacağım bişeyler söyler belki:)Minikpiranha. Cnm naptın lahana suyundan haber varmı her sabah gırerdın erkenden bu sabah yazmamısın birşey iyisin demi
Iyı olmana sevındım bence senin kızın olucakGünaydın canım. Lahananın kokusu kötü yaptı dün beni bugün denemedim o yüzden. Haftaya doktora gideceğim 13. Haftada olacağım bişeyler söyler belki:)
Buralardayım okuyorum ama yazamıyorum, bir gerilim olmuş onun sebebini anlamaya çalışıyorum![]()
Tabiki empati yapıyorum benim de evladım olacak allah nasip ederse ama yaşadığım çok olumsuz şey oldu, öyle kolay unutulmuyor bazı şeylerBen hep empati yaptım o konularda benim de 1 oğlum var sen olsan torununu görmek istemez misin ? Heyecanına ortak olması çok güzel birşey umursamaz olsa daha mı iyi bence kıymet bil mutluluğunu paylaş emin ol paylaştıkça çoğalacak mutluluğun.
Ay hadi inşallah :) 1.5 yaşında kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum tine de en önce hayırlı sağlıklı evlat olsun:)Iyı olmana sevındım bence senin kızın olucakgerılım demıyelım sohbet ettık herkex bırbırını yanlıs anlayınca konuyu kapadık
![]()
Benimde 5.5 yaşında kızım erkek olaun istiyordum anne ama bu bence kız diyor :) bana da kız gibi geliyor eşim ve annem erkek diyor bakalım kim haklı çıkacakAy hadi inşallah :) 1.5 yaşında kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum tine de en önce hayırlı sağlıklı evlat olsun:)
Vallahi param olsa alacağım bende :)bende gitmemek için direniyorum :)) bi yerde okumstm kadının biri eve ultrason cihazı almş bebegini sürekli takip etmek için![]()
inşallah içimde umut var inşallah. beni endişenlendiren alttan bakmayıpta başka yere sevk etmesi.Dün benim de karından bakıldığında kalp atışı duyulmadi, 7+3tum, doktorum daha küçük istersen haftaya gel ya da vajinal bakalım dedi, kabul ettim ve kalp atışını duyduk, alttan bakilsaydi duyulurdu merak etme daha küçükler.
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah :)Benimde 5.5 yaşında kızım erkek olaun istiyordum anne ama bu bence kız diyor :) bana da kız gibi geliyor eşim ve annem erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak
Allah gönlünüze göre versin25 aylık kızım var,çok istiyorum bir kızım daha olsun.. İki kız kardeş olurlar ne güzel,herzaman destek.. Hayırlısı olsun tabi,sağlıklı olsunlarda en önemli şey o ama insan istiyor işte :)