2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydıın kızlaarrr o agrılar hepımızde var bazen 4 5 gun olmuyor bazen bakıyorum uyuz edıyor o hıs acaba dıyorum ayaklarım üşüyünce falan mı oluyor 10 gunluk kontrollerı benım drum kendı degerlendırıyor gıdıyorum haftya gel kontrolde yıne dıyor mesela mart ın ılk haftasıı gel sonra yıne kontrole gelırsın falan dedi...

Minikpiranha. Cnm naptın lahana suyundan haber varmı her sabah gırerdın erkenden bu sabah yazmamısın birşey iyisin demi

eczanelere bi sor istersen canım ben güneş kremi kullanmıyorum ama bu yaz bende kullanıcam sanırım önerilen güzel bi marka

doktor kendi cagırıyo yani ne güzel anlayışlıymş

Kızlar bıldıgım kadarı ıle kızımda ogrendıgım bırseydı bazı kremlerde A vitamini oluyormus içlerinde buda bebege zararlı die arastırmıstım nemlendırıcı kremlerım cogunda var zaten... sızde bı arastırın ıstersenız ve kremlerınızı ona gore secın

Herkese günaaydııınnn
Günaydın canım . Hande hn
yazın gittim çok detaylı ve uzun muayene ediyor ama çok asik suratli ondan sebep Nilüfer hn tavsiye ettiler(Ben iletisime güler yüze çok önem veririm doktorlarda) uzman muayene ucreti 130 tl. Arkadasim Ebru hn. gitti cok memnundu .O docent oldugu icin 200tl.Haftaya gidecegim bakalım mutlaka izlenimlerimi yazarim

Peki birşey daha siz muayeneden sonra 10 gün ücretsiz kontrol hakkını kullanıyormusunuz. Ben kullanmak istiyorum bebişi bir daha göreyim
İstersen kullanabilirsin tabiiki dürüstlükle söyle dr un da anlayış gösterir zaten ya da bi bahane bulur gidersin
Evet Hande için öyle duydum Engin bey iyi dediler olmadı bende Nilüfer’e geleyim benim dr um özel şu an memnunumda aslında ama hem hastaneye Doğum parası ver hem dr a ver o doğumu yaptırıp gidecek ben hastane drlarıyla kalacağım falan kafam karışık iki çocuğumu medicana Sibel hanımda yaptım üstüne de başka dr tanımam ama o da ayrı muayenehane açtı ne biliym hastane dr u olsun Doğumdan sonra da o iki gün hep onu göreyim istiyorum. Sen bi git bakalım Nilüfer hanıma bende Engin’e gideyim sonra karşılaştıralım ikisini bakarsın hastane arkadaşı oluruz

Bide doçentin Doğum ücreti farkediyor mu acaba? Arkadaşına sorabilir misin? Sadece fark muayenedeyse ebruyu tercih edeyim direk

Evet üşütmemek çok önemli ben pazar günü rüzgarda kaldım dışarıda üşüdüğümü de anlamadım yani ama pazartesi çok sancılandım korktum hatta dr gittim daha 6 gün olmuştu gideli ama bakayım iyi mi diye sorun yoktu akşamları da üşüme geliyor bana içerisi iyi olsa da o yüzden mutlaka ayakları sıcak tut sıkı giyin bu süreçte sıcak şeyler iç hemen gaz sancı yapıyor günlerdir gazdan şiş dolaştım

Ben daha önce yasamamistim dün ağrı beni uyutmadi bugun Allahtan kontrolum var inş önemli bişey cikmaz
Birşey çıkmaz inşallah ... Bazen kasığım ağrıyor, bazen belim benimde. Hatta kuyruk sokumum. Ee çalışıyorumda. Kaç kat iniyorum, çıkıyorum bir günde. Onlarında etkisi oluyordur tabı.

Allah özele gidene de devlete gidene de hayırlı gebelik nasip etsin. Para konusuna gelince ben bir önceki gebeliğimde hep özele gittim devlet hastanesine burun kıvırdım. Özel hastane benim rahmimde perde olduğunu ve çocuğu taşıyamayacağımı anlamadı ve 20. Haftada kanamam olunca beni bir hafta hastanede yatırıp sadece serum vererek iyice bi söğüşledikten sonra baktılarki kanamam durmuyo ölüp kalacam ellerinde yallah dediler çapaya git sen. Velhasıl bebeğimi 23. Haftada kaybettim. Sonra çapada ameliyat oldum perde alındı. Çokta güzel bakıldım tertemiz odada. Şimdi 9. Haftamdayım ve yine çapaya gidiyorum gel bedava bakalım deseler başka yere gitmem. Diyeceğim şu ki herkes farklı farklı şeyler yaşıyo. Tüp bebek olan var, devlette ilgilenilmeyip kötü muamele gören var. Bebeğini çok zor bulan o yüzden en iyisine en güzeline gitmek isteyen var. Hastane konusunda birbirimize fikir vermemiz güzel ama maddi konulara girmeyin arkadaşlar, ben veririm sen vermezsinlerle birbirinizin kalbini kırarsınız ötesi yok. Uzun oldu kusura bakmayın ama hepimiz hamileyiz birbirimizi üzmeyelim

Evet kesinlikle olacak öleceğe çare yok. Özele gidince mucize yaratmayacak ama benim tüp bebek olduğu için ve 6. Tedavimde nasip olduğu için biraz daha fazla pimpirikli olabilirim. Devlette iyi doktor bulduktan sonra devlet bazen daha iyi olabiliyor ama kızımda dengesizin birine denk geldim o nedenle hep özele gittim çok şükür pişman olmadım. Bunda da özel düşünüyorum ama Allah bilir şimdilik öyle.
Eşlerin yardım durumuna gelince eşim sağolsun birazda kıymeyli bebek yani tüple zor elde edilmiş bir bebek olduğu için süpürge açmama falan izin vermiyor zaten çalışıyorum sabah akşam evde yatma imkanım yok akşamları da çok gözüne çarpmıyorum. Bulantılardan annem geldi yemek derdimizde şimdilik yok bulantım geçince de yapabilirim inş yemek

Günaydınlar eylül anneleri
Bende devlete gidiyorum ve çok memnunum ilgisinden hastanemiz geçen sene yeniden yapıldı ve tertemiz hastaneden hastaneye ve doktorlar doktora fikirler değişir olacağı varsa özelin de devletinde faydası yok rabbimden herşey inşallah sorunsuzca herkes bebeğini kucağına alır

Kızlar herkese günaydın. Ben de bu sabah gittim doktora ve yavrumu gördüm şükür. Haftasıyla da uyumlu dedi, kalp atışları normal dedi. Güm güm çok güzel atıyordu ya çok duygulandım. Benim doktorum kilo konusunda takıntılı biraz, ayda 1 kilo diyor ve diyetisyene yönlendirdi. Haftaya gideceğim bakalım. Aynı zamanda TSH değerim yüksek çıkmıştı endokrine de gittim tekrar kan verdim ve sonucuma göre ilaç başlayacak muhtemelen. Coraspin kullanıyordum ama homozigot bir genim olduğu için tedbiren HİBOR da verdi. Umarım bir sıkıntı olmadan sağlıkla atlatırım bu 9 ayı. Rabbim isteyen herkese ve buradaki tüm güzel annelere sağlıklı, tam ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Yani ilk kez dedi, sonrasında yine der mi bilmiyorum ama 1 kere olabilir dediğin gibi. Her gittiğimde gelirse rahat edemem gibi
Ben hep empati yaptım o konularda benim de 1 oğlum var sen olsan torununu görmek istemez misin ? Heyecanına ortak olması çok güzel birşey umursamaz olsa daha mı iyi bence kıymet bil mutluluğunu paylaş emin ol paylaştıkça çoğalacak mutluluğun.

Çevresine uyuyordur şekerim annesı nasıl biri bilemem oğlu onu yapmıyor bunu yapmıyor diye yakindiysa biz nasıl yaptık demiştir belki. Sen duyma görme salla gitsin canın nasıl istiyorsa öyle davran işine gelirse gelmezse gitsin anasında yesin. Sen karnındaki minik kuzunun sana nasıl guç mutluluk katacağıni düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…