• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar demir b12 ve d vitaminim cok dusuktu doktorum devit3 ve gyno ferro sanol verdi icinde demir b12 ve folik asit var ilave bugun b12 ignesi olucam ayrica omega3 gerekli gormedi multivitamin yerine kullanabilirsin bunlari bol bol et ye dedi bir ay kullancam sonrasinda tekrar bakicaz degerlere epeydir totodan igne yememistim ayaklarim saglik ocagina gitmemek icin direniyor :KK17:

Geçen gün eşime diyorum ki keşke telefonda bebeği sürekli gösteren bi uygulama olsa devamlı ordan izlesek durumunu görsek ne güzel olur. :KK45:
cantamda gezdirirdim:KK53::KK53:

Evet bende okumustum bu cıhazların 2. Elı satılıyormus gercekten alanlarda varmıs
ben bi ara ciddi ciddi kalp atısı dinleme cihazı varmş onu arastırmıstm alcakatm da zararı olur diye almadım:KK47:

Minikpiranha. Cnm naptın lahana suyundan haber varmı her sabah gırerdın erkenden bu sabah yazmamısın birşey iyisin demi
Günaydın canım. Lahananın kokusu kötü yaptı dün beni bugün denemedim o yüzden. Haftaya doktora gideceğim 13. Haftada olacağım bişeyler söyler belki:)

Buralardayım okuyorum ama yazamıyorum, bir gerilim olmuş onun sebebini anlamaya çalışıyorum:deli:

Günaydın canım. Lahananın kokusu kötü yaptı dün beni bugün denemedim o yüzden. Haftaya doktora gideceğim 13. Haftada olacağım bişeyler söyler belki:)

Buralardayım okuyorum ama yazamıyorum, bir gerilim olmuş onun sebebini anlamaya çalışıyorum:deli:
Iyı olmana sevındım bence senin kızın olucak :anne:gerılım demıyelım sohbet ettık herkex bırbırını yanlıs anlayınca konuyu kapadık:eğlence:

Ben hep empati yaptım o konularda benim de 1 oğlum var sen olsan torununu görmek istemez misin ? Heyecanına ortak olması çok güzel birşey umursamaz olsa daha mı iyi bence kıymet bil mutluluğunu paylaş emin ol paylaştıkça çoğalacak mutluluğun.
Tabiki empati yapıyorum benim de evladım olacak allah nasip ederse ama yaşadığım çok olumsuz şey oldu, öyle kolay unutulmuyor bazı şeyler

Sanırım grupta herkexın bır kızı var... cogunluk dıyelım aslında ben oyle anladım... benım çin kızımda tutmustu bundada yine kızı tutturdum bakalım ne çıkacak :halay:

Iyı olmana sevındım bence senin kızın olucak :anne:gerılım demıyelım sohbet ettık herkex bırbırını yanlıs anlayınca konuyu kapadık:eğlence:
Ay hadi inşallah :) 1.5 yaşında kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum tine de en önce hayırlı sağlıklı evlat olsun:)

Ay hadi inşallah :) 1.5 yaşında kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum tine de en önce hayırlı sağlıklı evlat olsun:)
Benimde 5.5 yaşında kızım erkek olaun istiyordum anne ama bu bence kız diyor :) bana da kız gibi geliyor eşim ve annem erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak

Dün benim de karından bakıldığında kalp atışı duyulmadi, 7+3tum, doktorum daha küçük istersen haftaya gel ya da vajinal bakalım dedi, kabul ettim ve kalp atışını duyduk, alttan bakilsaydi duyulurdu merak etme daha küçükler.
inşallah içimde umut var inşallah. beni endişenlendiren alttan bakmayıpta başka yere sevk etmesi.

Back